سلام دوستم
معمولا توی روابطی شبیه روابط شما کسی که تماس میگیره دختر خانومه. و این باعث شده بعضی اقایون ......
هنوز که توی این تاپیک دعوا نشده ازش میگذرم.
اما بله دوست من بهتره این کار رو بکنی .تو بهترین تصمیم رو گرفتی.
باید بهش فرصت داد که دلش واست تنگ بشه. بهش این اجازه رو بده که یک بار هم شده فکر کنه ممکنه تورو از دست بده.ببین الماس واسه چی ارزشش زیاده؟؟ واسه اینکه دم دست همه نیست.تصور کن تو اگه هر روز صبح وقتی پاتو از خونه بذاری بیرون زیر پات از الماس فرش باشه چه اتفاقی میفته؟؟؟ درسته دیگه اون الماس واست ارزشی که الان داره رو نداره!!!!
و یه چیز دیگه هم بهت بگم ، اگه با خودت فکر می کنی که شاید توی این وضعیت اگه رابطه تو قطع کنی و کمتر باهاش تماس داشته باشی ممکنه ازت دلسرد بشه و بره؛ بذار این اتفاق بیفته .کسی که قراره بعد از یه مدت دوری و ندیدن تو تو رو فراموش کنه یا کس دیگه ای رو جایگزین کنه بدون به درد زندگی نمیخوره و همون بهتر که نباشه. درست میگم؟؟
ببین دوست من .من خودم بحرانی رو دارم پشت سر مگذرونم که شاید تحمل شیندنش واسه تو دیگران سخت باشه.اما اون چیزایی که الان دارم بهت میگم رو میام اینجا بیان میکنم که یادم باشه که این کارا رو هم خودم باید انجام بدم. واقعا انجام این کارا واسه ادمی توی وضعی روحی نامساعد خیلی سخته .اما باید این کار برای رسیدن به موفقیت (حالا این موفقیت در هر زمینه ای می تونه باشه ) انجام داد
سربلند و پیروز باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)