به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    سلام دوست عزیز

مطمئنم مدیرهمدردی پیگیر تاپیکتون میشن.اما تا قبلش من نظرمو میگم.امیدوارم اگه اشتباه بود حذف بشه.

قلبم داره آتیش می گیره نمی دونم به کی پناه ببرم؟
    ببین عزیزم شرایطتو درک میکنم اما اگه شما رو به آرامش دعوت میکنن نه اینکه این اتفاق بی اهمیته.نه.اما این آرامش اصلیترین شرطه که بتونی کمکی به حل این موضوع کنی.پس هر وقت نگرانی اومد سراغت اولا به خدا پناه ببر.باش حرف بزن و درددلتو بهش بگو و ازش کمک بخواه.(راه حلی که به منم دادن).دعا بخون.نذر کن.
    ثانیا به خودت یاداوری کن ارامشت کمک به حل مشکل میکنه.

راهنمایی شما را به مادرم انتقال دادم اما متوجه شدم که پدرم چند سال هست که قادر به برقراری رابطه جنسی نیست یعنی توانایی برقراری رابطه رو نداره
    عزیزم اگه توانایی نداره اما حسشو داره که.اگه نداشت که اینطور نمیشد.پس بازم مادرت باید نقش اصلی رو ایفا کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    الف) مادرتان با پدرتان آشتی کند. و در ارتباط جنسی خود با پدرتان تجدید نظر با نظر مثبت داشته باشد
    پس مادرت به این عنوان که پدرت ناتوانه نباید کنار بکشه.باید اعتماد پدرتو جلب کنه و باش همراهی کنه.
    در واقع باید تمرکز این قضیه از خواهرت-پدرت به مادرت-پدرت تغییر کنه.

در ضمن به خواهرم هم گفته که چرا موضوع رو به مادرت گفتی حالا که اینکارو کردی دست از سرت بر نمی دارم
    به نظر من خواهرت چیزی نگه.شمام باش بحث نکنید.فقط فعلا موارد پوشش و جای خواب رو رعایت کنه.

از اونور هرچی انرژی میخواید بذارید به شکل مثبت به مادرت بفرستید.اون میتونه کاری کنه که بابات بهش اعتماد کنه و مشاوره بره.

یه جایی (شاید تو همین تالار) خوندم ضعف مسائل مثبت باعث پررنگ شدن و انحراف به سمت منفی میره.سعی کنید از نظر دینی و محبت فضای خونه رو قویتر کنید.برای پدرتون سرگرمیای سالم بذارید.نمیدونم یه جوری حس پدرانه رو تقویت کنید.موقع اذان تلویزیونو بزنید کانالی که اذان میگه و...

اهان پیداش کردم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام و احترام

2 - مردهاتمایل به تفنن و تنوع جنسی دارند. و متاسفانه ممکن است ابعاد ناخوشایندی به خود بگیرد. برای تغییر و اصلاح آن نیاز به تدبیر هست. برای اینکه تدبیر کنید پیشفرضش اینست که خونسرد باشید، به جای اضطراب ، گریه و نگرانی این چنینی ،سعی کنید بر خود مسلط باشید وتمرکز خود را روی تدبیر و راه حل صحیح این مسئله بگذارید.

4 - در دراز مدت مسائل جنبی غیر جنسی هم می تواند روی این مسئله تاثیر گذار باشد .
    زندگی هر چه بیشتر تحت فشار قرار گیرد مردان بیشتر برای رهایی از آن به تنوع جنسی روی می آورند.
    از آنطرف هر چه زندگی خالی از مسائل اساسی و محتوایی باشد و فقط بر اساس رفاه و لذت و خوشگذرانی تعریف شود باز هم مردان به سراغ تنوعات جنسی می روند.
    اما اگر زندگی پر اساس مفهوم و محتوا شود، اگر مذهبی هست سراغ کسب آگاهی و مسائل شرعی باشد، اگر به مسائل علمی علاقه ای هست در این زمینه غنی شود. اگر مسائل اجتماعی مهم می دانند این مسائل برنامه ریزی شود. و خلاصه اینکه زندگی با هدف شود. در این گونه مسائل زن و مرد صحبت کنند. و در یک چارچوب کلی توافق کنند که رشد کنند. همه اینها در درازمدت نگرانی از انحرافات جنسی را می تواند کاهش دهد.

موفق باشی
    ویرایش توسط بهار.زندگی : شنبه 18 خرداد 92 در ساعت 13:57

2. 2 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 19 خرداد 92), رویای آرامش (پنجشنبه 23 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)