نوشته اصلی توسط
اثر راشومون
1.در جایی فرمودید که اگر آقاپسری درخواست خود را علیرغم دیدن بیتوجهی و رفتار سرد از سوی شما مستقیما بیان کند به او امتیاز خیلی بالایی خواهید داد. این کار یک اشتباه محض است و امیدوارم عملا چنین کاری نکنید معیارهای عاقلانه انتخاب برای ازدواج مسائل دیگری هستند و اگر از من و امثال من
نمیشنوید از آقایان دیگر از بستگان خود راهنمایی بخواهید که تجربه برخورد با پسران بسیار بیشتری را از نزدیک داشته اند و در دوران تحصیل و کار و ... بیشتر از شما با روحیات همجنسان خود آشنا شده اند. چنین تجاربی به من میگوید که چنان آقاپسرهایی افراد ایده آلی برای تشکیل زندگی مشترک نخواهند بود و پسرهایی که آنگونه حاضرندمهمترییییییین سرمایه وجود یک مرد را که غرورش میباشد لگدمال کنند, در آینده خیلی چیزهای دیگر را نیز لگدمال خواهند کرد.
2.قطعا این حسی بسیار لذت بخش برای یک خانم است که چنان مطلوب مردان قرار گیرد که به خاطر او هر کاری حاضر باشند بکنند ولی این لذت را اگ..........ر موفق شوند کسب کنند که این اگر برای این است که خیلی از خانمها چنین تجربه ای را هرگز نخواهند داشت, تمام لذت آن برای همان چند هفته و
احیانا چند ماه خواستگاری و نامزدی خواهد بود و بعد از آن زندگی مشترک صورت حقیقی خود را نشان خواهد داد اعم از شیرین یا تلخ و گزنده. ولی در خیلی از موارد خانمها در قبال رسیدن به آن حس بسیار لذت بخش هر نوع عاقبتی را به جان میخرند. امیدوارم که خانم سنجاب از این دسته خانمها نیز قرار
نگیرند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)