خزان زندگی عزیز ، میدونم خیلی سخته عزیزم ولی به راحتی قابل حله .
باید تمام تلاش خودت رو انجام بدی تا حساسیت همسرت رو به حداقل برسونی
بهش بیشتر بها بده
وقتی گفت نرو خونه مامانت بگو باشه و براش نه شرط بزار که تو هم باید فلان کنی ، و نه غر بزن .خودت رو به یک چیزی مشغول کن توی خونه
بزار متوجه بشه که حرفش توی خونه خریدار داره
بهش این اجازه رو بده که بخواد حرف خودش رو به کرسی بنشونه ، با این کار کم کم حساسیتش کم میشه
من و همسرم یک بار با هم دعوا کردیم ، همسرم بهم گفت دیگه حق نداری با خانوادت نه صحبت کنی و دیگه ببینیشون . در صورتی که خانواده من هیچ ربطی به دعوای ما نداشتن . من هم گفتم باشه . فردای اون روز مامانم زنگ زد خونمون ، بعد از اینکه تلفنم تموم شد همسرم اخماش رو کرد توی هم و بهم گفت مگه من نگفتم حق نداری با خانوادت صحبت کنی ؟ من هم گفتم ببخشید آخه مامانم زنگ زد ، بهش میگم دیگه زنگ نزنه .... ولی میدونی همسرم خودش خجالت کشید از این حرف من .چون میدونست اگه به مامانم این طوری بگم خیلی ناراحت میشه ... فرداش بهم گفت نمیخوای یک زنگی به مامانت اینا بزنی ؟؟؟ منم گفتم باشه مرسی عزیزم . به همین راحتی . فقط دلش می خواست احساس قدرت کنه ، وقتی موفق شد که میتونه حرفش رو به کرسی بنشونه دیگه بهم کاری نداشت .
حالا برعکس اگر بهش گفته بودم ، چرا ؟ اونا خانواده من هستن ، اگر با اونا صحبت نکنم پس با کی صحبت کنم ؟؟؟ و باهاش لجبازی میکردم ، اعصاب خودم و همسرم رو خرد میکردم و به چیزی هم که می خواستم نمیرسیدم .
این یک مثال بود ، ولی زیاد با این ترفند به چیزایی که می خواستم توی زندگی با همسرم رسیدم .میدونی عزیزم ، اصلا راه و روشش همینه .
هرچی با همسرت لجبازی کنی و بیشتر سوال و جواب کنی که چرا این جوری میگی ؟ مگه من حق ندارم ؟ خانوادمه .... شوهرت رو بیشتر حساس میکنی .بزار خودش به وقتش که حساسیتش کم شد خودش بهت پیشنهاد میده که بری خونه مامانت .چون دیگه با رفتار خوبی که تو نشون بدی خودش دیگه خجالت زده میشه .
فعلا تا جایی که میتونی بهش قدرت بده ، بهش محبت کن ، بزار بفهمه که اولویت زندگی تو شوهرته نه هیچ کس دیگه ای .
به خدا اگر یک روز همسرمون باهامون قهر باشه و بخواهیم بریم خونه مامانمون ، انقدر ناراحت هستیم که زهر مارمون میشه .پس چرا باید این اتفاق بیفته ؟ اینجوری دیدن خانواده هامون رفتن دیگه ارزشی نداره . مهمترین چیز در زندگی یک زن متاهل همسرشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)