ابايبلايسلسثلثسل
- - - Updated - - -
سوگند خانم سلام
من ضمن احترام به نظرات منطقي دوستان و تجربياتشون نظر متفاوتي دارم
شرايط روحي و انرژي دروني و نيازهاي شمارو درك ميكنم و هر چه بيشتر سعي ميكنيد آنرا كنترل كنيد بيشتر بهتون فشار مياد در مورد علاقتون به برادر شوهرتون هم گفتم بنظرم بجاي دوري و فشار آوردن به خودتون ايشان را بعنوان حامي و بزرگ خانواده و .. بيشتر تحويل بگير و نگران نباش
مسئله اصلي شما انرژي دروني و نشاط و شادابي زياديتونه كه با تحت فشار گذاشتن آن بدتر ميشه و ميخواد منفجر بشه شما به يك جايگاه و ارتباط اجتماعي يا... بالاتر و وسيعتري نيازمنديد بنظرم شما دنبال يك شغل و اشتغالي باشيد كه هم انرژيتونو مصرف كنه و هم كمك هزينه برا شوهرتون باشه تا بار ايشونو يه مقدار كم كنه و صراحتاً بهش بگين كه نياز به ارتباط بيشتر و رمانتيكتر داريد و براي اين يكي دو بار در ماه دوتايي به مسافرت در جنگل يا دريا يا مسير نزديك كه هزينه و زمان زيادي نبره برين و فقط به جووني خودتون برسين و هر موضوعي را به بعد از مسافرتتون موكول كنيد. نكته مهم كه شما بيشتر مديريت كنيد سعي كنيد ساعات بيشتري را بدون خاتمه دادن در كنار هم باشيد و باهم به تفنن و تنوع عشقبازي بپردازيد خجالت و تعارف را از هم بزاريد كنار و خودتونو تخليه كنيد. با تعدادي از اقوام و دوستان مطمئن مخصوصاً خانمهاشون رفت و آمدتو زياد كن تا كمبود حامي و پشتيبانتون برطرف بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)