سلام من تاپیکتونو خوندم من هم یک کاربر عادی هستم اما اول از همه می خواستم درخواست کنم دوستان لطفا اینقدر راحت راجب قضییه قضاوت نکنیم. شرایط آدما با هم فرق می کنه ...
من قبول دارم احترام باید تو خانواده ها باشه و نباید تحت هیچ شرایطی این " احترام " از بین بره اما بنظرم بهتر همه راه حل ها رو برید و انرژی رفتن همه راه حل ها رو از طرفی که این تاپیک را می خونه نگیریم ..... و اگه خدایی نکرده به جواب نرسیدید اون وقت به فکر جدایی باشید که بعدا حسرت این را نخورید که شما دوستشون داشتین و شاید اگه اون کارو می کردم زندگیمون بهتر می شد.... ( این نظر شخصییه من ) ببخشید سن خودتون و همسرتون را می گید ؟ دوره آشناییتون چه مدت بوده ؟( قبل از عقد) شما فعلا تو دوره عقد هستین ببینید به نظر من اول از همه رو خودتون کار کنید این که به شما راجب پسر عمه اشون چیزی گفتن را کاملا فراموش کنید چرا ؟! چون ایشون شما رو انتخاب کردن و با شما ازدواج کردن پس احساسشون به شما واقعی تر هست و اگر هم ایشون حرفی را می زنن شما تو ناخودآگاه ذهنتون اجازه این فکر را ندید که آره منظورش ایشون بوده ... و این اعتماد بنفس را داشته باشید به هر حال چندتا امتیاز مثبت شما نسبت به اون آقا داشتین و الاااااااااااان چیزی که اهمییت داره این هست که شماااا رو " انتخاب " کردن و در مقابل این حرفا هم جبهه گیری نکنید و یجور تلافه گویانه باهاشون حرف نزنید بزارید یطوری رفتار کنید که ایشون از حرفش پشیمون شه و تو خلوتش خودشونو سرزنش کنن که دفعه دیگه حتی این حرف هم به زبونشون نیاد ... نمی دونم شما نوع برخوردتون با همسرتون چطوریه ! اما تا حالا شده بهش بگید احساستونو ! بهشون بگید که شما انتخابشون کردین و وقتی یکی یکنفرو دوست داره روش حساس میشه و اون مدل حرف زدن راجب اون شخص یا اون حرفا شما را آزار می ده و ای کاش همیشه حرفامونو بهم بزنیم و همراه هم باشیم تا در مقابل هم .... تا حالا شده باهاش آروم صحبت کنید سر اون ماجرا که براتون مهمه و ناراحت میشید که اون حرفی از عشق دیگه بزنه ؟ چه مدلی بهشون گفتین ؟ بنظرم سعی کنید این حرفا رو باهاشون در آرامش بزنید و بگید نمی خواید که فاصله عاطفی باهم داشته باشید خداییی نکرده اگرم دیدین لازمه یکم دیرتر بهش سر بزنید که جای خالیتون را حس کنن اما اول از همه باهاشون آروم و مهربون صحبت کنید و انتظار نداشته باشید همون لحظه جواب بده باز رو برخورداتون باهاشون کار کنید و یکم فرصت فکر کردن بهشون بدبد...و حتی از احترام بینتون هم صحبت کنید ببینید بنظر من خیلی به رفتار شما هم بر میگرده ... وقتی یکی فریاد می زنه و اونطرف دیگه هم فریاد بزنه این باعث میشه سری بعدی دو برابر اون فریاد را بخواد بزنه چون خودشو آماده کرده که جواب فریادشو بشنو و همه اینا به طرز برخورد و حل کردن مشکلات بر میگرده حتی باهاشون صحبت کنید و بپرسید که وقتی باهم مشکلی دارید دوست دارن چطوری باهم حلش کنیدو خودتونو مشتاق نشون بدید که می خواید زندگی خوب و شادی داشته باشید و این لحظه ها براتون خاطره خووش باشه ... امیدوارم به کمک خدا و خودتون و صحبت کردن مسائلتون حل بشه ... همیشه برای فریاد زمان زیادی لازم نیست اما بعدش برای جبران زمان زیادی لازمه اما با صحبت آروم .. زمان زیادی را برای " خوش" بودن کنار هم دارید ... موفق باشید ببخشید طولانی نوشتم ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)