شما چند سالته ؟
این پسر رو کجا دیدی و میبینی ؟
چه کاری انجام داده که شما دوستش دارید ؟
تشکرشده 298 در 112 پست
شما چند سالته ؟
این پسر رو کجا دیدی و میبینی ؟
چه کاری انجام داده که شما دوستش دارید ؟
ویدا@ (شنبه 25 خرداد 92), ترنم بارانی (شنبه 25 خرداد 92)
تشکرشده 12 در 3 پست
سلام هدف عزیز
من 21 سالمه دانشجوام اون هم دوسال ازمن بزرگتره اون پسره هم دانشگاهیمه
تو دانشگاه می دیدمش از همون ترم اول رفتار وحرکات خودش باعث شد فک کنم بهم علاقه داره مثلا نگاهاش یه سری رفتاراش نمیدونم چی شد ولی یهو به خودم اومدم دیدم منم ازش خوشم میاد
میدونم این علاقه ی من خیلی عجیبه من از تیپ وظاهرش خوشم میادچون واقعا اون ویزگی های ظاهری که دوست دارم داره شناختی نسب بهش ندارم :(
تشکرشده 298 در 112 پست
ویدا@ (شنبه 25 خرداد 92), ترنم بارانی (شنبه 25 خرداد 92)
تشکرشده 12 در 3 پست
سلام دوست عزیز
مشکلم اینکه شب وروز بهش فک میکنم یعنی همش میرم تو رویا باهاش
ولی میدونم دیگه بهش نمی رسم این منو عذاب میده دوست دارم فراموشش کنم ولی نمیشه یهو اسمشو یه جا میبینم دلم یه جوری میشه
همش بهش فک میکنم هرکسی دیگه ای هم بهم پیشنهاد میده مدام تو ذهنم با اون مقایسه میکنم وردشون میکنم
دوست دارم فراموشش کنم ولی اصلا نمیتونم
- - - Updated - - -
هدف جان من تا حالا باهاش حرف نزدم چون اون اصلا یه رشته دیگه میخونه الانم که فارغ التحصیل شده کلا رفته از دانشگاه
نمیدونم اسمش عادته چیه ولی من دوسش دارم
خیلی دوست دارم فراموشش کنم مثلا از فرصت امتحانا استفاده کردم سعی کردم زیاد بهش فک نکنم ولی بازم نشد
تشکرشده 2,441 در 754 پست
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
ویرایش توسط کامران : یکشنبه 26 خرداد 92 در ساعت 15:23
تشکرشده 5 در 2 پست
چقدر ماجرای شما شبیه مال من بوده با این تفاوت که چون من پسر بودم رفتم جلو ولی میدونید در جواب من گفت:« اولین باره که شما رو میبینم» و من حسابی شوکه شدم اما همچنان دارم به اون و این عشق یکطرفه فکر میکنم چون هیچوقت نخاستم فراموشش کنم و شاید به این دلیله که هنوز امیدوارم بهش برسم:)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)