مدیر همدردی از توجه شما بی نهایت سپاسگزارم
همانطور که ذکر کردم خانواده من توان پرداخت ویزیت های سنگین روانشناس را ندارند و مطمئنا پدرم این مساله یعنی مراجعه به روانپزشک و روانشناس را نخواهد پذیرفت و زیر بار نخواهد رفت، نخستین بار که این مطلب رو شنیدم از مادرم خواستم که پیش مشاور بره اما مادرم مخالفت کرد و گفت روی گفتن و باز گو کردن این مسئله رو نزد کسی نداره ، آیا مشاوری هست که در این مورد مناسب باشد و ویزیت رایگان انجام دهد؟من فکر کردم شاید بد نباشه مادرم نامه ای به پدرم بنویسه نمی دونم اینکار می تونه مفید باشه یا نه؟من وحشت بی اندازه ای از مسائل و مشکلات روحی دارم و فکر می کنم که هرگز رفع نخواهند شد یا حداقل به این آسونی رفع نمی شوند.این رو هم می دونم همونقدر که مشاور می تونه مفید و کارگشا باشه همونقدر هم می تونه با راهنمایی مخرب زندگی رو نابود کنه پس برام مهمه که بدونم پیش چه مشاوری می تونم برم؟مشاور هایی که در مراکز بهداشت مشاوره می دهند چطور هستند؟آیا برای اینکار مناسب هستند یا شما شخص یا مکان خاصی را پیشنهاد می کنید؟پس ابتدا لازمه که من مادرم رو راضی کنم که به تنهایی نزد مشاور بره شاید بهتر باشه خودم هم همراهیش کنم درسته؟
- - - Updated - - -
در ضمن می خوام بدونم آیا مادرم باید باز در رابطه با این موضوع با پدرم صحبت کنه یا اصلا به روی خودش نیاره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)