تشکر از همدردی شما
بله متن من شاید حق به جانب باشه اما به چه دلیل؟ من به این خانم، خانواده و حتی عموش حق میدم که جواب منفی بدن بالاخره این یک بحث دو طرفه است
اگه به متن من دقت کرده باشید گفتم که سوالاتی در ذهنم شکل گرفته که پاسخ منطقی به آن با این جواب منفی هماهنگ نیست
من هدف از بیان این جریان تغییرنظر همراه با اصرار و سماجت این خانوم یا خانواده ایشان نیست گفتم چون کیس مناسبی دیدم و احساس میکنم که اون شب میبایست عموش هم حضور می داشت دیگه واقعا دلیل منطقی اش رو نمیدونم اگه عموش مهمه چرا تو جلسه آشنایی نبود اگه مهم نیست که چرا گفتن بره تحقیق و نظرش اینقدر مهمه
من حدس میزنم بخاطر روابط خانوادگی عموش که گویا جای پدرش رو داره و مشکلاتی که ممکنه پیش امده باشه و اینکه زمینه علاقه و عاشقی بین ما برقرار نیست مجبور به تصمیم خلاف نظر خودش گرفته باشه که ممکنه با صحبت حل بشه
یه بحث دیگه که الان مطرحه اینه که خانواده خودم هم با توجه به شرایطی که به وجود آمده خیلی علاقه مند به ادامه این قضیه نیستند البته نه اینکه کاملا مخالف باشند
من شرایط صحبت تلفنی یا حضوری با دختره را فعلا ندارم
به دوستم (رابطمون) دیروز گفتم که خودش یکباردیگه باهاش صحبت کنه و باتوجه به صمیمتی که باایشان دارند حرف دلش و علت تصمیمش رو بپرسه و بهم بگه
در هرصورت ممنون از اظهارنظرهای دوستانه شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)