به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 خرداد 92 [ 18:31]
    سطح
    28
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 13 در 7 پست

Array
    سلام بی حوصله عزیز
    من با نظر دوستان موافق هستم
    شما یه ایراد داری که ظاهری هستش که خیلی بزرگش کردی که زیاد مهم نیستش
    اولا به خودت اعتماد کن دوما خدارو چه دیدی شاید کسی رو جلو ی راهت قرار گذاشت که حتی فکر شم نمکردی
    پس اگه میترسی فقط به خدا بگو که بهترین کسی هستش که بدونه اینکه خودت متوجه شی بهترین دختر رو برات انتخاب میکن

اما جواب سوال شما: اگه کسی به خواستگاری من بیاد من به درونش و به شخصیتش فکر میکنم ودوست ندار همسر زیبا باشه که بخوام باهش برم بیرون بترسم که از دستش بدم
    قبول میکن (اگه فقط ایرادش ظاهری باشه)

2. کاربر روبرو از پست مفید yalda30 تشکرکرده است .

شیدا. (پنجشنبه 09 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مرداد 92 [ 05:21]
    سطح
    2
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 34 در 11 پست

Array
    شما که مردی، من خانمی رو میشناسم که چشمش مشکل داشت البته خیلی بیشتر از شما و به صورت محسوس آقایی طوری بهش علاقه مند شد که اصلا براش مهم نبود...

کسی کسی و دوست داشته باشه اصلا توجه نمیکنه به این مسائل...

جواب نظر سنجیت: من کسی که از قبل نشناسمش و دوسش نداشته باشم اصلا نمیذارم بیاد خواستگاریم... کسی هم که دوست داشته باشم خوب و بدش و با هم میخوام..

انگار که خودم اون مشکل و دارم.. صد تا خوبی داشته که خواستمش 10 تا ایراد هم داشته باشه فدای سرش..

4. 3 کاربر از پست مفید من مریمم تشکرکرده اند .

leyla.M90 (پنجشنبه 09 خرداد 92), mahdi24 (دوشنبه 13 خرداد 92), شیدا. (پنجشنبه 09 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 17 آبان 92 [ 15:44]
    سطح
    26
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    257

تشکرشده 261 در 69 پست

Array
    سلام. سوالی که شما کردید خیلی کلیه به نظرم! یه سری از دخترها هستن که ظاهر براشون اهمیت داره یک سری هم نداره . شاید یک سری باشن که خودشون خیلی زیبا باشن اما براشون ظاهر همسرشون مهم نباشه . حرفی که مردم پشت سر می زنن نباید باعث بشه که توقعتون رو بیارید پایین . شاید خیلی از دخترایی که شما دست گذاشتید روشون ظاهر براشون مهم بوده(یا حتی به دلایل دیگه شما رو رد کردند ) اما اینم در نظر بگیرید که احتمال این هم هست که یه نفری رو پیدا کنید که هم از نظر شما خیلی خوب باشه هم ایشون شما رو دوست داشته باشن! اعتماد به نفستون رو از دست ندید حتی اگر شما رو نپسندیدند ...حتی کسی که هیچ مشکل ظاهری نداشته باشه بره خواستگاری ممکنه کلی ایراد ازش بگیرن و حرف پشتش باشه ...
    چون همه ی این ها سلیقه ای هستش
    خودتون رو دست کم نگیرید چیزایی که شما دارید الان ارزوی خیلی ها هستش ...ناشکریه اگر بگید خدا کم لطفی کرده:)
    لیک چون باید این دم گذرد,
    پس اگر می گریم
    گریه ام بی ثمر است.
    و اگر می خندم
    خنده ام بیهوده است.

6. 2 کاربر از پست مفید d r e a m تشکرکرده اند .

mahdi24 (دوشنبه 13 خرداد 92), شیدا. (پنجشنبه 09 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 تیر 92 [ 23:22]
    سطح
    12
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 181 در 64 پست

Array
    من به عنوان یه دختر اگه بودم قبول میکردم...از نظر من اگه یه پسر چهره و هیکل مردونه ای داشته باشه بقیه چیزا در مورد ظاهرش مهم نیست ...البته قبلش موضوع اخلاقو خوانواده باید مطرح شه...
    سخت نگیرید فوقش میرید خواستگاریو اونا جواب رد میدن دیگه ... فقط قبل از اینکه خودتون برید خونه دختره حتما بذارید مادرتون یک جلسه برن و یه عکسی از شما نشونشون بدن بعدش اگه اجازه دادن خودتون در جلسات بعدی برید
    ...

ولی به نظرم چون موقعیت خوبی دارید حتما جواب مثبت میدن با توکل به خدا...به دلتون بد راه ندین
    :)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 تیر 92 [ 15:24]
    سطح
    1
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    Sahars
    راستش بردن عکس فایده نداره! من خودم فیس بوک دارم و کلی عکس دارم فیس بوک! اگه عکس از دور باشه و یا حتی اگه از نزدیک باشه و با اطلاع قبلی من، انحراف مشخص نمیشه اما وقتی با عکسی حرف می زنم مطمئناً مشخصه! ضمناً مساله ضعیفی چشمام هم هست. من اگر عینک نزده باشم عملاً هیچ کاری نمی تونم بکنم. همیشه بعد نماز صبح می زنم تا شب قیل خواب! خوب اینا رو که حتماً باید بدونه! جالبه بدونید که خودم اینطوری هستم اما دوس ندارم همسرم عینکی باشه !! ( خیلی بی عقلم نه؟ً!!!)
    والا یه همکاری دارم خانم میان سالی هست ایشون هم همیشه از این تعرفا ازم می کنه و کلی میگه تو اعتماد به نفست کمه و دست کم خودت رو نگیر. یه روز خواستم ببینم اینهمه تعریف چقد جدی بود، یهو پرسیدم اگه دختر داشتی بهم میدادی که دیدم نخواست جواب بده و پیچوند.

حالا من هم فعلاً تصمیم دارم دخترهایی که بهم معرفی شده رو از نظر اولویت هام مرتب کنم و از بهترینش شروع کنم اگه ندادن نفر بعد!! (شرمنده ها طرز گفتنم خوب نبود)
    البته سعی می کنم تعادل رو حفظ کنم بین تحصیلات و زیبایی. اگه تحصیلاتش خوب بود زیبایی کمتر هم قبول و اگه زیبایی خوب بود تحصیلات کمتر قبول.

فقط یه سوالی: اگه یه دختر زیبا (در حد خیلی خوب) که نجابت و تحصیلات متوسطی هم داشت در صدر لیستم قرار بگیره و فرض کنید جوابش هم مثبت بود ، آیا این ازدواج می تونه موفق باشه؟ آیا من هم کفوی رو نقض نکردم؟
    تو پست های دوستان بعضاً گفتن دنبال دختران زیبا نباش که من نفهمیدم واسه این بود که جواب رد میدن یا اینکه کلاً ازدواج من با یه دختر زیبا درست نیست!؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 تیر 92 [ 23:22]
    سطح
    12
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 181 در 64 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط bihosele نمایش پست ها
    تو پست های دوستان بعضاً گفتن دنبال دختران زیبا نباش که من نفهمیدم واسه این بود که جواب رد میدن یا اینکه کلاً ازدواج من با یه دختر زیبا درست نیست!؟؟
    به نظر منم درست گفتن ...به نظرم باید دو نفر از نظر چهره به هم بخورن...البته این خوبه که خانوم یکم از آقا زیباتر باشه...ولی اگه خانومی خییلی زیبا باشه و آقا در سطح متوسط یا برعکس حس بدی به دو طرف دست میده...نمیدونم چه جوری بگم...محاله برید یه عروسی و این جملاتو نشنوین "دووماد سرتر بود" یا "عروس سرتر بود"...این حرفای بی ارزشو پوچ مردم بعدا رو زندگی اثر میذاره(البته من تجربه ای ندارم )
    البته همه اینا به این بستگی داره که دو طرف تا چه حد عاشق هم باشن...

میدونین من یه جا خوندم یه خانومی نوشته بود شوهرم خیلی بدقیافست من خجالت میکشم باهاش برم بیرون یا مهمونی!!!...فکر میکنم بخاطر همین میگن که سعی کنید با طرفتون تناسب ظاهری داشته باشین...

10. 2 کاربر از پست مفید sahars تشکرکرده اند .

hedye63 (چهارشنبه 07 خرداد 93), sanjab (پنجشنبه 30 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 خرداد 92 [ 17:20]
    سطح
    3
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 22 در 15 پست

Array
    اصلاً بذارید یه سوال بپرسم. لطفاً اگه دوستانی که باهام همدردی می کنن کسی خانم هست خواهش می کنم صادقانه اینم جواب بدن: اگه کسی با این مشخصات بیاد خواتسگاریتون چقد احتمال داره جوابتون مثبت باشه؟ آیا می تونید همسری با این عیب رو بپذیرید؟
    اگه یه دختر زیبا (در حد خیلی خوب) که نجابت و تحصیلات متوسطی هم داشت در صدر لیستم قرار بگیره و فرض کنید جوابش هم مثبت بود ، آیا این ازدواج می تونه موفق باشه؟ آیا من هم کفوی رو نقض نکردم؟

سلام به شما مرد موفق.
    این ها همه سوال شما بوده و من هم یک خانمم که هم به اعتماد به نفسم و هم به زیباییم و هم به خانواده و تحصیلاتم و هم یه نجابت و مذهبی که خودم بدست اوردم تحمیلی نبوده مینازم:cool: پس می تونم شبیه اون لیستی که می خواید تهیه کنید در اولویت ها باشم.
    گفتید از جواب صادقانه ناراحت نمیشید پس من از درون فکرم حرف میزنم نه با ملاحظه به شما.(اصطلاحا ضمیر نا خود آگاهم)

1) من جواب مثبت میدم.
    2) ما همه یه سری عیب داریم از خدام هست که عیب همسرم ظاهری باشه.
    3) جوابم مثبت پس با رضایت زندگی می کنم اگه :
    - مشکل جنسی با همسرتون نداشته باشید(منفعل بودن و خود ارضایی و ....)
    - اگه زمان ازدواج همسرتون تاکید روی مسائلی از جمله مذهبی بودن یا هر حسنی که دارید زمان خواستگاری به عنوان حسن شخصیتیتون اعلام می کنید تغییر نکنید. پایبند بمونید.
    - با روابط اجتماعی که گفتید من روش یه سوالی دارم که اگه اینم اوکی باشید دیگه مشکلی زندگی تون رو از جانب هیچ دختری دچار تزلزلی نمی کنه:
    در روابط اجتماعیتون مهم که دوست داشتنی باشید.
    شما میگید این یک نقطه ضعفتون که ظاهرتون ایرادی داره که من میگم ,از دید اکثر خانم های اهل زندگی در جامعه فعلی, نقطه ضعف نیست.
    حقیقتا باید بگم دوست داشتنی بودن شما در جمع به عنوان فردی که شروع کننده شادی ها و بحث های جدی جمع هست باعث می شه هیچ روزی خانم شما فکر نکنه الان بقیه می بینن همسر من رو در اولین برخورد چی میگن.چون چند ثانیه بعد التماس می کنند ,از حالا به بعد من و همسرم باهاشون همراه هم بشیم.

اگه دو دوست شما جواب مستقیم آره ندادند من این رو از سبکو تیپ اخلاقی و برخوردیتون می دونم نه برای چشم شما دوست خوب.

به تیپ اهمیت بدید. من همسرم زیبا نیست اما برام مهم از در میره بیرون.بوی ادکلنش تو آسانسور راهرو باشه چه برسه به زمانی که پیش خودمه. تیپ همسرم رو دوست نداشتم ولی این روحیه ی خوش تیپ بودن رو داشت باعث شد دیگه الان بی نقص بشه.تیپش الان عالیه با هم خرید میریم . از لحاظ ظاهری من به همینش اهمیت میدم.
    به خواستگاری رفتید این و بگین که به خوش لباسی اهمیت میدین و حاضرید مطابق میل همسرتون هم تنظیمش کنید.

همین.شما از لحاظ اجتماعی بگین چقدر مطمئنین به خودتونید؟
    تا من بگم چقدر یه دختر می تونه به شما دل ببنده .
    بعدا اینم بگم برید خارج از ایران حتی اگه همسرتون این مورد ظاهری براش ناراحت کننده باشه.بره اونجا یاد میگیره که شکل آدم ها مهم نیست و حرف دیگران بی اهمیت.متاسفانه تو ایران این چیزا برعکس, که به نظر من ایرانیای متمدن و اهل تفکر پایبند این افکار نیستند.هر چند ممکنه کسی مثل خواهر خودم ملاکش زیبایی باشه, که نشون دهنده ی کوته فکریش نیست مثل شما براش مهم همسرش زیبا باشه.
    پس جواب رد شنیدید بین خواهر من و من فرقی نیست و شما هم همان مردی موفقید فقط ملاک آدم ها متفاوت هست

موفق باشید

ویرایش توسط leyla.M90 : پنجشنبه 09 خرداد 92 در ساعت 13:48

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 03 مرداد 92 [ 13:06]
    سطح
    3
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    سلام اقای بی حوصله;)
    راستش من یه تجربه ای کاملا مشابه شما داشتم گفتم بتون بگم اعتماد به سقفتون بره بالا چرا اینقدر خودتونو باختید اخه:mad:
    ما یه استادی داشتیم 27 سالش بود دقیقا مشکل شما رو داشت یعنی وقتی ادمو نگاه میکرد متوجه نمیشدیم یه چشمش میرفت یه سمت دیگه ولی یکی از دوستای من که خیلیم خوشگل بود(میگم خوشگل بود چون احساس کردم قیافه براتون مهمه)شدیدا عاشق این استادمون شده بود یعنی از خداش بود که ازش خواستگاری کنه میگفت من عاشقشم این مشکلشم اصلا نمیبینم میدونی چی میگم یعنی اگه کسی عاشقتون باشه اصلا این چیزا براش مهم نیست فقط وجودتون براش مهم میشه البته اون استادمونم از دوستم خواستگاری نکرد بعد از اون ترمم از دانشگاهمون رفت دوستمم یه مدت افسردگی گرفته بود بخاطرش .پس اصلا خودتو بخاطر این چیزا ناراحت نکن فقط سعی کن خوشتیپ باشی(منظورم لباس و سر و وضعته)و اخلاق جذب کننده و کمی شوخ طبعی داشته باشی همیشه چون این چیزا برا دخترا خیلی مهمتر از قیافه قشنگه

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    سلام عزیزم
    من یه دختر 25 سال هستم,چطور دلت مییاد اون همه لطفی که خدا بهت داره رو نبینی ولی گیر بدی به یع عیب کوچولو؟مشکل شما اینه که بیخودی با این تلقینات اعتمادبنفس خودتومیاری پایین:)
    عزیزم تا حالا آدم بی عیب دیدی؟بعضیا عیب ظاهری دارن بعضیا عیب اخلاقی پس خدارو شکرکن که اخلاق سالمی داری با کلی موفقیت تو زندگی که قسمت هر کسی نمیشه.بعدشم دخترای عاقل و فهمیده خیلی به ظاهر طرف اهمییت نمیدن ,توجه زیاد به ظاهر بیشتر مال دختر دبیرستانیا هستش:):)عزیزم این همه معلول و جانباز داریم که متاهل هستن وبا خانمهای خیلی آراسته و وارسته زندگی میکننداونوقت شما به خاطر یه مشکل کوچیک خودتونو ناراحت میکنید؟

- - - Updated - - -

اینو یادم رفت بگم حتما خود ارضایی رو ترک کن چون هم واسه خودت ضرر داره هم اینکه از لحاظ شرعی گناه محسوب میشه
    حیفه یه آدم موفق مثل شما خودشو درگیر این مسایل بکنه:)

- - - Updated - - -

راستی من فوق لیسانس دارم با ظاهر خوب به بالا.اینو گفتم که بونید کیه که میگه آقای عزیز ظاهر مهم نییییییییییست :):):):):)یه دبیری داشتم میگفت یه همکلاسی داشتیم کلا معلول بود ولی خیلی موقر و با اخلاقو موفق,گفت که خوشگلترین دختر دانشگاه خودش رفت وبه ین آقا پیشنهاد ازدوج داد و این آقا خودشو دست کم نگرفته و گفته باید فکر کنم:)خلاصه اخرش به هم ازدواج کردن و خیلیم خوشبخت هستن
    لطفا انقد مشکلتو بزرگ جلوه نده عزیزم:)

14. 3 کاربر از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده اند .

bahar.65 (شنبه 03 خرداد 93), hedye63 (چهارشنبه 07 خرداد 93), sima.aass (شنبه 03 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 تیر 94 [ 21:02]
    سطح
    27
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    28

تشکرشده 33 در 14 پست

Array
    سلام.
    واقعا به موفقیتاتون حسودیم میشه....
    یه دختر (عاقل)معیاراش واسه ازدواج ایناست:تحصیلات-اخلاق-صداقت وپاکی-استقلال ومرد قد بلند و بالباس مناسب و...
    من خودم یه دخترم همیشه واسه انتخاب یک مرد به لباس پوشدن و اخلاق وتا حدی اعتقادات توجه میکنم.در ضمن عینکی بودن عیب نیست....حتی اگه انحراف هم داشته باشید.
    ولی خوب شما باید به نقاط مثبت خودت توجه کنی و نقاط منفی شما پنهان میشه..مثلا شما هر وقت خواستی خودتو با دیگری مقایسه کنی به این فکر کن که چه ادمایی هستن ارزو دارن دانشگاهیی که شما خوندید درس بخونن و قبول نشدن و یکیشون منم.و پاکی یک مرد که با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست..
    من خودم 24 سالمه ارشد دارم و قیافم هم خوبه واقعا اگه چنین خاستگاری داشته باشم قبول میکنم و هیچ وقت از داشتن چنین همسری خجالت نمیکشم.(از ته دلم میگم)
    شما وقتی توی منزل با خانومتون قرار میگیرید تنها چیزی که به چشم همسرتون میاد اخلاق خوبه ...
    ولی خوب دخترایی هم هستن که واسه مردم زندگی میکنن و در انتخابشون به دید اطرافیاشون توجه میکنن.که اشتباه میکنن.
    :)

16. کاربر روبرو از پست مفید tara68 تشکرکرده است .

bahar.65 (شنبه 03 خرداد 93)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)