دوست عزیز خب به جنبه ی خوب قضیه نگاه کن
اینکه هر چقدر زیبا بوده و چشم ها دنبالشه و .... فقط و فقط شمارو انتخاب کرده و دوست داره فقط شمایی که توی خلوتشی و اون کسایی که نگاش میکنن به شما غبطه می خورن.بزار این موضوع مایه افتخارت بشه نه مایه عذاب.
تشکرشده 633 در 254 پست
دوست عزیز خب به جنبه ی خوب قضیه نگاه کن
اینکه هر چقدر زیبا بوده و چشم ها دنبالشه و .... فقط و فقط شمارو انتخاب کرده و دوست داره فقط شمایی که توی خلوتشی و اون کسایی که نگاش میکنن به شما غبطه می خورن.بزار این موضوع مایه افتخارت بشه نه مایه عذاب.
ممنونم دوستای گلم...اولش که تاپیک گذاشتم پشیمون شدم.گفتم حالا هرکی بخونه بهم میخنده میگه این بی درد رو نگاه کن.اومده پز شوهرشو بده.ممنون که خوندید
راستش همتون راست میگید،من اعتماد به نفسم قبل ازدواج خوب بود،اما بعدش خیلی افت کردم.دلیلشم همین شوهر گرامی هست.خیلی فعاله،تو همه چی از من سر تره.تو مطالعه ،تو ورزش و... دیگه.تو روابط احتماعی(با همه و فک فامیل ما رفیق صمیمی شده).تو درس بهرتین نمره دفاع دکترا تو دوستاش گرفته.
قبل ازدواج فکر میکردم خودم خیلی فعالم،اما از وقتی خودمو باهاش مقایسه میکنم احساس میکنم،بهش نمیرسم.نه که به چشم رقیب ببینمش،اصلا.منظورم اینه که اتفاقا خیلی خوشحال میشم این جنب و جوش میبینم.اما مثلاا وارد یه جمع میشیم،انقدر سریع با افراد ارتباط برقرا رمیکنه که من ساکت ساکت میمونم!نمیتونم پا به پا با هاش برم.بعد نا خودآگاه حس بی اعتماد نفس بودن بهم دست میده و یکم کم حرف و گوشه گیر میشم.این یک مورد بود حالا.
- - - Updated - - -
مرسی عزیزم از توجهت.راستش اولش من هم همین فکر میکردم و با همین دید به موضوع نگاه میکردم.اما نمیدونم ازدواج کردی یا نه؟ولی این حس خیلی خیلی بدیه میبینی یک سری ادم دارن به همسرت ،عشقت این مدلی نگاه میکنن.اونم در حضور تو.میخوان نظرشو جلب کنن.فقط و فط 1 هزارم درصدم احتمالش بدی که نکنه همسری هم جواب نگاهشو بده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)