اولین و مهم ترین مورد اینه که وقتی عصبانی هستی باید به اعصابت مسلط باشی
هنر اینه که تو عصبانیت نزاری هر حرفی از دهنت در بیاد
هنر اینه که بتونی وقتی هم خودت و هم طرف مقابلت عصبانی هستین هم آرامش خودت رو حفظ کنی و هم اونو آراوم کنی و اوضاع رو کنترل کنی
رو این مورد خیلی کار کن
پیش کشیدنه بحث های گذشته هیچ دردی رو دوا نمیکنه هیچ بلکه بدتر هم میشه اوضاعت
من وقتی از چیزی ناراحتم و شوهرم اصلا متوجه دلیل ناراحتیم نمیشه همون لحظه بیان نمیکنم چون در اون موقعیت همه چیز رو سیاه میبینم و فکر میکنم به ته خط رسیدم.میزارم وقتی آروم شدم و تو اوج مهربونی بودیم و هردو حسه خوبی داشتیم با سیاست و در لفافه بهش میگم
قبول دارم تو نیاز به توجه داری ولی خب مردا با ما خانوما متفاوتن.همسر منم وقتی خسته میاد همینکه یکی دو ساعت بیداره و فیلم و اینا نگاه میکنه به نظر خودش به من خیلی هم لطف کرده.بنظرش اینکه با اون خستگی نشسته و با هم شام خوردیم اوج فداکاریشه.اوایل سختم بود ولی وقتی خودمو میزارم جاش میبینم تو اون خستگی شاید واقعا انجام همین کار کوچیک هم لطفیه که میکنه
یه چیز دیگه هم اینکه وقتی بعد از دعوا و بحث شوهرت خوب و خوش بهت اس میده سلام و صبح بخیر تو هم فراموش کن و کش نده.اینطوری خیلی بهتره
نزار اونم کش دادن رو یاد بگیره که روزگارتون بدجوری تلخ میشه
منم مطلبتو در مورد خودکشی خوندم.منم بارها تصمیم گرفتم اما دیدم نه این راهش نیست.آدم با همین سختی ها و بالا پاییناست که قوی میشه.صبوری کن نتیجشو میبینی
خودکشی پاک کردن صورت مسئله است نه حلش

علاقه مندی ها (Bookmarks)