ظاهرا اینجا کسی همدرد من نیست :(
تشکرشده 0 در 0 پست
ظاهرا اینجا کسی همدرد من نیست :(
تشکرشده 30 در 16 پست
سلام دوست خوبم این موردی که شما گفتید بستگی به این دارد که شما بعدها در برخورد با خانوادتان و همسرتون چه برخوردی دارید من خودم از خانواده مذهبی هستم ووارد یک خانواده مذهبی دیگه شدم ولی دوتا خانواده متفاوت فکر میکنن ما مذهبی امروزی ولی اونها مذهبی بقول معروف خشک مقدس جوری که معتقدند در مجلس خانم ها باید با حجاب کامل بود همین ها یک دنیا حرف و مشکل و دلخوری و سرخوردگی ایجاد کرد و همسرم نمیدونست طرف کی رو این وسط بگیره شما باید این مورد رو خیلی زیاد با همسرتون صحبت کنید چون ممکن است سال های سال پیش دوست و فامیل شما به خاطر چادری نبودن حتی متین بودن تحقیر بشه و این ناراحتی ها روی شما هم تاثیر خواهد داشت تا اینجا قضیه رو از دید ناراحت کننده بررسی کردیم حالا اگه هم همسر ایندتون و هم خودتون هردو باهم مدافع هم باشید و هم عقیده این حرف ها یک مدت خواهد بود و یا امکانش هست مکان هایی که با خانواده شما هستن چادر بپوشن مثلا چادر ملی اینجوری مشکلی پیش نمی اد من هم اگه همسرم اولش من رو در جریان خشک مقدس بازیهای خانوادش میگذاشت من حتما طور دیگه برخورد میکردم جوری که روزهای قشنگ عقد و عروسیم ناراحتی پیش نمیومد
mehrshad265 (سه شنبه 04 تیر 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)