شما گفتی مامانم زنگ زد که بیا بچه موش آب کشیده شده!
من تا این جمله را خوندم فکر کردم کسی بچه را برده زیر بارون قدم زده!
بچه که حمامش کنی، خیس می شه دیگه!
زنگ بزن و بدو بیا نداره.
عجیب نیست که شما ماشین بهتری داشته باشی.
ولی حتما دلایلی دارند برای خودشون. ما که خبر از جزییات زندگی برادر شوهر و ... شما نداریم.
اما این که بخواهی بخاطر ماشین جاریت زندگیت را تلخ کنی عجیبه.
همانطور که شما می گی دوست ندارم پیش جاریهام باشم، همسرتون هم دوست نداره پیش مادرتون باشه.
تعیین و تامین محل زندگی هم عموما با مرد هست. جدای از این مساله، آیا بهتر نیست جایی زندگی کنید که هر دو راحت و خوشحال باشید؟
همسرتون خیلی از شوهر خواهرهات جوون تره و جای پیشرفت داره.
این که بخواهی به زور همسرت وارد کاری بشه درست نیست. شاید علاقه ای به اون حرفه نداره.
اگر بدون علاقه باشه پیشرفت هم نخواهد داشت.
شوهرت با پدرش کار می کنه دوست نداری، اما با پدر خودت کار کنه دوست داری؟
جالب هم هست که می گی دوست ندارم!!
شغل ایشون هست، شما دوست نداری؟
تا جایی که یادمه همسرتون می گفت تو فکر این هست که از خونه پدریش بره و به فکر یه خونه مستقل بود.
پس این قسمت با توافق هر دوتون حل شدنیه.
پدر شما نباید این حرف را می زده. شما که نمی تونی به زور همسرت را وادار کنی هر جایی که پدرت و خودت دوست دارید کار کنه.
پدر و مادرت که تو را تو روی شوهرت قرار می دن و زندگیت را تلخ می کنند لجت را در نمی آرن؟
بحث های شما بیشتر لج و لجبازی است و کی زورش بیشتره!
همسرتون اونطور که توی تاپیکش گفت به فکر پیشرفت کاری و زندگیش هست.
صحبت از مستقل شدن از نظر کار و محل زندگی توی تاپیکشون بود.
در بقیه موارد هم بیشتر به فکر راضی نگه داشتن مامان بابا و مقایسه خودتون با خواهر و جاری هستی، تا زندگیت.
این صحبتهایی که شما می کنی از یک خانم تحصیلکرده 25 ساله که همسر است و مادر، بعیده.
- - - Updated - - -
اون یه خط آخر را اضافه کردی، من هم یه خط اضافه می کنم.
ما که نمی تونیم به شوهر شما بگیم چیکار کنه، چیکار نکنه.
اما من فکر می کنم پدر و شوهر خواهرهای شما زمینه شغلی و علاقمندیهاشون با همسر شما متفاوته.
همسرت اون زمینه فعالیت را دوست نداره، نمی شه که به زور بگی باهاشون کار کنه.
روابط معمولیشون هم بده؟ مثلا توی مهمونی ها و رفت و آمد ها با همدیگه مشکل دارند؟ یا منظورت همینه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)