سلام
میشل جان برد نسبت به حرفای من پذیرش داره؟؟!!!!!!!!!!!:eek:
برد عزیز واقعا همینطوره!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p
نه بابا، برد از من کلی شاکیه، سایه ام رو با تیر میزنه! ولی من که منتظر نمیمونم بزنه! به موقع در میرم
ولی واقعا واقعا منم هروقت بدونم حرفی هست که گفتنش به برد کمک میکنه رو میگم.ولی میدونم چون کوچکتر هستم ممکنه خوشش نیاد(همون حرفی که آقای فقط خدا هم اشاره کردن بهش) سعی میکنم کمتر ظرفیت تاپیک هاشو من بالا ببرم
راستی دوستم،تو میتونی تو نت باشی بدون وابستگی. میتونی با تک تک اعضای تالار در ارتباط باشی(آقا یا خانم فرقی نمیکنه) بدون وابستگی.
این قضیه اعتیاد و وابستگی که فرشته مهربان اشاره کرد من که پذیرفتم در مورد خودم صدق میکنه!!
کسی که تاپیک میزنه به نظر من نشون دهنده این هست که آمادگی پذیرش هر نقد ونظری رو داره، پس بجز موارد خاصی از نظرات( که برای شخص نه تنها مفید نیست بلکه ممکنه روی روح وروان کاربر تاثیر منفی بذاره) ،اکثر نظرات میتونه مفید باشه. چون میتونه خودش جرقه یه فکر بزرگتر یا تحول مهمی در زندگی شخص باشه
واینکه ما باید قبول کنیم همه آدما بیان یکسان ندارن. و این به نظر من عالیه!!
نمیدونم این پست نکته ای داشت که ارزش گذاشتن داشته باشه یا نه! ولی میخواستم بگم من برد رو دوست دارم. و از حضورش در همدردی خوشحالم:)
فقط خدای محترم، شما هم میتونید وابستگی به نت نداشته باشید ولی همچنان باشید:)
برای دوست عزیزم بهترین ها رو آرزو میکنم.
میشل جون بیا اینجا منتظر نظرات خوبت هستیم:)
- - - Updated - - -
از همه دوستان در تالار خواهش میکنم تقاضا دارم یکی به من بگه چرا من(کاربر قدیمی;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) دکمه ویرایش برام فعال نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حقم لطف خیلی بزرگی میکنید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)