سلام
میریم مشاوره حضوری ولی نه الان ایشالا بعدا..اخه تو شهرما مشاور خوب نداریم و میشه گفت اینجا زیاد مشاوره خونواده نمیدن چون زیاد باب نیس اینجا و اینکه چون ازهم دوریم زیاد امکانش نیس فعلا بریم باهم.
بچه ها الان نامزدم بهم زنگ زد از شانسم مامانم فهمید دارم باهاش حرف میزنم!تلاشمو کردم متوجه نشن ولی در عین ناباوری منو دید!
برا این ناراحتم چون بعدازینکه تماسم تموم شد بازم دعوام کرد و اینکه لیاقت نداره و چرا من بهش انقده علاقه دارم و ولش نمیکنم؟
بازم الم شنگه میشه تو خونمون و بازم من مورد هجوم حرفاشون قرار میدن
یکی بگه لطفا با این دعوایی که پیش اومد چطوری با خونوادم حرف بزنم؟
نمیخوام با اشتباه بکنم و خرابکاری بشه میخوام با همه مشورت کنممیدونم میخواین بگین قبلا گفتیم!ولی الان فرق داره با این اتفاق تازه دیگه روم نمشه هر حرفیو بهشون بگم فک کنم همه چیو گذاشتن برا جدایی.
اگه گفتن چرا باهاش درتماسی؟یا اینکه چی گفت و... من چی بهشون بگم؟چطوری رفتاراشو توجیه کنم؟اخه خدایی هم بخوایم بگیم بابام خیلی جلو خونوادش خوردش کرد اونم عصبانی شد البته کاشکی اینجوری نمیشد و حوصله بخرج میداد...هرلحظه امکان داره دوباره شروع کنن و ازم بپرسن و جواب بخوان..
میترسم با نحوه جواب دادنم خرابکاری کنم ...میترسم بگم پدرم هم مقصر بود!اگه بگم بنظرتون کار خرابتر نمیشه؟![]()

میدونم میخواین بگین قبلا گفتیم!ولی الان فرق داره با این اتفاق تازه دیگه روم نمشه هر حرفیو بهشون بگم فک کنم همه چیو گذاشتن برا جدایی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)