نوشته اصلی توسط
اثر راشومون
خانمهای محترم نباید از هر نوع برخورد صمیمانه ای از سوی جنس مخالف گمان به وجود نظری خاص در مورد خودشان در ذهن آقا پسر مقابل ببرند و در نتیجه اگر هیچ پیگیری از سوی آن شخص ندیدند در دل خود بگویند که من با رفتار بد خود او را پراندم. همانطور که تا اینجا عرض کرده ام و آقای تهمتن و
دیگر آقایان بیشتر از بنده توضیح داده اند بله بعضی از رفتارهای خانمها در مواجهه با آقایان ممکن است آنها را به اصطلاح بپراند. اما در خیلی از موارد از ابتدا نیز چیز خاصی مطرح نبوده و آقاپسر مقابل فقط طبق تربیت اجتماعی و فرهنگی خود با یک همکار و همکلاسی خانم نسبت به یک خانم ناشناس کمی صمیمی تر برخورد نموده است, همین و بس. البته سو برداشت از رفتار جنس مخالف در آقایان هم به وفور یافت میشود حتی بیشتر از خانمها, و منشا رفتارهای زننده ای میشود. حال اینکه این رفتارهای پراننده کدامند و رفتاهای مناسب و جذب کننده کدام, همانطور که عرض کردم در صورت تمایل صاحب این تاپیک یا دیگر مراجعان سایت میتواند در یک تاپیک دیگر مطرح شود.
بنده بسیار بسیار مشتاق هستم که تفاوت رفتاری که از روی تربیت اجتماعی و فرهنگی هست را با رفتاری که نشان دهنده ی این است که " من میخوام بیام خواستگاری نظرت چیه" که به صورت غیر مستقیم بیان می شود را متوجه شوم!
از شما درخواست می کنم که تفاوت این دو موردی را که بیان فرمودید به همراه رفتاری که برای دوستی و درخواست چراغ سبز دوستی هست را به صورت کامل برای منه جاهل و دیگر دخترانی که نمی دانند و تا کنون خواستگار پرانده اند را بیان نمائید!!!!!!!!
پس شد 4 تا رفتار:
1-رفتاری که از روی تربیت اجتماعی و فرهنگی هست
2-رفتاری که نشان دهنده ی این است که " من میخوام بیام خواستگاری نظرت چیه" که به صورت غیر مستقیم بیان می شود
3-رفتاری که برای دوستی و درخواست چراغ سبز دوستی هست
4- افرادی که با حیله جلو آمده و از در خواستگاری وارد می شوند!!!!
[align=center]هیج کس نمی تواند بدون رضایت شما، در شما احساس حقارت به وجود آورد![/align]
[align=center]اگر شخصیت خود را با فعالیت های شغلی خویش می سنجید، پس وقتی کار نمی کنید فاقد شخیصت هستید![/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)