به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array
    ببين فرض كن خداييي نكرده طلاق گرفتي ، خواهري كه پا شده از اون سر دنيا ايران ، اونم برميگرده سر خونه و زندگيش . تو ميموني و حوضت !
    خواهرت چه كمكي بهت كرده جز اينكه آتشش رو زياد كرده .

حالا كه خانومت ميخواد باهات صحبت كنه تو اين كار رو بكن .
    يك كمي شما كوتاه بيا يك كمي هم ايشون . سازش و توافق داشته باشين .
    يه زندگي به اين راحتي نبايد تموم بشه .

- - - Updated - - -

هدفت چيه ؟ طلاقه ؟ همه بلدن طلاق بگيرن ، نيازي نداره كه كسي كمكت كنه ، "از اون ور دنيا ... " !

اما اگه هدفت زندگيه ، خيله خب . حالا نياز داري به كسي كه كمكت كنه ، مشاور خوبه ، حتي عموت ظاهرا ميتونه در اين راه كمكت كنه .

به نظر من خواهرت از اون موقع كه مخالف ازدواجت بوده منتظر همچين روزي بوده ، حالا كه اون روز رسيده از اون ور دنيا پا شده اومده اينجا .

اما تو بايد به زندگيت برسي .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 آذر 95 [ 01:19]
    سطح
    49
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    158

تشکرشده 390 در 142 پست

Array
    omid65
    حیلی داری تند میری داداش .اگر درست خونده باشی متوجه میشی خواهرم قصدش جمع کردن این وضعیت بوده . اگر منتظر فرصت بود وقتی خانمم خونه پدرم برگشتن راهشون نمیدادن و حتی براشون غذا درست نمیکردن و پذیرایی کنن. اتفاقا خواهرم بهترین کمک رو به من کردن چون تو بطن زندگیم بودن و تونستن همه چیز رو درست ارزیابی کنن
    اگر خواهرم نیودن و جهیزیه رو پس نمیفرستادن و اونوقتکه خانواده همسرم کوتاه نمی اومدن بعد از اجرا گذاشتن مهریه توسط اونها شک نکنین قدم بعدی من جدایی بودش. شما خودت متاهل باشی زنت مهریه رو اجرا بگذاره مطمئنا وانمیستی نگاهش کنی.

الان هم فکر نکنین من بدون دست و پا نشستم ببینم زندگی کی بر وفق مرادم میشه کی خانمم سر عقل میادش رفنارهاش رو درست میکنه .منتظرم نتایج آزمون شرکت نفت بیادش و اگه قبول بشم کارم از پدرم جدا میشه. از این به بعد میخوام پولهام رو پس انداز کنم میخوام خونه بخرم زندگیم رو مستقل کنم تا اگر زندگیمون اونجور که میخوام درست نشد خواستم چند سال دیگه جدا بشم حداقل خودم رو بسته باشم خونه داشته باشم بتونم مهریه اش رو بدم پسرم بزرگتر شده باشه و بتونم حضانتش رو به عهده بگیرم.
    ته دلم دوست ندارم یک روز زندگیم به جدایی بکشه ولی تو این دنیا رو هیچی نمیشه حساب کرد.

کسی حرف منو انگار نمیفهمه
    مرده زنده،خواب و بیدار نمی فهمه
    کسی تنهاییمو از من نمی دزده
    درد ما رو در و دیوار نمیفهمه
    واسه تنهایی خودم دلم میسوزه
    قلب امروزی من خالی تر از دیروزه

3. 3 کاربر از پست مفید پژمان تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 07 تیر 92), omid65 (پنجشنبه 06 تیر 92), فرشته مهربان (جمعه 07 تیر 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط پژمان نمایش پست ها
    omid65

ته دلم دوست ندارم یک روز زندگیم به جدایی بکشه .

آقا پژمان ، مسیر را داری خوب می روی . شما روی تداوم مشاوره بسیار جدی و قاطع باش و
    در مقابل هر تغییر مثبت همسرت پاداش معنوی بهش بده . یعنی

عشق و محبت نثارش کن .

زندگی شما اکنون روی غلطتک خوبی افتاده ، با مطالعه ، صبوری و آرامش و ادامه مشاوره های حضوری به جاهای خوبی هم میرسه مطمئن باش و میرسد آنروزی که

احساس کنی که چقدر خوب که زود ازدواج کرده ای ، خصوصاً زمانی که پسرت رشید و بالغ میشه و مثل دو تا دوست با هم هستید و احساسات و حال و احوالش را به

خوبی درک می کنی و راهنمای خوبی براش خواهی بود و ... چون فاصله سنی زیادی باهاش نداری و مهمتر اینکه از همون اوائل زندگی راه درستی برای حل اختلال

رابطه در خانواده را در پیش گرفته ای . آقاپژمان خدا را شکر کن که از زمان عمرتون خوب داری بهره می بری . همینکه نگذاشتی سالهای زیادتری بگذره و در پی

حل مسائل زندگیت بر آمده ای یعنی بهره وری در زمان و این هوشمندی شما را میرساند .

من آینده خوبی را برای زندگی شما می بینم . پر از تلاش و امید و عشق و صفا و صمیمیت

5. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

baran.68 (چهارشنبه 19 تیر 92), del (پنجشنبه 27 تیر 92), meinoush (جمعه 07 تیر 92), omid65 (پنجشنبه 06 تیر 92), taraneh89 (پنجشنبه 06 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 11 تیر 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 06 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    49
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 390 در 142 پست

Array
    فرشته مهربان
    جدی میفرمایین ؟ امیدوار شدم
    اون روزهای خوب پس کی میرسه چند سال دیگه بایست صبر کنم
    یعنی واقعا من این همه هوشمند بودم و خودم خبر نداشتم یا تعارف میکنید ؟
    تو این سالها اینقدر اذیت شده بودم که بیش از این توانایی تحمل این اختلافات رو نداشتم
    مشاوره رفتن تا برطرف شدن کامل مشکلات از شروط من برا ادامه رندگی بودش و به خانمم گفتم چه یک ماه طول بکشه چه یک سال بایست مشاوره رو کامل کنیم.

7. 3 کاربر از پست مفید پژمان تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 27 تیر 92), meinoush (جمعه 07 تیر 92), فرشته مهربان (جمعه 07 تیر 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

مطمئن باشید که قصد مزاح باشما را ندارم و حرفهایم جدی هست ، باور کنید . فقط عجول نباشید و هیجان مدار نشوید و آهسته و پیوسته راهی که در پیش گرفته اید را

ادامه دهید ، یقین داشته باشید که خدا به بهترین وجه کمکتون خواهد کرد ، چنانکه تا کنون نیز کمک کرده ، فقط کافیه کمی دقت کنید تا متوجه شوید

ویرایش توسط فرشته مهربان : جمعه 07 تیر 92 در ساعت 01:09

9. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 07 تیر 92), باران بهاری11 (جمعه 07 تیر 92), شیدا. (جمعه 07 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    من معمولا برای کسی تاپیک نمیذارم.چون انقد اوضاع خودم به هم ریخته اس که توانایی نظر دادن واسه مشکل کسی رو هم ندارم.اما اومدم اینجا تا فقط بهتون بگم:آقا پژمان....برادر عزیزم یه دنیا غبطه خوردم به حال خانومتون که شوهری داره که میفهمه باید برا ساختن زندگی مشترک تلاش کرد و زحمت کشید.بهتون تبریک میگم .شما جزو محدود مردهایی هستید که به راحتی می پذیرند برا داشتن یه زندگی بهتر باید مشاوره گرفت.زحمت کشید و صبور بود.آرزو میکنم خانومتون یه روزی در آینده نزدیک چشمهاشو روی این همه حسن و شایستگیهای شما باز کنه و بفهمه با چه مرد فهمیده و با درایتی داره زندگی میکنه.البته منظورم این نیست که تمام اشتباهات و تقصیرات به گردن ایشونه مسلما شما هم مثل من و همه آدمهای دیگه اشتباهاتی داشتین اما هر آدمی به این میزان از شعور و درک نمیرسه که یاد بگیره باید رو خودش کار کنه تا بتونه زندگی خوبی داشته باشه.از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی در کنار همسرتون و پسر نازنینتون رو دارم و همیشه با خوندن تاپیکتون تحسینتون میکنم.صبور و موفق باشید....

11. 4 کاربر از پست مفید الهه آذر تشکرکرده اند .

mehdihn (جمعه 07 تیر 92), meinoush (جمعه 07 تیر 92), فرشته مهربان (جمعه 07 تیر 92), شیدا. (جمعه 07 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    49
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 390 در 142 پست

Array
    فرشته مهربان
    حرفهاتون به من روحیه میده همچنان امیدوارم.

الهه آذر
    شما خیلی لطف دارین اینجوری هم نیست که شما میفرمایین. من هم ایراداتی دارم اما میدونم خیلی بد نیستم و حقم این موارد نبوده.
    تایپیک شما رو خوندم امیدوارم مشکلتون زودتر برطرف شه .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط پژمان نمایش پست ها

الان هم فکر نکنین من بدون دست و پا نشستم ببینم زندگی کی بر وفق مرادم میشه کی خانمم سر عقل میادش رفنارهاش رو درست میکنه .منتظرم نتایج آزمون شرکت نفت بیادش و اگه قبول بشم کارم از پدرم جدا میشه. از این به بعد میخوام پولهام رو پس انداز کنم میخوام خونه بخرم زندگیم رو مستقل کنم تا اگر زندگیمون اونجور که میخوام درست نشد خواستم چند سال دیگه جدا بشم حداقل خودم رو بسته باشم خونه داشته باشم بتونم مهریه اش رو بدم پسرم بزرگتر شده باشه و بتونم حضانتش رو به عهده بگیرم.
    ته دلم دوست ندارم یک روز زندگیم به جدایی بکشه ولی تو این دنیا رو هیچی نمیشه حساب کرد.
    خب مثل اینکه شما هم عاقبت به خیر شدی. بسیار خوشحالم و آرزو میکنم خوشیهاتون مستدام باشه.
    ولی به قول بچه ها ایوللللللللللل. بالاخره یک همکار در سایت همدردی پیدا خواهم کرد.
    این پاسخم مربوط به سوال عنوان تاپیکت نیست ولی فکر میکنم برات مفید باشه
    چند چیز رو باید حواست باشه. یکی اینکه پروسه استخدام شرکت نفت خیلی طول خواهد کشید. حداقل یکسال و گاهی تا دو سال و اصلا برنامه ریزیهای زندگیتو بر اساس اون به حال تعلیق در نیار چون فرصت برای همه برنامه هات داری فعلا, اشتباهی که خودم داشتم ولی خوب برای من یکی به خیر گذشت
    اینو برای این عرض کردم که از پاسختون در پست شماره 12 چنین برداشتی کردم. اگر برداشتم اشتباهه عذر میخوام.
    دوم اینکه امیدوارم آزمون رو خیلی خوب داده باشی. ولی انتظار هر نتیجه ای رو داشته باش تا اگر خدای ناکرده قبول نشدی, ضربه روحی نخوری چیزی که به چند تا از دوستانم وارد شد و مدتی را شدیدا دپرس شدند و حتی کار یکیشون به دارو درمانی کشید.
    واقعا سخت ترین پروسه ای بوده که در این 32 سال زندگیم توش قرار گرفتم در حد سری فیلمهای میژن ایمپازیبل. نمیدونی هر سال هم دارن سخت ترش میکنن. امسال رو نمیدونم ولی دوره ما از 155000 نفر متقاضی 4000 نفر استخدام نهایی شدند. خیلی از دوستانم از فارغ التحصیلان بهترین دانشگاههای کشور, موفق نشدن. یکی از دلایلی هم که مزید بر علت آن است, این سهمیه ناجوانمردانه بومی گزینی است. یعنی 50 درصد به نمره آزمون بومیهای استانهای خوزستان و بوشهر اضافه میکنند. باورت میشه؟ طوری عمل کردن که در این اداره ای از شرکت که من استخدام شدم فقط خودم بومی نیستم و بقیه همگی خوزستانین. از بخت بد از همه مردم ایران بیشتر از همین مردم شهرهای نسبتا مرفه نشین بدشان میاد. یعنی تهران ما و اصفهان شما و شیراز و مشهد و هر جا که تو رو ببینن میگن شما آمدید و حق مسلم جوانان ما رو تضییع کردید و ما باید به زحمت و التماس و تازه به شکل قراردادی و پیمانکاری در شرکت نفت کار کنیم ولی شما از جاهای دیگر بیایید و استخدام رسمی شوید
    اینا رو گفتم تا اگر نتیجه لازم رو نگرفتی به هیچ وجه روت تاثیر منفی نگذاره چون تو در دوره نقاهت بعد از یه بحران بزرگی و طبعا آسیب پذیرتر.
    سوم اینکه اگر انشاالله قبول شدی قبل از استخدام یک چکاپ کلی بدنی خواهی شد در حد چکاپ برای استخدام خلبانی هواپیماهای جنگنده! و باید بدنت خیلی آماده باشه و حتی آزمونهای اعتیاد به هر نوع ماده ای رو هم میگیرن. همچنین آزمونهای روانشناسی. پس در این بیش از یکسال که عرض کردم سعی کن با دوری از
    استرس و ورزش روزانه وضعیت قلبت را ایده آل کنی تا در چکاپ چیزی نفهمند. همچنین اگر عینکی با شماره بالا هستی با جراحی لیزیک رفعش کن و از همه مهمتر مشروب و دود رو مطلقا حتی به سمتشون هم نرو چون حتما متوجه میشن. مشاورینی که پیششون میری احتمالا از آزمونهای روانشناسی که در چکاپ خواهی داد مطلعن ازشون بخواه که از همون آزمونها ازت بکنن تا اگر مشکل خاصی داشتی توی همین مشاوره ها یا با روشهای دیگه ای که میشناسن مثلا مراجعه به روانشناسان بالینی رفعش کنن باور کن چند نفر رو دیدم که فقط به خاطر مشکلات کوچک روانی استخدامشون به مشکل خورد.
    از طرفی از حالا به خانمت بگو که بعد از قبولی احتمالی شما, باید به استانهای جنوبی برای زندگی نقل مکان کنید تا در اون موقع براشون زیاد غیر منتظره نباشه. البته وقتی که بحث شرکت نفت مطرح بشه حتما قبول خواهند کرد. مگه کسی هم هست که از حقوقای نفتی بدش بیاد؟ تازه در بهترین هتلهای اهواز هم اسکانتون میدن با تمام مخارج به عهده شرکت. هر ماه هم حقوقای نجومی و پاداشهای تولید و کارتهای خرید نقدی و امکانات تفریحی و ورزشی و درمانی در بهترین شهرهای ایران. خلاصه برای ما تهرانیهای ولخرج و اسرافکار معضل اصلی شده نحوه مصرف کردن این همه پول در حالیکه هیچ خرجی نداریم و پیدا کردن بهانه های مختلف در مقابل خانواده که میخوان به زور زنمون بدن ولی برای شما اصفهانیهای حسابگر فکر کنم این معضل وجود نداشته باشه و به خوبی بتونین بهترین استفاده رو از چنین حقوقهایی بکنین.
    این بخشها رو برای این گفتم که کمی به زندگی امیدوارتر بشی و مشکلات پشت سر گذاشته رو بتونی با تفکر در مورد آینده بسیار شیرین فراموش کنی. همونطور که فرشته مهربان عزیز فرمودند من هم آینده بسیار خوبی رو برای شما میبینم.
    هم از نظر خانوادگی و هم انشاالله مادی
    متاسفانه در تاپیکهای تالار نمیشه ایمیل قرار داد دوست داشتم که در مورد شرکت بیشتر راهنماییت میکردم
    والسلام
    ویرایش توسط اثر راشومون : سه شنبه 11 تیر 92 در ساعت 02:25

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 آذر 94 [ 06:20]
    سطح
    45
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 699 در 298 پست

Array
    سلام.
    خیلیییی خوشحال شدم که مسیر زندگیت به این سمت کشیده شد نه به جدایی و اون مسائل. خیلیییییی تبریک میگم.
    ماجرای زندگی من خیلی با شما فرق داشت. اما میخوام یه امیدواری بهت بدم. میخوام بدونی که از این به بعد تو زندگی مشترکتون خیلی چیزها عوض میشه. جلو خیلی از تنش ها گرفته میشه. من نمیخوام قضاوت کنم و بگم کی بیشتر مقصر بوده اما میخوام بگم خیلی ها متوجه خیلی از حقایق شدن.
    خانومت، مامانش، پدرت و بقیه ...همینطور هم خودت.
    همیشه مسائل تو لفافه و با کلی سیاست و درایت و این حرفها حل نمیشه. نه اینکه حل نشه! میشه ... اما گاهی لازمه تو زندگی یه زلزله اتفاق بیفته تا مسیر خیلی چیزا عوض بشه.
    مطمئن باش باید اینطور میشده و خیرت در این بوده. حتی اگه یه مدتی دلخوری بین خواهرت و عمه و پدر و شما و بقیه به وجود بیاد...
    من که خیلی خوشحال شدم و خیلی هم امیدوارم.
    چون زندگی من هم خیلی آشفته بود و یه خونه تکونی اساسی میخواست...هرچند الانم تاوانش رو تو ارتباط با خونواده هامون میدیم اما خیلی مسائل تو زندگی مشترک ما برای همیشه حل شد.
    موفق باشی.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 شهریور 93 [ 10:51]
    سطح
    20
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    118

تشکرشده 160 در 70 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط گل آرا نمایش پست ها
    سلام.
    خیلیییی خوشحال شدم که مسیر زندگیت به این سمت کشیده شد نه به جدایی و اون مسائل. خیلیییییی تبریک میگم.
    ماجرای زندگی من خیلی با شما فرق داشت. اما میخوام یه امیدواری بهت بدم. میخوام بدونی که از این به بعد تو زندگی مشترکتون خیلی چیزها عوض میشه. جلو خیلی از تنش ها گرفته میشه. من نمیخوام قضاوت کنم و بگم کی بیشتر مقصر بوده اما میخوام بگم خیلی ها متوجه خیلی از حقایق شدن.
    خانومت، مامانش، پدرت و بقیه ...همینطور هم خودت.
    همیشه مسائل تو لفافه و با کلی سیاست و درایت و این حرفها حل نمیشه. نه اینکه حل نشه! میشه ... اما گاهی لازمه تو زندگی یه زلزله اتفاق بیفته تا مسیر خیلی چیزا عوض بشه.
    مطمئن باش باید اینطور میشده و خیرت در این بوده. حتی اگه یه مدتی دلخوری بین خواهرت و عمه و پدر و شما و بقیه به وجود بیاد...
    من که خیلی خوشحال شدم و خیلی هم امیدوارم.
    چون زندگی من هم خیلی آشفته بود و یه خونه تکونی اساسی میخواست...هرچند الانم تاوانش رو تو ارتباط با خونواده هامون میدیم اما خیلی مسائل تو زندگی مشترک ما برای همیشه حل شد.
    موفق باشی.
    خونه تکونی رو خوب اومدی گل آرا جان

16. کاربر روبرو از پست مفید دلنشین تشکرکرده است .

گل آرا (سه شنبه 11 تیر 92)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)