سلام . به نظرم نام کاربریتون رو اشتباهی گذاشتید
بی حوصله نه ! نا امید
من نمی دونم شما با این همه نا امیدی چطور تا این مرحله از زندگیت رو پیش رفتی . بشین بابت پیشرفت هزار بار دیگه هم خدا رو شکر کن.
برادر عزیز ناامید دو مسئله رو در حرفاتون دیدم
1. شما هنوز به دکتر مراجعه نکرده و در مورد این مشکل اطلاعات کسب نکرده ، ادعا می کنید که نمیخواید چشماتون رو از دست بدید !!!!! فکر می کنم از نظر شما فقط رشته های مهندسی پیشرفت کردن و رشته های پزشکی در دوره یونان باستان باقی موندن ;)
برادر من علم پزشکی و مخصوصا علم چشم پزشکی هر روز و هر روز داره پیشرفت می کنه . انواع پیوندهای قرنیه ، انواع عملهای دوربینی و نزدیک بینی در کمتر از چند دقیقه ، بانک چشم و پیوندهای چشم و کلی موارد دیگه که هر روز و هر روز داره گسترده تر هم میشه . اون وقت شما نشستین کنج خونه و ادعا میکنید که ممکنه اون مقدار کم انحراف یکی از چشمهای شما که نیاز به جراحی داره باعث از دست دادن بیناییتون بشه !!!!!!
اولا که اصلا نیاز به جراحی با چاقو نیست و امروزه عمل های چشم با لیزر و سرپایی و چند دقیقه ای انجام میشن . ثانیا در صورتی که نیاز به جراحی باشه فکر می کنید این موضوع منجر به کوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتون توصیه می کنم نه برای معاینه چشمتون ، بلکه برای این که فقط اطلاعاتتون بره بالا یه سر به بیمارستان نور تهران بزنید (خ ولیعصر - بالاتر از ونک) و ببینید که وزی هزاران عمل جراحی بر روی تنها بیست تخت بیمارستان انجام میشه ! چرا ؟ اون قدر عملها ساده شدن که همه سرپایی مرخص میشن . مشکل شما و درمانش ساده ترین چیزیه که علم بهش رسیده . خیلی وقتم هست رسیده .
2. شما هنوز کسی رو انتخاب نکرده و خواستگاری نرفته و هیچ کار نکرده و .... به این فکر می کنید که همسرتون رهاتون می کنه و میره !!! یعنی واقعا فکر می کنید به خاطر یه مشکل ظاهری که یه زن اولش هم دیده و قبول کرده روی تمام زندگیش چشم می بنده و میره ؟ خب پس چرا اومده بوده ؟؟
یه کمی درس رو بذارید کنار و به جامعه اطرافتون دقیق تر بشید . انقدر هم نا امید نباشید. موفق باشید . :):)

علاقه مندی ها (Bookmarks)