به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 95 [ 23:50]
    سطح
    33
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 97 در 38 پست

Array
    سلام دوست عزیز...
    به هیچ عنوان این پیشنهاد رو قبول نکنید....
    دارید رو لبه ی تیغ راه میرید و خدایی نکرده ممکنه پاتون بلغزه...
    بهتون پیشنهاد میکنم اگر شماره ی ایشون و احیانا اگر پیامی از طرف ایشون دارید پاک کنید. و پزشک معالجتون رو عوض کنید.
    برای اینکه این موضوع ختم بخیر بشه در مورد این اقا تصویرسازی و خیالبافی نکنید...
    دوباره حرفای دوستانو بخوونید که همگی با کلمات متفاوت خواستن منصرفتون کنن....
    امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.......
    در پناه حق...........
    ویرایش توسط venus123 : جمعه 14 تیر 92 در ساعت 01:23

2. 2 کاربر از پست مفید venus123 تشکرکرده اند .

ویدا@ (جمعه 14 تیر 92), دختر مهربون (جمعه 14 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    سلام،ببخشید خب هدف از دوستی چیه؟اخرش چی میشه؟؟؟حالا اصلا شما با هم دوست شدید تا چند روز با هم با رودربایستی صحبت میکنید؟؟بلاخره قرار نیست با هم راحت باشید؟؟؟وخیلی سوالهای دیگه که واقعا تو این رابطه جوابی بهش نمیشه پیدا کرد،به نظرم شما قبل اینکه بخوایید به جنس مخالفتون جواب مثبت بدید به موقعیت و تحصیلات اون جواب مثبت دادید،مگه شما نمیگید 4 سال درس خوندید هیچ پیشنهادی رو قبول نکردید؟پس چرا این یکی رو استثنا قائل شدید؟فقط صرف اینکه دکتره و خارج درس خونده؟به نظر منم دارید احساسی برخورد میکنید و وارد این رابطه بی هدف نشید خیلی براتون بهتره

4. 4 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

nikafarid (جمعه 14 تیر 92), shapoor (جمعه 14 تیر 92), ویدا@ (جمعه 14 تیر 92), دختر مهربون (جمعه 14 تیر 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام دوست عزیز

از نظر منطق و عقل بهتر روش قبلی رو ادامه بدی چون واقعا هدف این دوستی رو نمیدونی....

اگه قراره یک دوستی باشه که آخرش با احساسات آزاردهنده رو به رو میشی و .....

اگر قراره هدفدار باشه از راه خانواده باید اقدام کنه.

موفق باشی و دو دل شدنت رو جدی بگیر.
    O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O

http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif

6. 2 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

shapoor (جمعه 14 تیر 92), دلنشین (جمعه 14 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 22 تیر 92 [ 00:41]
    سطح
    1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 2 پست

Array
    نمیتونم دکترمو عوض کنم چون نصفه کار دندونمو انجام داده وسط کار نمیتونم برم پیش دکتر دیگه!
    امروز زنگ زد منم بهش گفتم ، حاضر به قبولی این دوستی نیستم.اما گفت چقدر زود تصمیم گرفتی...بعدشم قبول نکرد گفت صبر میکنیم کار دندونت تموم شه بعد باهم صحبت میکنیم...
    واااااااااااااای خیلی سخت بود اصلا دهنم بسته شده بود هیچی نتونسم بگم فقط گفتم باشه
    نمیدونم چرا اینقدر من ضعیف النفس شدم!!خودمم از رفتارم تعجب میکنم.قبل از اینکه بزنگه کلی با خودم فکر کردم که چی بگم ولی همین که ز زد لال شدم!

8. 2 کاربر از پست مفید athi تشکرکرده اند .

majid_k (جمعه 14 تیر 92), shapoor (جمعه 14 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    آفرین

آلان می فهمه که ازون دخترا نیستید که هر که گفت سلام بگه علیک سلام.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 شهریور 92 [ 22:23]
    سطح
    9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 87 در 40 پست

Array
    کسی که این شرایط نسبتا خوب رو داشته باشه چرا باید تا حالا ازدواج نکرده باشه؟! چرا پیشنهاد دوستی!؟ قبل شما هم این کارو کرده یا نه؟! اصلا کسی که این شرایط رو داشته باشه میاد سراغ شما یا ریگی تو کفششه!؟
    البته بازم ممکنه که طرف نیتش خیره فقط بلد نبوده چطوری شروع کنه !!! بیشتر با هم حرف بزنین! (امیدوارم بدون احساسات حرف بزنید)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 خرداد 96 [ 08:11]
    سطح
    44
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    129

تشکرشده 303 در 118 پست

Array
    سلام دوست خوب.
    اول از همه واقعا چه پیشنهاد وسوسه انگیزی یه دندون پزشک که به گفته ی خودت همه چی تموم.شاید برای هر دختری این پیشنهاد از طرف اون ارزو باشه؟
    دوستان خوبم بهتر یکم واقع بین باشیم.دوستمون حق داره یکم دودل باشه اگه شما بودید دودل نمیشدید؟چرا میشدید؟منم دودل میشدم.اما بذار یکم اینده نگر باشیم و منطقی فکر کنیم تو تا حالا با هیچکس دوست نبودی معلومم هست دختر عاقلی هستی که به جای گوش کردن به احساست به عقلت گوش کردی و اومدی مشورت کنی تا حالاشو عالی جلو اومدی.گفتی همه چی تموم و شان اجتماعی بالایی داره این همه چی تمومی و شان بالا فقط نسیب همسرش میشه.مثلا فردا نمیگن فلانی با یه دکتر دوست بود؟میگن؟فکر نکنم.
    قبل از هر کاری قلبت رو از وجودش خالی کن به معیارهات برای ازدواج فکر کن همهشون رو روی کاغذ بنویس بعد ببین اقای دکتر چند تا از این معیارها رو داره.
    به گفته ی کارشناسا اگه طرفت 70 تا 80 درصد معیارهات رو داره پس خوبه.تا اینجاش خوبه؟
    احتمالا این اقا تو شما یه چیز خاص دیده یا شما براش یه فرد خاص هستید که به شما پیشنهاد داده.شاید این پیشنهاد دو تا ازمایش برای تو باشه.اولیش از طرف خدا شاید میخواد ببینه هنوز در برابر این جور چیزها قوی هستی یا نه؟دومیش شاید از طرف اون اقا میخواد ببینه ایا شما تحت تاثیر شان و کلا این جور چیزها میشید یا نه خود طرف براتون مهمه؟
    اگه الان بهش بله بگید خوب معلومه شما که ایشون رو نمیشناسید خیلی ضایع است که به خاطر ظاهر رو شغل و غیره قبولش کردید پس مطمِِِئنن بعد از چند وقت ولتون میکنه و میره و شما میمونید با یه شکست تلخ.
    پس اگه شاید میخواید باهاش ازدواج کنید خیلی قاطع و محکم به پیشنهادش بگید نه و وقتی هم بهتون گفت روش فکر کن بعد بهش بگید اصلا به فکر کردن نیازی ندارید چون اهل این رابطه ها نیستید حالا طرفتون هر کی که میخواد باشه.
    با اینکار بهش میفهمونید که اصلا شغل و مرتبه اش براتون مهم نیست در چشم این اقا نه تنها بد نمیشید بلکه شخصیتتون هم بالاتر میره و حتی اگه اون موقع شما رو برای ازدواج نمیخواسته مطمِءن باشید حالا حتما جز گزینه های ازدواجش قرار میگیرید.
    اصولا این جور ادمها به خاطر موقعیتشون هر دختری طالبشونه پس از دخترهایی که خیلی راحت خودشون رو میبازند زیاد خوششون نمیاد برعکس از دخترهایی خوششون میاد که به اصطلاح ازشون فرار میکنند و دست رد به سینشون میزنند و اکثر ادمهایی که در خارج درس میخونند به خاطر دیدن فضای خارج و ازادیهای بیش از حدشون و چون بعد از مدتی دیگه از اینجور ادمها خوششون نمیاد پس دنبال دخترهایی میگردند که سنگین باشن و سهل الوصول نباشند.و نظر اخرم اینه که اگه حتی بعدن بهتون پیشنهاد دوستی برای ازدواج هم داد بهشون بگید که علاقه مندید در زیز نظر خانوادتون اینکار رو بکنید.
    دوست شما setareh1390

12. 2 کاربر از پست مفید setareh 1390 تشکرکرده اند .

دلنشین (جمعه 14 تیر 92), دختر مهربون (شنبه 15 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 شهریور 93 [ 10:51]
    سطح
    20
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    118

تشکرشده 160 در 70 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط athi نمایش پست ها
    نمیتونم دکترمو عوض کنم چون نصفه کار دندونمو انجام داده وسط کار نمیتونم برم پیش دکتر دیگه!
    امروز زنگ زد منم بهش گفتم ، حاضر به قبولی این دوستی نیستم.اما گفت چقدر زود تصمیم گرفتی...بعدشم قبول نکرد گفت صبر میکنیم کار دندونت تموم شه بعد باهم صحبت میکنیم...
    واااااااااااااای خیلی سخت بود اصلا دهنم بسته شده بود هیچی نتونسم بگم فقط گفتم باشه
    نمیدونم چرا اینقدر من ضعیف النفس شدم!!خودمم از رفتارم تعجب میکنم.قبل از اینکه بزنگه کلی با خودم فکر کردم که چی بگم ولی همین که ز زد لال شدم!
    آفرین

ما توی شما آینده روشنی می بینیم

حداقل اینکه دختر حرف گوش کنی هستی

رو تصمیمت خیلی مصمم وایسا و شک نکن

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 اردیبهشت 00 [ 13:34]
    سطح
    55
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    خانم athi سلام.
    من مهمان بودم در این سایت که با این تاپیک شما برخورد کردم و صحیت های ابتداییتون رو خوندم و علاقمند شدم ببینم چه راهی رو انتخاب میکنید.
    اما وقتی دیدم هنوز به نتیجه ای نرسیدید خواستم یه توصیه ی برادرانه بهتون بکنم و برای همین عضو شدم.من بخاطر شما عضو سایت شدم تا اینو بهتون بگم که وسوسه های شیطان بسیار ظاهر زیبا و قشنگی داره.با توجیه ها و دلایل بسیار منطقی از نظر ما.اما همیشه یه نکته های ظریفی هم توی این وسوسه هاش هست که میشه تشخیص داد که آیا واقعا شیطون داره مارو گول میزنه یا نه.
    نمیخوام براتون یه صفحه حرف بنویسم که حوصلتون سر بره از خوندنش.
    اما
    یک سوال برام پیش اومده.این آقایی که به شما پیشنهاد دوستی دادن نه ازدواج , به نظر شما انسان مورد اعتمادی برای زندگی هستن؟؟
    توی همین سایت بسیار خوندم دوستی هایی که به نیت ازدواج شکل گرفت و به آسیب روحیه شدید دختران رسید.اینکه دیگه دوستیه ببین به کجا میرسه.
    یه چیز رو بهش اعتقاد دارم.گوش کردن به حرف خدا آدم رو بدبخت نمیکنه.قبول داری خدا راضی به همچین دوستی ای نیست؟؟همین که یه احساس بدی به دوستی با پسر داری خودش نشونه ی همینه که فطرتت میگه کار درستی نیست.و خدا حرف فطرت انسانو میزنه.
    پس ازت خواهش میکنم.التماست میکنم که قبول نکن.حتی اگر نظرش عوض شد و گفت خب ازدواج میکنم بعدش.فعلا بیا آشنا بشیم.باز هم قبول نکن.من شما رو نمیشناسم.اون آقا رو هم نمیشناسم.اما از شما خواهش میکنم این کار رو نکنید.
    یک استادی داشتم میگفت برای اینکه ببینید واقعا یک نفر نیتش خیره و قصد ازدواج داره لازمه یک جمله بهش بگید.
    و اون یک جمله اینه:با خانواده ها مطرح کنید.

این آقا مشکل مالی برای ازدواج که نداره که بخواد بگه نمیتونم الان.آشنا هم میخواد بشه زیر نظر خانواده ها باشه.
    اگر یک ذره .فقط یک ذره در جواب به این جمله ای که بهش میگید انحراف دیدید یقین کنید نیتش فقط تفریح کردنه و حوصلش سر رفته.(در خوشبینانه ترین حالت)
    در یکی از تاپیک ها دوستی یه پیشنهاد عالی به شما داد.دکترتون رو عوض کنید.
    اصلا وسط کار باشه.هیچ ایرادی نداره وسط کار باشه.دکتر دیگه ای کار رو ادامه میده.اما احساس من میگه شیطان خیلی سنگین داره به قلب شما حمله میکنه.میگه پسره خوبه.خوشتیپه.جذابه.خارج رفتس.تو فامیل چشم همه در میاد.واااای چه خوشبخت میشم. اینا همش وسوسه های زیباست.بگو نه ببین چه دنیایی به روی زندگیت باز میشه.
    من باز هم پیشنهاد دوستمون رو بهتون میکنم.فراموشش کنید و دکترتون رو عوض کنید.هرجای کار که هست عوض کنید.حتی شماره موبایلتون رو هم عوض کنید.
    اگر یک ساعت پای صحبت هاش نشستید(همونطور که گفته بعد پایان کار میخواد باهاتون حرف بزنه),اگر نشستید پای صحبت هاش و باهاش حرف زدید دیگه دل کدن بسیار سخت میشه.چون اینقدر زیبا و با احساس براتون حرف میزنه که بعد جدایی سخت و سختتر میشه.من یک پسرم.زبون یک پسر قوی ترین وسیله برای راضی کردنه دختره.حالا شمایی که یک مقدار احساس علاقه هم میکنی که دیگه راحت کارشو میکنه و زیاد براش سخت نیست راضی کردنتون.(انشاالله که اشتباه میکنم و شما بسیااااااااار قوی و با اراده هستی و اجازه نمیدی حتی بخواد یه کلام بدون اطلاع خانواده حرف بزنه باهاتون)
    باز هم به عنوان یک انسان.به عنوان یه هموطن.به عنوان یک برادر از شما خواهش میکنم به اصولتون پایبند باشید و به فطرتتون نگاهی کنید و به یاد خدا و با توکل به خدا کاری رو بکنید که بهترین کار هستش.
    از رفتار پسر ها و دختر های جامعمون رنج میبرم.خیلی اوقات مثل الان از شدت ناراحتی اشکم در میاد.
    الان که به آخر پیامم براتون رسیدم احساس سبکی میکنم.بیشتر فک کنم درد دل خودمو گفتم تا بخوام به شما توصیه ای کرده باشم.ببخشید خیلی حرف زدم.ممنون که خوندید.

- - - Updated - - -

به نظر من خدا شمارو خیلی دوست داره که با چنین سایتی آشناتون کرده.اونم قبل ایجاد یه رابطه.
    و خوب خودتون هم بسیار عاقلانه اومدید و موضوع رو مطرح کردید.
    از این نظر بسیار به شما تبریک میگم.انشاالله به خوبی از این پیچ زندگی بگذرید و در آینده به خودتون بخاطر انتخاب مسیرتون درود بفرستید و افتخار کنید.
    اینقدر انتخاب درست برای آدم لذت بخشه که حد نداره.احساس غرور میکنه آدم.یک بار سنگینی از روی دوش آدم برداشته میشه که حد نداره.این احساس غرور و افتخار میدونید شبیه به چی میمونه؟؟ مثل حل کردن یه مسله ی ریاضی.بعدش چه حسی داره.خیلی خوشحال و مغرور که آدم فکر میکنه عجب نابغه ایه.این حس انتخاب خوب برای آدم همچین حسی با درجه ی بسیار بالاتر میاره.
    انشاالله تمام انسان ها چنین حسی رو تجربه کنن به جای حس شکست و تحقیر شدن و حسای بد روزگار.
    چقدر من حرف میزنم.ببخشید توروخدا.
    یه استاد دانایی داشتم یه توصیه ی جالبی کرد که یکی دودقیقه در روز طول میکشه .میگفت انجام بدیم که کولاک میکنه.کارتون راه نیوفتاد بگید بهتون بگم.موفق باشید.

خدا جون سلااااام
    ویرایش توسط تولد زندگی : شنبه 15 تیر 92 در ساعت 02:43

15. کاربر روبرو از پست مفید تولد زندگی تشکرکرده است .

nikafarid (شنبه 15 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 22 تیر 92 [ 00:41]
    سطح
    1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 2 پست

Array
    سلام دوستان
    اگه میدونستید تو دلم چه غوغایی بهم آفرین نمیگفتین...
    setareh1390 از اینکه درکم می کنید ممنون، راستش تا قبل از خوندن پست شما از خودم بدم اومده بود که چرا اینقدر بی ظرفیت شدم اما واقعیت اینه که تو دلم تو وجودم این اتفاق افتاده!با خوندن پست شما یکم آروم شدم اما همچنان...
    بخدا نمیشه دکترمو عوض کنم...!
    تولد زندگی، از شما و بقیه ی دوستان که اینقدر اهمیت دادید و دلسوزانه منو راهنمایی کردید خیلی خیلی ممنون.اگه شما نبودید من شاید همون اول قبول میکردم...
    امروز تولدم بود و شب بهم اس داد و تبریک گفت...!!!!!!!!من واقعا تعجب کردم و هم راستش خوشحال. بخدا این خوشحالی دست خودم نبود!اما من فقط گفتم ممنون همین،ف کنم ناراحت شد من اینقدر خلاصه ج دادم.
    فردا نوبت دندون پزشکی دارم کل شبو خوابم نبرد همش دارم به فردا ف میکنم!
    دوستان تو رو خدا برام دعا کنید تا بتونم محکم باشم...

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)