به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    سلام .

اگه یادتون باشه تو تایپیک قبلیتون من در کنار شما بودم و ضمن دریافت حس شما از راهنمایی هایی که بهتون میشد استفاده میکردم! اما الان میخوام برم اونور سنگر و با شما صحبت کنم!

من بشخصه تونستم خیلی خیلی از اون حال و هوا بیرون بیام! شما هم میتونید اما راز سر به مهری داره که میخوام براتون فاش کنم! و اون اینه که باید اول اراده واقعی کنید! یعنی شما همش منتظر مردی هستید که اون حس و حال را بهش پیدا کنید! بهانه هایی هم دارید! اما بهانه ها هم بخاطر همون میله! شما باید اراده آهنین کنید که این میلو میخواهید به سمت همسرتون هدایت کنید!
    (چون حذف میل ممکن نیست بلکه تبدیلش از صورتی به صورت دیگر امکان پذیره! این قانون چهارم کامروا است!)

قانون اول هم که همه بچه های تالار میدونن جمله معروف(ازدواج غروبه عشقه!)بزودی میام یکجا قوانین ده گانه کامروا:d را براتون مینویسم!(چیزایی که بهشون اعتقاد دارم و در اثر تجربه با پوست و استخوانم اجین شده!)

اگه شما در ناخودآگاهتون منتظر ایجاد رخدادی در عالم خارج باشید! اون اتفاق میافته چون تمرکز شما باعث ایجاد نیروهای غیبی میشه که اون نیروها باعث اون اتفاق میشه! از وقتی که خودم تمکز رو برداشتم دیگه هیچ خانومی به پستم نخورده که نسبت بهش کشش داشته باشم در حالی که بعضی هاشون جذابیت بالای دارن ولی از چشم من جایگاهی بالاتر از روابط اجتماعی ندارن!(که اینو خانوم صبا2009 هم اشاره کردند)

و اما مطلب بعدی:

این احساسات (زیبا!) اعتیاد روحی بوجود میارن و وابستگی به اون سوز و گدازها مغز انسان را مانند مغز یک معتاد از نظر بالانس مواد شیمیایی برهم میزند! اگه خواستید مقالات علمیشو بهتون معرفی میکنم! اعتیاد روانیشم جداست! من هم دقیقا تازه از این اعتیاد بیرون اومدم و مدتیه پاکم!(واقعا این اصطلاح را با اندیشه به کار بردم!پس اینو بدون من کسی نیستم که نشستم بیرون گود میگم لنگش کن!) من کسی هستم که تو این باتلاق دست و پا زدم و در این دام اعتیاد خودمو انداختم و هم لذتشو چشیدم هم سختی ترکشو! واقعا باید مثل معتاد که میبندنش به تخت و با درد و زجر فراوان ترک میکنه! شما هم مثل من این زجر را بکشید و ترک کنید!! چون اون چیزی که شما را به سمت افراد دیگه میکشونه ماهیت اعتیادیه که ذهن شما به این احساسات پیدا کرده و تنش های جنسی که ممکنه به خاطر ارضا نشدن کامل در کنار همسر در اعماق وجودتون مونده و موجب تحریک و وسوسه میشه! این دومی را با افزایش زیاد رابطه جسمی با همسرتون باید اینقدر تخلیش کنید که ته وجودتون رمقی واسه جاذبه جنسی افراد دیگه نمونه!!!
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *
    ویرایش توسط کامران : پنجشنبه 23 خرداد 92 در ساعت 14:52

2. 8 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 23 خرداد 92), roze sepid (پنجشنبه 23 خرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 26 خرداد 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 23 خرداد 92), یلدا68 (چهارشنبه 29 خرداد 92), نازنین آریایی (پنجشنبه 23 خرداد 92), سوگند32 (دوشنبه 27 خرداد 92), صبا_2009 (پنجشنبه 23 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)