به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 شهریور 99 [ 16:54]
    سطح
    77
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array
    من مشاور نیستم و چیزهایی که می نویسم صرفا نظرات شخصی من هستند.
    همه ما تا مدتی بعد از ازدواج هنوز در هاله ای از خوشبینی و رویا قرار داریم. به همین دلیل به جر و بحثها و دلخوری های اوایل زندگی زیاد اهمیت نمی دیم. اما بعد از گذشت مدتی که اون هاله مه آلود از بین میره (شاید حدود 2 سال) و فقط واقعیات دیده میشن، یه احساس بدی پیدا می کنیم (فکر می کنم همه این حس رو به مقدار کم یا زیاد تجربه کردن) حس می کنیم که توی یه تله گیر افتادیم. از خودمون می پرسیم شاید این حق من نبود، چرا بد اخلاقه؟ چرا به من اهمیت نمیده؟ چرا بی سواده؟ چرا شلخته است؟ چرا فلانه و بهمانه و ...
    به نظر من همسر شما هم شاید یک درگیری ذهنی در مورد زندگی مشترک داره که نتونسته حلش کنه. منظور من این نیست که ممکنه شما ایرادی داشته باشید. چیزی که مهمه اینه که احتمالا ایشون انتظار چیز دیگه ای داشتن (مثلا کسی که خیلی مبادی آداب نباشه و در لاف زدنها همراهیش کنه!). ممکنه علت پناه بردنش به پورنو هم همین باشه، چند لحظه آرامش و فراقت از درگیری ذهنی (مثل کار کرد بیشتر مخدرها و الکل و ...)
    البته اقبال آقایون به پورنو دلایل دیگه ای هم داره مثلا: خانمها در این فیلمها "غر" نمی زنند، "بی احترامی" نمی کنند، کاملا تحریک شده اند، در حال به اوج رسیدن از مسایل روز مره مثل وام و مهمانی و .... صحبت نمی کنند! و فقط و فقط به س.ک.س. فکر می کنند و دائما نمی پرسند که چاق شده اند یا نه! و از همه مهمتر مرد را وادار نمی کنند که بگوید "دوستش دارند" !!!!!
    زندگی امروز ما هم که شده معجونی از مدرنیسم آمیخته با سنت گرایی افراطی بعلاوه کمی فیمینیزم و البته مسلم شمردن نفقه و اجرت المثل و ... واقعا توی این معجون تفکرات نمیشه یه نسخه بدر بخور نوشت.
    پیشنهاد من اینه که
    1. از همسرتان چیزی نخواهید و او را وادار به هیچ کاری نکنید.
    2. به فعالیتهای جنسی همسرتان بسیار اهمیت بدهید و همانطور که او تمایل دارد رفتار کنید. به جای او، خودتان آن عمل را برایش انجام دهید.
    3. استقلال مالی و اجتماعی خودتان را به رخ او نکشید (هر چند که کاملا مستقل باشید)
    4. همسرتان را با سکوت همراهی کنید، نه ترک کردن او.
    هميشه براي يك قدم بيشتر، انرژي دارم!

2. 2 کاربر از پست مفید mostafun تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (پنجشنبه 10 مرداد 92), mehdihn (چهارشنبه 29 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafun نمایش پست ها
    همه ما تا مدتی بعد از ازدواج هنوز در هاله ای از خوشبینی و رویا قرار داریم. به همین دلیل به جر و بحثها و دلخوری های اوایل زندگی زیاد اهمیت نمی دیم. اما بعد از گذشت مدتی که اون هاله مه آلود از بین میره (شاید حدود 2 سال) و فقط واقعیات دیده میشن، یه احساس بدی پیدا می کنیم (فکر می کنم همه این حس رو به مقدار کم یا زیاد تجربه کردن) حس می کنیم که توی یه تله گیر افتادیم. از خودمون می پرسیم شاید این حق من نبود، چرا بد اخلاقه؟ چرا به من اهمیت نمیده؟ چرا بی سواده؟ چرا شلخته است؟ چرا فلانه و بهمانه و ...
    به نظر من همسر شما هم شاید یک درگیری ذهنی در مورد زندگی مشترک داره که نتونسته حلش کنه. منظور من این نیست که ممکنه شما ایرادی داشته باشید. چیزی که مهمه اینه که احتمالا ایشون انتظار چیز دیگه ای داشتن (مثلا کسی که خیلی مبادی آداب نباشه و در لاف زدنها همراهیش کنه!). ممکنه علت پناه بردنش به پورنو هم همین باشه، چند لحظه آرامش و فراقت از درگیری ذهنی (مثل کار کرد بیشتر مخدرها و الکل و ...)
    البته اقبال آقایون به پورنو دلایل دیگه ای هم داره مثلا: خانمها در این فیلمها "غر" نمی زنند، "بی احترامی" نمی کنند، کاملا تحریک شده اند، در حال به اوج رسیدن از مسایل روز مره مثل وام و مهمانی و .... صحبت نمی کنند! و فقط و فقط به س.ک.س. فکر می کنند و دائما نمی پرسند که چاق شده اند یا نه! و از همه مهمتر مرد را وادار نمی کنند که بگوید "دوستش دارند" !!!!!
    زندگی امروز ما هم که شده معجونی از مدرنیسم آمیخته با سنت گرایی افراطی بعلاوه کمی فیمینیزم و البته مسلم شمردن نفقه و اجرت المثل و ... واقعا توی این معجون تفکرات نمیشه یه نسخه بدر بخور نوشت.
    پیشنهاد من اینه که
    2. به فعالیتهای جنسی همسرتان بسیار اهمیت بدهید و همانطور که او تمایل دارد رفتار کنید. به جای او، خودتان آن عمل را برایش انجام دهید.
    3. استقلال مالی و اجتماعی خودتان را به رخ او نکشید (هر چند که کاملا مستقل باشید)
    ممنون از نکات ارزشمندتون. در مورد پیشنهاد شماره 1 معمولا همینطوری رفتار میکنم.در باره پیشنهاد شماره 2تون هیچ تمایل و درخواستی از جانب شوهرم مطرح نمیشه که من مطابق میلش بهش پاسخ بدم بدون استثنا هر شب بعد از من میاد که بخوابه و هیچ وقت هیچ صحبت یا اشاره ای در این خصوص نمیکنه.خودم 2بار بحث و پیش کشیدم براش نامه نوشتم دیگه تحمل پس زده شدن ندارم.منم برا خودم غرور دارم به اندازه کافی له شدم.در مورد 3 هم باید بگم من هنوز استقلال مالی ندارم که به رخش بکشم.البته دروغ نگم در مورد گذشتم بهش یاداوری میکنم که هیچ مشکلی نداشتم اما الان باید برای یه 1000 تومن هم توضیح بدم(البته تو دعوا اغراق میکنم.اونقدرها هم خسیس نیست فقط دیدگاه مالیمون متفاوته)در مورد 4 باید بگم تو مجموع این 6 سال ناخواسته سکوتی به زندگیمون حاکم شد وم تقریبا روند دائمی رفتار من شده.
    بازم ممنون از وقتی که برام گذاشتین..

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafun نمایش پست ها
    پیشنهاد من اینه که
    ممنون از نکات ارزشمندتون. در مورد پیشنهاد شماره 1 معمولا همینطوری رفتار میکنم.در باره پیشنهاد شماره 2تون هیچ تمایل و درخواستی از جانب شوهرم مطرح نمیشه که من مطابق میلش بهش پاسخ بدم بدون استثنا هر شب بعد از من میاد که بخوابه و هیچ وقت هیچ صحبت یا اشاره ای در این خصوص نمیکنه.خودم 2بار بحث و پیش کشیدم براش نامه نوشتم دیگه تحمل پس زده شدن ندارم.منم برا خودم غرور دارم به اندازه کافی له شدم.در مورد 3 هم باید بگم من هنوز استقلال مالی ندارم که به رخش بکشم.البته دروغ نگم در مورد گذشتم بهش یاداوری میکنم که هیچ مشکلی نداشتم اما الان باید برای یه 1000 تومن هم توضیح بدم(البته تو دعوا اغراق میکنم.اونقدرها هم خسیس نیست فقط دیدگاه مالیمون متفاوته)در مورد 4 باید بگم تو مجموع این 6 سال ناخواسته سکوتی به زندگیمون حاکم شد وم تقریبا روند دائمی رفتار من شده.
    بازم ممنون از وقتی که برام گذاشتین..

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    - سلام الهه آذر خانم

توصيه ها و تجربيات لازمو دوستان اشاره كردن مطلب را بجهت اعلام نظر يك مرد و تجربه زندگي براي ابراز همدردي و قوت قلب و همراهي ميگم.
    1- هيچوقت سعي نكنيد كسي را مخصوصاً‌شوهرتون را عوض كنيد بلكه رفتارهايي كه ميكنيم ممكن است اثرات اصلاحي روي ديگران و با انتخاب خودشان بگذارد لذا برا عوض كردن شوهرتون بشكل پروژه اعلامي و استنباط و... و تلاش نكنيد .
    2- اگر اداره زندگي و انتظار تامين زندگي بعهده مرد است به برنامه ها و عملكردش احترام بگذاريد ، مشوقش باشيد و ضمناً نظرتون را بگيد ايراد نگيريد و رو مخش نرويد بگذاريد تصميم نهايي را خودش بگيرد براش ديكته نكنيد. و گرنه علي رغم ميلش با شما مخالفت خواهد كرد.
    3-وقتي از سر كار به خانه مياد آرامش ميخواهد . آنچه كه او دوست دارد رفتار كنيد نه آنچه كه تو فكر ميكني خوبست . مخصوصاً انتظار تحويل گرفتن و جوياي حال شدن و غيره زيرا معمولاً بايد آدم استراحت كرده حال آدم كاركرده و خسته را بپرسد و انتظار شوهرتون اين است كه ازش نخواهيد و ايراد نگيريد كه چراا حواسش به تو نيست و محل نميزاره يخده كه آرام گرفت خواسته هاي خودشو و علاقشو نشان خواهد داد.
    3-با توجه به فعال بودنش و ناجوري بازار كار و تلاش انتظار نداشته باشيد كه دغدغه ذهني نداشته باشد . حواسش به تو باشد . همه اينها با نيم ساعت تاخير انجام خواهد شد عجله نكنيد. مردها به احساس امنيت و آرامش از طرف زن نياز دارن چون ديگران در فعاليت كاري و اجتماعي مثل راننده اي كه مثال زدي به اندازه كافي مزاحمشون هستن.
    4- نكته مهم، مشغله و دغدغه ذهني احساس جنسي را بشدت از بين ميبره ولي با احساس آرامش فعال ميشه - و كاميابي جنسي و رضايت جنسي موجب واحساس رضايتمندي و آرامش ميده و به رفتارهاي ديگه مثل روغني كه يكي از دوستان گفتن روان كننده است كمك ميكنه
    5- در مورد مشكل دومتون من با خانم نوش نوش كاملاً موافقم و اثر بسيار مثبت و رضايتمندي داره چون وقتي آنچه را ميبيندو به خواسته جنسيش ميخواهد برسد قطعاً زن واقعي و طبيعي و جذاب برايش مطلوبتر است فقط بشرطي كه ابدا ايراد و تحقير و نصيحت و اضهار نظر حتي در مورد شخصيت زنهاي پرنو نكنيد بلكه جذابيت نشون بديد . اينطور نيست كه بيشتر عادت كنيد بلكه وقتي با تو راحت شد خودش تو را به اتاقتون خواهد برد و اعتيادشو كم خواهد كرد فقط بزار خودش هر وقت و با هر سرعتي خواست كم كند مبادا احساس فشار و تحقير كند. شوهرت بهر دليل درست و غلط از روي ناچاري و بظاهر راحت و بي منازعه بودن براي آرامش جنسي و فكري ويديوي پرنو را انتخاب كرده البته يه كم هم تنوع و تفنن طلبي جذابيت بهش داده است.
    6- به گذشته و خانواده ها زياد استناد نكنيد و خلاصه كنيد كه هر دو طرف بزرگتر و محترم هستند و به ما ربطي ندارند فقط بايد احترامشونو داشته باشيم نه اينكه بهانه بحث بين خودمون و سعي كن اصلاً وارد بحث نشده و يكطرفه هم شده كاتش كني.

4-مشغله ذ

- - - Updated - - -

براي شروع با رعايت كليات شبها خودتون پيش قدم و همراهي كنيد تا خيالش از طرف شما براي تماشا ي برنامه هاي مورد نظر راحت باشد و تو را شيفته تر از خود ببيند و بمرور تو هم واقعاً با رضايت و دوست داشتن همراهي كن نه براي تحقير يا مداواي شوهرت بايد احساسش اين بشه كه تو هم موافقي دوست داري و .... جذابه براتون. همينكه رضايت تو را مطمئن بشه بيشتر از فبل برات مايه ميزاره.

- - - Updated - - -

اينو در نظر داشته باش آدم هر چه هم خسته باشد بعد از خواب آرامش خاصي ميگيره و اتفاقاتي كه ذهنشو درگير كرده پاك و فراموش ميكنه و آمادگي لذت از زندگي داره و موقع خوبي براي شروع زناشويي هست.
    ميتوني اگر مقدوره بعد از چند جلسه پيشنهاد بدي كه بريم تو اتاق و تختمون ، برنامه مورد نظرمونو تماشا كنيم و تمرين كنيم تا واقعي باشه البته آرامش رفتاري و جنسي تاثير جدي روي هم دارن بايد همزمان رعايت كرد. حتي ميتونيد فيلمهاي ويديويي مورد نظر و در ساعاتي كه استراحت ميكنيد تماشا كنيد و به ساعات خسته شب تاخير نندازيد

5. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

الهه آذر (چهارشنبه 29 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 مهر 92 [ 20:39]
    سطح
    8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    عزیزم مشکلی شبیه شما رو تو سایت moshaver41.ir خونده بودم مراجعه کن شاید کمکت کنه
    امید بهترین نعمت خداست

7. کاربر روبرو از پست مفید reihan22 تشکرکرده است .

الهه آذر (چهارشنبه 29 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط حسين40 نمایش پست ها
    - سلام الهه آذر خانم

توصيه ها و تجربيات لازمو دوستان اشاره كردن مطلب را بجهت اعلام نظر يك مرد و تجربه زندگي براي ابراز همدردي و قوت قلب و همراهي ميگم.
    1- هيچوقت سعي نكنيد كسي را مخصوصاً‌شوهرتون را عوض كنيد بلكه رفتارهايي كه ميكنيم ممكن است اثرات اصلاحي روي ديگران و با انتخاب خودشان بگذارد لذا برا عوض كردن شوهرتون بشكل پروژه اعلامي و استنباط و... و تلاش نكنيد .
    2- اگر اداره زندگي و انتظار تامين زندگي بعهده مرد است به برنامه ها و عملكردش احترام بگذاريد ، مشوقش باشيد و ضمناً نظرتون را بگيد ايراد نگيريد و رو مخش نرويد بگذاريد تصميم نهايي را خودش بگيرد براش ديكته نكنيد. و گرنه علي رغم ميلش با شما مخالفت خواهد كرد.
    3-وقتي از سر كار به خانه مياد آرامش ميخواهد . آنچه كه او دوست دارد رفتار كنيد نه آنچه كه تو فكر ميكني خوبست . مخصوصاً انتظار تحويل گرفتن و جوياي حال شدن و غيره زيرا معمولاً بايد آدم استراحت كرده حال آدم كاركرده و خسته را بپرسد و انتظار شوهرتون اين است كه ازش نخواهيد و ايراد نگيريد كه چراا حواسش به تو نيست و محل نميزاره يخده كه آرام گرفت خواسته هاي خودشو و علاقشو نشان خواهد داد.
    3-با توجه به فعال بودنش و ناجوري بازار كار و تلاش انتظار نداشته باشيد كه دغدغه ذهني نداشته باشد . حواسش به تو باشد . همه اينها با نيم ساعت تاخير انجام خواهد شد عجله نكنيد. مردها به احساس امنيت و آرامش از طرف زن نياز دارن چون ديگران در فعاليت كاري و اجتماعي مثل راننده اي كه مثال زدي به اندازه كافي مزاحمشون هستن.
    4- نكته مهم، مشغله و دغدغه ذهني احساس جنسي را بشدت از بين ميبره ولي با احساس آرامش فعال ميشه - و كاميابي جنسي و رضايت جنسي موجب واحساس رضايتمندي و آرامش ميده و به رفتارهاي ديگه مثل روغني كه يكي از دوستان گفتن روان كننده است كمك ميكنه
    5- در مورد مشكل دومتون من با خانم نوش نوش كاملاً موافقم و اثر بسيار مثبت و رضايتمندي داره چون وقتي آنچه را ميبيندو به خواسته جنسيش ميخواهد برسد قطعاً زن واقعي و طبيعي و جذاب برايش مطلوبتر است فقط بشرطي كه ابدا ايراد و تحقير و نصيحت و اضهار نظر حتي در مورد شخصيت زنهاي پرنو نكنيد بلكه جذابيت نشون بديد . اينطور نيست كه بيشتر عادت كنيد بلكه وقتي با تو راحت شد خودش تو را به اتاقتون خواهد برد و اعتيادشو كم خواهد كرد فقط بزار خودش هر وقت و با هر سرعتي خواست كم كند مبادا احساس فشار و تحقير كند. شوهرت بهر دليل درست و غلط از روي ناچاري و بظاهر راحت و بي منازعه بودن براي آرامش جنسي و فكري ويديوي پرنو را انتخاب كرده البته يه كم هم تنوع و تفنن طلبي جذابيت بهش داده است.
    6- به گذشته و خانواده ها زياد استناد نكنيد و خلاصه كنيد كه هر دو طرف بزرگتر و محترم هستند و به ما ربطي ندارند فقط بايد احترامشونو داشته باشيم نه اينكه بهانه بحث بين خودمون و سعي كن اصلاً وارد بحث نشده و يكطرفه هم شده كاتش كني.

4-مشغله ذ

- - - Updated - - -

براي شروع با رعايت كليات شبها خودتون پيش قدم و همراهي كنيد تا خيالش از طرف شما براي تماشا ي برنامه هاي مورد نظر راحت باشد و تو را شيفته تر از خود ببيند و بمرور تو هم واقعاً با رضايت و دوست داشتن همراهي كن نه براي تحقير يا مداواي شوهرت بايد احساسش اين بشه كه تو هم موافقي دوست داري و .... جذابه براتون. همينكه رضايت تو را مطمئن بشه بيشتر از فبل برات مايه ميزاره.

- - - Updated - - -

اينو در نظر داشته باش آدم هر چه هم خسته باشد بعد از خواب آرامش خاصي ميگيره و اتفاقاتي كه ذهنشو درگير كرده پاك و فراموش ميكنه و آمادگي لذت از زندگي داره و موقع خوبي براي شروع زناشويي هست.
    ميتوني اگر مقدوره بعد از چند جلسه پيشنهاد بدي كه بريم تو اتاق و تختمون ، برنامه مورد نظرمونو تماشا كنيم و تمرين كنيم تا واقعي باشه البته آرامش رفتاري و جنسي تاثير جدي روي هم دارن بايد همزمان رعايت كرد. حتي ميتونيد فيلمهاي ويديويي مورد نظر و در ساعاتي كه استراحت ميكنيد تماشا كنيد و به ساعات خسته شب تاخير نندازيد
    با سپاس از نکات بسیار مفیدتون.من موارد 1 تا4 رو خوشبختانه همیشه رعایت میکنم.در خصوص مورد 5 متاسفانه بخاطر فاصله ای که بینمون ایجاد شده خیلی برام سخته که انجامش بدم یعنی الان تقریبا مثل دو تا غریبه ایم و نه زن و شوهر اما سعی دارم تمام تلاشم رو بکنم .اگه امروز نتونم شاید با ایجاد پیش زمینه و رعایت نکات دیه ظرف یکماه آینده بتونم به این مرحله از صمیمیت برسم که انقد راحت و رک در خصوص این قضیه باهاش صحبت کنم..متاسفانه مورد6 هم بارها و بارها از سمت هردومون اتفاق افتاد و به خانواده هامون بی احترامی کردم.هرچند شدت بی احترامی شوهرم با من قابل مقایسه نیس اما میخوام من قدم اول رو بردارم و هر طور شده این مورد رو رفع کنم.
    از راهنماییهاتون واقعا ممنون و سپاسگذارم.خوشحال میشم بازم از نظراتتون بهره مندم کنید...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط reihan22 نمایش پست ها
    عزیزم مشکلی شبیه شما رو تو سایت moshaver41.ir خونده بودم مراجعه کن شاید کمکت کنه
    امید بهترین نعمت خداست
    خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی ممنونم حتما بهش سر میزنم.یه دنیا لطف کردی .

- - - Updated - - -

از همه دوستای گلم که به تاپیکم سر زدن و مطالب مفید برام گذاشتن خیلی ممنونم مخصوصا nosh noshگرامی فقط نمیدونم چرا کارشناسای تالار هیچ جوابی بهم ندادن.باور کنید منم به اندازه زنی که بهش خیانت شده ناراحت و افسرده ام .مخصوصا این روزها با کوچکترین تلخی گریه ام میگیره و داغون میشم چرا کمکم نمیکنید؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    مرسی عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم و پشتکار فراوان تمام تلاشتو بکن برای زندگیت هرجا هم دلت گرفت و یر کردی بیا من و بقیه دوستان کنارت هستبم با انرژی حرکت بکن و در لحظه عصبانیت دائما با خودت بگو که ارام باش و چیزی نگو خودت را با این جملات و تکرارشون کنترل بکن تا توهینی دیگه از سمت شما نباشه منتظر خبرای خوب هستک از سمتت

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    امروز یه تصمیم جدید گرفتم.دیگه باید با خودم کنار بیام.چون شوهرم اصلا مایل به تغییر این شرایط نیست.میخوام از امروز بیتفاوتی رو تمرین کنم.اینجوری کمتر اذیت میشم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    2 شب پیش اومدم با زمینه چینی شروع کنم باهاش حرف بزنم گفتم دوست داری امشب رختخواب رو بیارم جلو تلویزیون؟خنکتر هم هست..گفت هرجور دوست داری.منم رفتم بالش و پتو اوردم داشتن میز عسلی ها رو جابجا میکردم گفت چیکار میکنی؟بذار همونجا باشه من که رو مبل میخوابم تو هم همینجا دیگه .نمیخواد وسایلو جابجا کنی.منم لجم دراومد. رفتم سر جام خوابیدم خودشم ساعت 3 صبح اومد خوابید.منم با خودم عهد کردم دیگه به این موضوع فکر نکنم.باید با خودم کنار بیام نه با اون.باید واقعیت ر قبول کنم.باید قید دریافت محبت عشق از جانب شوهرم رو برا همیشه بزنم....بهم ثابت کرد واقعا براش یه غریبه ام.دلم نمیخواد عشق و محبت رو ازش گدایی کنم.به اندازه کافی کوچک شدم چون 2 بار هم قبلا راجع به این موضو باهاش حرف زده بودم و بهم جواب سربالا داده بود.......امیدوارم اونقد قوی باشم که دیگه هیچ توقعی ازش نداشته باشم...احتمالا یه تاپیک دیگه باز کنم و درمورد اینکه چطوری باید نیازمو سرکوب کنم ازتون کمک بگیرم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 اردیبهشت 93 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    227

تشکرشده 409 در 163 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه آذر نمایش پست ها
    2 شب پیش اومدم با زمینه چینی شروع کنم باهاش حرف بزنم گفتم دوست داری امشب رختخواب رو بیارم جلو تلویزیون؟خنکتر هم هست..گفت هرجور دوست داری.منم رفتم بالش و پتو اوردم داشتن میز عسلی ها رو جابجا میکردم گفت چیکار میکنی؟بذار همونجا باشه من که رو مبل میخوابم تو هم همینجا دیگه .نمیخواد وسایلو جابجا کنی.منم لجم دراومد. رفتم سر جام خوابیدم خودشم ساعت 3 صبح اومد خوابید.منم با خودم عهد کردم دیگه به این موضوع فکر نکنم.باید با خودم کنار بیام نه با اون.باید واقعیت ر قبول کنم.باید قید دریافت محبت عشق از جانب شوهرم رو برا همیشه بزنم....بهم ثابت کرد واقعا براش یه غریبه ام.دلم نمیخواد عشق و محبت رو ازش گدایی کنم.به اندازه کافی کوچک شدم چون 2 بار هم قبلا راجع به این موضو باهاش حرف زده بودم و بهم جواب سربالا داده بود.......امیدوارم اونقد قوی باشم که دیگه هیچ توقعی ازش نداشته باشم...احتمالا یه تاپیک دیگه باز کنم و درمورد اینکه چطوری باید نیازمو سرکوب کنم ازتون کمک بگیرم
    این مثل اینه که من بگم میخوام بدون غذا زندگی کنم ، زن متاهل نیاز به توجه ، عشق ، احترام و رابطه نزدیک با همسرش داره و هرگز نمیتونین این نیاز هارو سرکوب کنین. این نیاز ها در ذات همه خانومهاست و باید براورده بشن ، در صورت براورده نشدن نیازها به شدت پرخاشگر یا افسرده میشین و برای بقیه عمر باید با افسردگی و حسرت زندگی کنین. به نظر من با کمک روانپزشک و مشاور خانواده سعی کنین این مشکلات حل بشه یا تصمیم جدیدی برای زندگیتون بگیرین.

13. کاربر روبرو از پست مفید samanis تشکرکرده است .

الهه آذر (شنبه 01 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    سلام مجدد الهه خانم]

وقتتو زياد نگريم عزيزم آذر تو بايد آتيش باشي همه موانع را بسوزوني ولي نه با هياهو بلكه با صبر و بي تفاوتي و آرامشي كه بخودت ميدي. ديگران آنقدر ارزش ندارند كه بخاطرش زندگيتو غمگين كني؟
    1- اينكه تصميم گرفتي بي تفاوت باشي در اين مرحله رفتار مناسبي هست و همون ريشه كدورت و دوري و.. را خشكوندن ميشه و عشق را گدايي نكردن دقيقاًمبناي راهكارهاي اصلاح رابطه است
    2- عزيزم درروابط انساني اصلاح شكاف ممكن است مدتها وقت ببرد نبايد با يك تغيير رفتار يا ... انتظار فوري داشت البته شخصيت و فهم آدمها هم فرق ميكنه ولي اگر حالت بي اعتمادي يا اعتماد برگردد همه گذشته بفراموشي سپرده ميشود و حتي طرفين مراقبت بيشتري ميكنند تا مشكل تكرار نشود.
    3- قطعاً كه نبايد اين زندگي را تا آخر عمر داشته باشيد و خود را از لذت زناشويي محروم داريد و گرنه هر شكستي راه حلي هم دارد. ببينيد عزيز من اين رفتارهايي كه مثال زديد بعنوان تغيير رفتار و ديدگاه خودتون عمل كنيد و بي اعتنايي و حالت غريبه را داشته باشيد .منظورم اينه 4رديف پيشنهادي را كه گفتيد عمل ميكنيد ؟ بياييد تو حال بخوابيد ايشون هم هر جا خواستن بخوابن. شما هم ويدئوهاي كه اون نگاه ميكنه بهتر و جدي ترشو برا خودت نگاه كن انگار كه كسي در كنارتون نيست .
    4- مطمئن باش شوهرت هم ته دلش بيش از تو دلتنگ توست و لي غرور و طلبكاري و ناتواني اصلاح رفتار نميگذارد سريع تغيير كند و شايد بي اعتمادي و عدم احساس امنيت و آرامش از طرف تو گرچه به تصور يا درك غلط باشد.
    5- تو عزيزم بي تفاوتي و در عين حال متانت و همراهي منفردانه مشابه را ادامه بده و عناد و تلافي نكن . در ادامه در مقابل واكنشهاي مثبت و كشش به طرف تو باچراغ سبز كلي زياد بي تفاغوتيت را كم كن ولي سريع تغيير موضع نده تا با هم همراه شويد و مطلقاً گذشته را يادآوري يا مورد تسويه حساب نبايد قرار بديد انگار فراموش كرديد و اتفاقي نيافتاده.
    6- ولي وقتتو زياد گرفتم آخه برا خوشي و همدردي با شما آدم دوست داره نظرشو بگه.

15. 2 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

she (شنبه 01 تیر 92), الهه آذر (شنبه 01 تیر 92)

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)