نقل قول نوشته اصلی توسط گل آرا نمایش پست ها
سلام دوست عزیز.
تعریف برونگرایی فقط تو شوخ طبعی و بذله گویی خلاصه نمیشه. یه انسان درونگرا هم میتونه شوخ باشه. در ثانی این دو تا تعریف دو تا تیپ شخصیتی هستن که هیچ کدوم به هم برتری ندارن. پس قرار نیست کسی ذات و شخصیتش رو عوض کنه:) این خیلی خوبه که اینقدر روحیه شادی داری.

اما اینکه خونواده مخالفن فکر میکنم واسه اینه که هر خونواده ای واسه خودش یه هنجارها و قوانینی داره... و اینطور احساس میکنن که شوخی های شما داره از اون چارچوبی که باید رعایت بشه خارج میشه. شما حس میکنی اینطوریه؟

مرسی از پیغامت بخدا دست خودم نیست می خوام یه جا که رفتم کم صحبت کنم نمی شه هر چی که اتفاق می افته خود به خود دهنم باز میشه صحبت می کنم حواسم به تک تک چیز ها هست با همه خوبم با همه می خندم
شوهر خاله پدرم 84سالشه من تا به حال ندیده بودمش اولین بار که دیدمش اینقدر صمیمی بر خورد کردم خودش هنگ کرده بود دست من نیست نمی تونم با کسی صمیمی نشم

اما در مورد خانواده نه بابا می دونی من اونجوری هم که فکر می کنی شوخی هام زننده نیست من شوخ طبعم با همه گرمم خلقم گرمه نمی دونم منظور منو میفهمین خانواده من می گن مصخره بازی در می اری نمی تونم درون گرا باشم

نمی دونم همش داره از اعتماد به نفسم نسبت به خودم کم میشه راهکار می خوام یا باید عوض بشم تبدیل به دروگرا بشم که امکانش نیست یا دیگه بلد نیستم چیکار کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ساحل75 نمایش پست ها
ماهم یه نفر داریم مثل شما

اما خیلی وقتا با رفتارش که مثلا شوخیه باعث رنجش خیلی ها میشه

شوخی و شاد بودن توی جمع خیلی خوبه اما تا جایی که باعث نشه که افراد روی شما حساب نکنن و شما رو کلا جدی نگیرن

شوخی خوبه اما نه با همه کس و در هر شرایطی . اول بایدجنبه طرفتون رو در نظر بگیرید و شرایطش رو بعدا باهاش مزاح کنین

بابا من شوخی هام زننده نیست باورت میشه همه میگن ای کاش ما هم مثل تو بودیم

نمی دونم چی بگم چجوری اعتماد به نفسم نیاد پایین ای خدا

دوستان راهنماییم کنید مگه برون گرایی بده اخه چرا هر چی بلای اسمونی رو سر منه