آقای گرد آفرید
سلام
به خاطر علاقه و درگیریه بیش از حدم به این مسائل دوست دارم تو بحثتون شرکت کنم .
شما گفتید:در مورد جوانان نیز چون دین در حال حاضر چیزی جذاب نیست و با خیلی از خواستههای جوانان منافات دارد،لذا آنها براحتی از آن گذشته و زندگی مورد دلخواهشان را پی می گیرند
بحث فطری بودن پرستش بحث امروز و فردا یا دغدغه ی دانشمندان مسلمان غیر مسلمان نیست.
انسان از بدو بوجود اومدنش همیشه دغدغه ی پرستش داره و داشته .
لئورل.ماکس میلر و اسپنسر در قرون 17و18کسانی بودند که با تحقیق در قبایل باز مانده و دست نخورده ی بدوی (که نمایی کلی از انسان بدوی داشت)به تحقیق و تفحص نشستند که یکی از یافته هایشان مشترک بودن پرستش در همه ی جامعه ها البته با عناوین نتفاوت بوده.حالا دین ما هم یه شیوه و روش است که باید در خدمت ما و وسیله ای باشه برای پرستش .
دو سر انگشت بر دو چشم نه هیچ بینی جان من انصاف ده
بابا آخه جاده های فرعیی که در طول این دوران براش ساختن نباید باعث کم رنگ شدن اصل مطلب بشه
بهتره به این راحتی از مسئله ی دینداری عبور نکنیم
شما استناد میکنید به فلان حدیث از نمیدونم کدام امام شاید همام ...
دوست عزیز من همین فلان امام و حدیث فلان. باعث بوجود آمدن این حفره توی دینمون شده(من وقتی بحث دین میکنم منظورم اون وسیله ی رابط بین خالق و مخلوق نه مسائل جادو و جمبل و...).
یادم میاد با فرزند یکی از علما بخاطر مسائل کاری هم کلام و هم بحث شدم که بحث تحریف و دسکاریه احادیث ونقل قول ها شد که این دوستم میگفت بعضی از احادیث با شک و شبهه به راحتی در بین مردم رواج داره به اصول تبدیل شده.
یا در مورد یه زیارت نامه ی فوق العاده معروف میگفت تقریبا نصف اون به شدت تحریف شده و شبه داره ولی بخاطر بعضی مسائل به شدت بین مردم (یا مسلمین)رواج داره.
حالا شما خودت قضاوت کن واقعا بعضی از این قبیل احادیث امام همامی که هیچ سنخیتی با عقل (که یک مستند موکد در اسلام شناخته شده)و روح دین بزرگمان ندارد قابل استناد و باز گو کردن است.