به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 69
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط چنار نمایش پست ها
    سلام نگاه جان . عزیزم از خوندن مشکلت ناراحت شدم. امیدوارم زودتر حل شه. من متاسفانه خ نمی تونم کمکتون کنم. فقط دارم می بینم فرشته مهربان دارن پی گیری می کنن تاپیکتون رو فقط چیزهایی که به دهنم خطور می کنه که امیدوارم خطا نباشه. به هر حال من کارشناس نیستم.

ببین دوست من به زور با همسرت دست می دیو.. شما رو از اینی که هستی بدتر می کنه. اگه کم محلی کردن جواب نداده این نوع محبت هم جواب نمی ده. پس سبک محبتون رو اگاهانه تر و از موضع قدرت انجام بدین. خ وقتها ابراز محبت به این مستقیمی جواب خوبی نداره.

من حرفهای بی دل عزیز رو قبول دارم. سعی کنین تو سبک محبت کردن و در دسترس بودنش تجدید نظر کنین( حداقل اگاهیهاتون رو افزایش بدین. شخصیت شوهرتون رو واکاوی کنین. ببین این مدل ادما از چی خوششون می اد)

اینجور که مشخص بچه ناخاسته و زود ازدواج کردن و دوستان مجرد داشتن خ ایشون رو نسبت به زندگی متاهلی بی حس کرده. من نمی گم حرفم درست نمی خام تو دل شما رو هم خالی کنم ولی خب ببینین با چه ادمهایی دوست. تو چه سایتهایی میره.

اینم بگم دوست من محبت معجزه می کنه. من بسیار دیدم تو این سایت با تغییر سبک محبشون زندگیشون رو کن فیکون کردن. پس تمام تلاشتون رو بکنین اما در عین حال شخصیت خودتون رو هم مدنظر دشته باشین

دوست من متاسفم من نمی تونم کمکتون کنم. فقط می تونین مشترک سایت شین و از مدیران بخاین کمکتون کنن. امیدوارم زودتر فرشته مهربان پاسختون رو بدن. موفق باشی عزیزم( تو این وسط سعی کین به خودتونم خ برسین و سایر نیازهاتون رو هم مرتفع کنین. مدام فکر کردن به این مساله شما رو خ عصبی خاهد کرد دوست من)

راستی دوست من مشکل شما خ جدی حتما حتما به یه مشاور خوب رجوع کنین
    خیلی متشکرم ازتون.اگه ممکنه منابعی روبهم معرفی کنیدتابتونم روش محبتم روعوض کنم من که هرچی کتاب مشناختم مربوط به این مسئله مطالعه کردم روی شوهرمن جواب نداد.تنهادوستی که اینجا داره متاهله اما اصلااجازه نمیده خانمش باکسی ارتباط داشته باشه خودشم اصلا اهل معاشرت نیست وسبک زندگی منم کلا قبول نداره واینو فکرمیکنم به همسرم هم گفته باشه.پیش هرمشاوری هم برم میگه بایدشوهرت خودشم بیادکه من بهش چندین بارپیشنهاددادم اما قبول نکرده که بیادبریم.واینکه چطورمی تونم مشترک سایت بشم وکمک بگیرم ازمدیران؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط @@@ نمایش پست ها
    دوست عزیز
    چقدر بهش ابراز علاقه می کنید؟ عکس العملش چیه؟
    برای مثال تاحالا بجای دست دادن بغلش کردید؟
    نسبت به دخترتون چی؟ به اونم ابراز علاقه ای نمی کنه؟
    هرچقدرکه هرزنی به همسرش محبت میکنه.بله بغلش کرده وهمیشه گفته ول کن.بچه ام روبازی میکنه بغل میکنه می بوسه خلاصه براش پدرخوبیه

2. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

shapoor (چهارشنبه 19 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    دوست عزیز

به نظر شما همسرتون بیشتر دوست داره که تو خلوت خودش تنها باشه یا کلا از ابراز محبت شما بدش می یاد؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 مرداد 95 [ 08:35]
    سطح
    28
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    19

تشکرشده 6 در 3 پست

Array
    سلام.

دوست ندارم این را بگم اما این چیزیه که به نظر میاد هیچکس متوجهش نشده.
    بنظرم میاد همسرتون اعتماد به نفس شما را ازتون گرفته. و حالا دیگه شما را قبول نداره.
    میدونید. موضوع اینه که دوستش با این حرف ها ( که سبک زندگی شما را نمی پسنده و ..) میتونه خیلی رو این مسئله موثر باشه.
    شاید شما یک همسر ِ کامل برای هر مردی باشید اما شوهرتون این نحوه زندگی را نمی پسنده.
    چرا سبک زندگیتون را عوض نمیکنید؟ چرا یه کم به خودتون بها نمی دید؟
    میدونم این رفتار مرد چقدر دردناکه اما امیدوارم که بتونید تحمل کنید
    و سعی کنید کمی تغییر در چیدمان خونه..غذاهایی که درست میکنید..و سبک پوشش خودتون بوجود بیارید. با وجود یه دختر بچه باید خیلی کار سختی باشه اما زندگی شما تغییر لازم داره تا اونی بشه که همسرتون هم دوست داره.
    مطلب دیگه ای که میخوام بگم اینه که اطلاعاتتون را در مورد مطالبی که بهشون علاقه منده بالا ببرید. تا بتونید باهاش سر صحبت را باز کنید و روش تاثیر بذارید. طوری رفتار کنید که نفهمه منظورتون تاثیرگذاریه انگار که از اول هم همچین چیزایی را دوست داشتین. و مثلا" براتون مهم بوده که فلان تیم فوتبال در کدام رده است و ...

+
    واقعیت اینه که ما آدمها گاهی با محبت زیاده از حد به دیگران این تصور را القا میکنیم که ارزشمند نیستیم.
    من دوستی داشتم که به خاطر شوهرش از همه چیز گذشت..حتی از حلقه..اما در نهایت چی شد؟
    شوهرش را توهم برداشت که خیلی برتر از این دختره و میتونست موقعیتهای بهتر از این داشته باشه.
    یادم نمیزه که به دوستم گفته بود اگر طبق خواسته های من عمل کنی و به تمام حرفام گوش بدی شاید لیاقت زندگی با من را داشته باشی.
    نمیخوام خدای نکرده بگم شما مثل همید میخوام بگم من از زندگی دوستم فهمیدم کوتاه اومدنِ زیادی باعث میشه اطرافیان فکر کنند واقعن کوچیکی.

و در نهایت من هم مثل خیلی از بچه ها توصیه میکنم به مشاور ِ خوب و معتبر مراجعه کنید.
    راستی: حواستون به سایتهایی که شوهرتون سر میزنه باشه. کمی مهارت خودتون را در مورد کامپیوتر بالا ببرید و از کارهایی که میکنه سر در بیارید. مطمئنا" اینهمه مدت فقط به سایتهای ماشین و اینها سر نمیزنه. اینترنت گاهی میتونه خیلی مخرب باشه.

ویرایش توسط Baran91 : چهارشنبه 19 تیر 92 در ساعت 02:19

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    همسرم توی خلوت بودن درهرشرایط روترجیح میده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Baran91 نمایش پست ها
    سلام.

دوست ندارم این را بگم اما این چیزیه که به نظر میاد هیچکس متوجهش نشده.
    بنظرم میاد همسرتون اعتماد به نفس شما را ازتون گرفته. و حالا دیگه شما را قبول نداره.
    میدونید. موضوع اینه که دوستش با این حرف ها ( که سبک زندگی شما را نمی پسنده و ..) میتونه خیلی رو این مسئله موثر باشه.
    شاید شما یک همسر ِ کامل برای هر مردی باشید اما شوهرتون این نحوه زندگی را نمی پسنده.
    چرا سبک زندگیتون را عوض نمیکنید؟ چرا یه کم به خودتون بها نمی دید؟
    میدونم این رفتار مرد چقدر دردناکه اما امیدوارم که بتونید تحمل کنید
    و سعی کنید کمی تغییر در چیدمان خونه..غذاهایی که درست میکنید..و سبک پوشش خودتون بوجود بیارید. با وجود یه دختر بچه باید خیلی کار سختی باشه اما زندگی شما تغییر لازم داره تا اونی بشه که همسرتون هم دوست داره.
    مطلب دیگه ای که میخوام بگم اینه که اطلاعاتتون را در مورد مطالبی که بهشون علاقه منده بالا ببرید. تا بتونید باهاش سر صحبت را باز کنید و روش تاثیر بذارید. طوری رفتار کنید که نفهمه منظورتون تاثیرگذاریه انگار که از اول هم همچین چیزایی را دوست داشتین. و مثلا" براتون مهم بوده که فلان تیم فوتبال در کدام رده است و ...

+
    واقعیت اینه که ما آدمها گاهی با محبت زیاده از حد به دیگران این تصور را القا میکنیم که ارزشمند نیستیم.
    من دوستی داشتم که به خاطر شوهرش از همه چیز گذشت..حتی از حلقه..اما در نهایت چی شد؟
    شوهرش را توهم برداشت که خیلی برتر از این دختره و میتونست موقعیتهای بهتر از این داشته باشه.
    یادم نمیزه که به دوستم گفته بود اگر طبق خواسته های من عمل کنی و به تمام حرفام گوش بدی شاید لیاقت زندگی با من را داشته باشی.
    نمیخوام خدای نکرده بگم شما مثل همید میخوام بگم من از زندگی دوستم فهمیدم کوتاه اومدنِ زیادی باعث میشه اطرافیان فکر کنند واقعن کوچیکی.

و در نهایت من هم مثل خیلی از بچه ها توصیه میکنم به مشاور ِ خوب و معتبر مراجعه کنید.
    راستی: حواستون به سایتهایی که شوهرتون سر میزنه باشه. کمی مهارت خودتون را در مورد کامپیوتر بالا ببرید و از کارهایی که میکنه سر در بیارید. مطمئنا" اینهمه مدت فقط به سایتهای ماشین و اینها سر نمیزنه. اینترنت گاهی میتونه خیلی مخرب باشه.

سلام
    من طبق سلایق همسرم لباس می پوشم خونه ام اونقدرکوچیکه که چیدمانش روامکان داره تغییردادولی بازهم ازچندنفرکه توی دکوراسیون ماهرهستندنظرشون روپرسیدم وهمین چیدمان رابهترین چیدمان دونستن.غذاهاروهم تغییرمیدم هرچی دوست داره درست میکنم.واینکه کمکم احساس میکنم دارم کم میارم وهیچ راهی نیست که امتهان نکرده باشم هرکس توی تاپیکم هرراهی گفته من رفتم.همسرمن تنهایی وسکوت روازهرچیزی بیشتردوست داره وترجیح میده منم که انسان پرشوروهیجانی بودم تلاش کردم که طوری باشم که اون دوست حتی چنددفعه ازش سوال کردم چیزی هست که تودوست نداری ویارفتاری ویاحرف ویاهرچیزی که اذیتت کنه وناراحت بشی گفته نه.درموردمشاورهم که خودشم بایدبیادبریم اما نمیاددراصل میدونه که نیازبه مشاورداریم اما دوست داره بیاد.همسرمن عاشق ماشین وکامپیوتره وجزمطالب این دوموردبه چیزای دیگه براش اهمیت نداره که توی سایتهابچرخه منم ازکامپیوترکم اطلاعات ندارم وخوب سرم میشه.
    ممنون ازاینکه روی تاپیکم وقت گذاشتید.

6. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

Baran91 (پنجشنبه 20 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    دوست عزیز
    برنامه ای ، سفری، گردشی یا هر چیزی که شوهرتون رو از پای کامپیوتر بلند کنه سراغ دارید. تا وقتی که همسرتون انقدر فکر کاره محبتاتون بی پاسخ می مونه ، اگه بتونید یه سفر برید خیلی خوب می شه.

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 08 مرداد 92 [ 13:33]
    سطح
    15
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 259 در 109 پست

Array
    @@@ عزیز ممنون از نظرت ولی اگه تاپیک رو کامل بخونی ایشون زیاد به سفر میرن و تا حالا کمکی نکرده

9. کاربر روبرو از پست مفید saman sanaye تشکرکرده است .

shapoor (پنجشنبه 20 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 مرداد 95 [ 08:35]
    سطح
    28
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    19

تشکرشده 6 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه نمایش پست ها
    همسرم توی خلوت بودن درهرشرایط روترجیح میده

- - - Updated - - -

سلام
    من طبق سلایق همسرم لباس می پوشم خونه ام اونقدرکوچیکه که چیدمانش روامکان داره تغییردادولی بازهم ازچندنفرکه توی دکوراسیون ماهرهستندنظرشون روپرسیدم وهمین چیدمان رابهترین چیدمان دونستن.غذاهاروهم تغییرمیدم هرچی دوست داره درست میکنم.واینکه کمکم احساس میکنم دارم کم میارم وهیچ راهی نیست که امتهان نکرده باشم هرکس توی تاپیکم هرراهی گفته من رفتم.همسرمن تنهایی وسکوت روازهرچیزی بیشتردوست داره وترجیح میده منم که انسان پرشوروهیجانی بودم تلاش کردم که طوری باشم که اون دوست حتی چنددفعه ازش سوال کردم چیزی هست که تودوست نداری ویارفتاری ویاحرف ویاهرچیزی که اذیتت کنه وناراحت بشی گفته نه.درموردمشاورهم که خودشم بایدبیادبریم اما نمیاددراصل میدونه که نیازبه مشاورداریم اما دوست داره بیاد.همسرمن عاشق ماشین وکامپیوتره وجزمطالب این دوموردبه چیزای دیگه براش اهمیت نداره که توی سایتهابچرخه منم ازکامپیوترکم اطلاعات ندارم وخوب سرم میشه.
    ممنون ازاینکه روی تاپیکم وقت گذاشتید.
    خب ازونجایی که آدم ها همه مسائل را از دید محدودشون بررسی میکنند من هم شما را با خودم و اطرافیانم مقایسه کردم.
    امیدوارم افراد متخصص تر و مجرب تر بتونند بهتر کمک کنند.

فقط اینکه توروخدا کم نیارید. بخاطر دخترکوچولوتون. صبر و حوصله ای که در شما هست حتمن کمک میکنه که کم نیارید.

11. کاربر روبرو از پست مفید Baran91 تشکرکرده است .

saman sanaye (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Baran91 نمایش پست ها
    خب ازونجایی که آدم ها همه مسائل را از دید محدودشون بررسی میکنند من هم شما را با خودم و اطرافیانم مقایسه کردم.
    امیدوارم افراد متخصص تر و مجرب تر بتونند بهتر کمک کنند.

فقط اینکه توروخدا کم نیارید. بخاطر دخترکوچولوتون. صبر و حوصله ای که در شما هست حتمن کمک میکنه که کم نیارید.
    ممنون ازتون خودم هم فقط به خداالتماس میکنم که کمکم کنه تا کم نیارم گاهی وقتی به چشمای دخترم نگاه میکنم دلم خون میشه .دکتراگفته بودن من بچه دارنمیشم امادرعین ناباوری خدااین دخترماه روبه ما داد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saman sanaye نمایش پست ها
    @@@ عزیز ممنون از نظرت ولی اگه تاپیک رو کامل بخونی ایشون زیاد به سفر میرن و تا حالا کمکی نکرده
    ممنون آقاسامان

13. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

shapoor (جمعه 21 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    فرشته مهربون کمک

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    آخه چراکسی راهکاری برام نداره؟

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)