سلام دوست من.
من فکر میکنم که باید اول تفکرتون رو در مورد این مشکلتون حل کند(که گفتید دهن بین هستید)
همیشه یادت باشه اون چیزی که دلت میگه و خودت هم از نظر عقلی باورش داری انجام بده.هیچوقت به این فکر نکن که مردم چی میخوان و ایا اونا از این کار تو راضی هستن یا نه (التبه در مسائلی شبیه به این مسئله که هرچ و مرچی در جامعه بوجود نمیاره)
می دونی چرا:؟ چون تو اگه قرار بر این باشه ، تو باید همیشه سعی کنی دیگرون رو راضی نگه داری و این میدونی چه کار سختیه؟؟ هیچوقت فرصت رسیدن به خودت رو نداری!!! در این صورت شادی و خوشحالی تو وابسته به دیگران میشه . هر وقت دیگران تو رو تایید کنن و کارتو اونوقت خوشحالی ، هر وقت برخلاف این باشه خوشحالی رو به راحتی از تو میگیرن.پس کاری بکن که فکر می کنی درسته.
توی زندگی دوم هم ادم دنبال خوشبختیه !!! درسته؟؟؟ تو فکر میکنی اگه خواستگارت قدش از این بلند بود می تونست تو رو خوشبخت کنه؟؟؟ اگه بر این باوری که اره قد بلند حتما تورو خوشبخت می کرد منتظر کسی بمون که خوشبختت کنه.
اگه بر خلاف اینه که مطمئنم هست؛ کا رو به دست قسمت نسپار و خودت تصمیم بیگر. به قول ما میگن قمست دست قسمت جنبان هم هست. تا تو حرکت نکنی که اتفاقی نمیبفته. پس تصمیم بگیر ، اما درست و عاقلانه
موفق و سربنلد باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)