جوانه جان خیلی ازت ممنونم از حرفای منطقیت خیلی ممنونم اره میدونه من به مشاور و بحث های روان شناسی اینا خیلی علاقه دارم .ولی فکر کنم رفته باشه الکی نمیگه اصولا تا حالا دروغ ازش ندیدم.می گم احتمالا مدیر همدردی هم همین رو می گه که گفتی.ولی من میخوام بگم باشه می ترسم نیاد می خوام بگم باشه که حتما بیاد.
محمد ابراهمیم عزیز مرسی از جوابت بله اگر اشکالی نداشته باشه می تونی بگی از نظر سایت اشکالی نداشته باشه البته بازم مرسی
ا جدا این طوری به نظر می رسه ؟من واقعا دارم من دارم با تمرکز می خونم اتفاقا ولی حس می کنم نوشته ها کمی گنگ هستن حس میکنم .من همه تمرکزم اینجاست کلا همه زندگیم الان همین سایته .خوب بله همون بودش.
فرهنگ مهریم بالاست البته خودم اصلا نمیخواستم بابام اصرار داشت. 1110 ، هزارو صد و ده .
ای وای من دارم اینجا گزارش لحظه به لحظه میدم دیگه چیزی نمی نویسم خیلی ازتون ممنونم . مرسی که تنهام نمی زارید ایشالا بتونم جبران کنم.
شیدا جان پست شمارو الان دیدم اره واقعا من خیلی سهل انگارم قبول دارم واقعا.مرسی از اطلاعاتی که دادی.
- - - Updated - - -
جوانه جان خیلی ازت ممنونم از حرفای منطقیت خیلی ممنونم اره میدونه من به مشاور و بحث های روان شناسی اینا خیلی علاقه دارم .ولی فکر کنم رفته باشه الکی نمیگه اصولا تا حالا دروغ ازش ندیدم.می گم احتمالا مدیر همدردی هم همین رو می گه که گفتی.ولی من میخوام بگم باشه می ترسم نیاد می خوام بگم باشه که حتما بیاد.
محمد ابراهمیم عزیز مرسی از جوابت بله اگر اشکالی نداشته باشه می تونی بگی از نظر سایت اشکالی نداشته باشه البته بازم مرسی
ممنونم کامروا ،ا جدا این طوری به نظر می رسه ؟من واقعا دارم من دارم با تمرکز یالا می خونم اتفاقا ولی حس می کنم نوشته ها کمی گنگ هستن حس میکنم .من همه تمرکزم اینجاست کلا همه زندگیم الان همین سایته .خوب بله همون نامزد قبلیم بودش.
فرهنگ مهریم خیلی زیاده .البته خودم اصلا نمیخواستم بابام اصرار داشت. 1110 ، هزارو صد و ده .
ای وای من دارم اینجا گزارش لحظه به لحظه میدم دیگه چیزی نمی نویسم خیلی ازتون ممنونم . مرسی که تنهام نمی زارید ایشالا بتونم جبران کنم.
شیدا جان پست شمارو الان دیدم اره واقعا من خیلی سهل انگارم قبول دارم واقعا.مرسی از اطلاعاتی که دادی.
آویژه عزیزم باشه نمی گم قبوله می گم بیا حرف بزنیم اول بعدش هرچی تو بگی . مهریه که هیچ کل زندگیم رو می بخشم ولی می خوام از حیثیت خودم دفاع کنم. ولی اول باید حرفای منو بشنوه یعنی میدونم حرف بزنیم امیدوارم حل میشه
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
علاقه مندی ها (Bookmarks)