به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array
    سلام تنهایی

قیاس زمانی معنا پیدا میکنه که شما دو چیز را در شرایط یکسان با هم بسنجید. چطور میشود مردی که در حد ملاحظات و تعارفات روزمره با من ارتباط داره و همه سعی اش رو میکنه که آبروش رو پیش من حفظ کنه و روی خوبش رو به من نشون بده، یا نهایتا اینکه در حد وظیفه آشنایی یا فامیلی به من لطفی کرده باشه، با همسرم مقایسه کنم؟ از این آدم من بیرونش را می بینم. و البته بیشتر از اینرا هم نباید و نمیتوانم جلوتر بروم.

بعد بیایم اینرا با همسری که همه زوایای پنهان وجودش اعم از خوب و بد را به من نشان داه مقایسه کنم. مردی که در خستگی و در غم و در شادی و در تک تک لحظه های زندگی او را دیده ام و حس کرده ام چطور میتوانم با لحظه های ظاهری شیک و پراز تعارف یک مرد نا محرم مقایسه کنم؟

مردی که مرا برای زندگیش انتخاب کرده و حاضر شده همه لحظات عمرش را، دارایی اش را، سرنوست اش را و... با من شریک شود.

آن سرکه نقد و حلالی که من دارم از همه حلواهای شرینی که ندارم و یا دستم بهشون نمیرسه، بسیار برای من گواراتر و شیرین تر است.

پس شما میتونی توی ذهنت طوری تعریف کنی که این آدم نقش برادر همسر را برای من داره. و اینکه پرونده عشقی و علاقه رومانتیکی و... من با همسرم بسته شده. و اون حریم خصوصی دل که مربوط به این قسمت است را برای هیچکس باز نگذاری.

کارهای مردانه در منزل را به همسرت بسپار و کمی حضور برادر شوهر را در خانه ات کمرنگ کن. بردن شام برای ایشون رو ضرورت ندارد.

دیگه خودت فهمیدی که اینجای کار یک گیری داره و اینکه تاپیک زدی هم علتش همین است. اگر از همینجا رابطه ات رو با ایشون:

۱. محدود کنی
    ۲. از بار عاطفی خارج کنی (کمکی ازش دریافت نکنی، و دست از مادری و خواهری کردن براش برداری)
    ۳. راجع بهش خیال پردازی نکنی
    ۴. به حدی رابطه شسته رفته باشه که بتونی همه اتفاقاتی که بین تو و برادر شوهرت می افته و هر حسی که بهش داری را برای شوهرت تعریف کنی

اونوقت چیزی باقی نخواهد ماند که تو را اذیت کند یا در آینده برایت دردسر ساز بشود.

============

ویرایش توسط : فرشته مهربان >>> بخشهایی از متن بنا به رهنمودمدیر همدردی بخاطر عدم همخوانی با

رسالت همدردی حذف و ویرایش شد

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد

ویرایش توسط فرشته مهربان : سه شنبه 25 تیر 92 در ساعت 10:40 دلیل: حذف و ویرایش بخشی از متن که ناهمخوان با همدردی بود

2. 6 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

Aram_577 (دوشنبه 24 تیر 92), majid_k (دوشنبه 24 تیر 92), tasnime_elahi (چهارشنبه 26 تیر 92), ویدا@ (سه شنبه 25 تیر 92), بی نهایت (دوشنبه 24 تیر 92), داود.ت (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 04 [ 11:37]
    سطح
    75
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 878 در 168 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل نمایش پست ها

قیاس زمانی معنا پیدا میکنه که شما دو چیز را در شرایط یکسان با هم بسنجید. چطور میشود مردی که در حد ملاحظات و تعارفات روزمره با من ارتباط داره و همه سعی اش رو میکنه که آبروش رو پیش من حفظ کنه و روی خوبش رو به من نشون بده، یا نهایتا اینکه در حد وظیفه دوستی یا فامیلی به من لطفی کرده باشه، با همسرم مقایسه کنم؟ از این آدم من بیرونش را می بینم. و البته بیشتر از اینرا هم نباید و نمیتوانم جلوتر بروم.

بعد بیایم اینرا با همسری که همه زوایای پنهان وجودش اعم از خوب و بد را به من نشان داه مقایسه کنم. مردی که در خستگی و در غم و در شادی و در تک تک لحظه های زندگی او را دیده ام و حس کرده ام چطور میتوانم با لحظه های ظاهری شیک و پراز تعارف یک مرد نا محرم مقایسه کنم؟

مردی که مرا برای زندگیش انتخاب کرده و حاضر شده همه لحظات عمرش را، دارایی اش را، سرنوست اش را و... با من شریک شود.

آن سرکه نقد و حلالی که من دارم از همه حلواهای شرینی که ندارم و یا دستم بهشون نمیرسه، بسیار برای من گواراتر و شیرین تر است.

بالاخره یکی از جماعت نسوان اومد در این مورد لب کلام رو گفت و ما رو راحت کرد ، دیگه داشتم یواش یواش خودم رو آماده میکردم که یک پست در حد بیانیه سازمان ملل بزنم در مورد این عشق و علایق بند رختی!! امیدوارم که این مراجع و امثال ایشان دیگه این عواطف کاذب دخترکانه 14 ساله رو مدیریتش کنند.
    گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
    این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
    مولانا
    ویرایش توسط Aram_577 : دوشنبه 24 تیر 92 در ساعت 15:15

4. 2 کاربر از پست مفید Aram_577 تشکرکرده اند .

ویدا@ (سه شنبه 25 تیر 92), بی دل (دوشنبه 24 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)