به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 18:12]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 26 در 6 پست

Array
    سلام
    از همه شما معذرت میخوام که چند روزی اینجا نیومدم و همینطور واقعا ممنونم که نظرات خودتون رو گفتید. همشون برای من ارزشمند بود.

asemani
    نمیدونم باید چی درباره اون خانوم بگم. فقط بهش غبطه میخورم. بخاطر اراده محکمی که داره و من ندارم..

reihane_b
    اول باید بگم که شهر ما خیلی کوچیکه. فقط سه متخصص اورولوژی اینجا هست که من پیش همشون رفتم. برای باروری، نه من هر کسی که مشکل داره باید آزمایش اسپرموگرام بده. خب این فعلا ارتباطی به مشکل من نداره و من دنبالش نیستم. اما مورد دوم، نه برای همه که چنین مشکلی دارن مثل هم نیست. بیماری من انواع مختلفی داره. متاسفانه منابع فارسی در مورد این بیماری خیلی کمه. اگر تونستید در سایت انگلیسی ویکیپدیا اطلاعات خوبی میتونید پیدا کنید. مورد من کمی عجیب شده چون همزمان دو مشکل داره که قبلا اسماشون رو نوشتم. بخاطر همین وقتی تغییر حالت اتفاق میفته فرم و زاویه بدی نسبت به بدن درش ایجاد میشه. ببخشید نمیتونم واضح تر توضیح بدم. اما دکترها من رو فقط در حالت معمولی معاینه کردن و من فقط میخواستم امکان ترمیم و ایجاد شکل طبیعی رو ازشون بپرسم.

از همه کسانی که سعی دارن به من کمک کنن تشکر میکنم. خیلی خوبید

============

من امروز از سربازی معاف شدم...
    وقتی پرونده پزشکی من رو اعضای کمیسیون پزشکی و جناب سرهنگ میخوندن و با خودشون بحث میکردن که آره این بیماری کلی دردسر برای فرد ایجاد میکنه و بعد با یه لحن ترحم آمیز باهام حرف میزدن دلم میخواست فریاد بزنم. کسایی رو دیدم که با چه خوشحالی از اونجا بیرون میومدن که معاف شدن، نمیتونستم درک کنم که چرا آدم باید بخاطر نقص هایی که در وجودش هست خوشحال باشه؟
    امروز بعد از مدت ها کمی تونستم خدا رو هم حس کنم. انگار بالاخره راضی شد یه نیم نگاهی هم من بندازه. از همینم راضیم.
    من اگه هم بخوام عمل جراحی کنم ترجیح میدم عمل زیبایی باشه. میخوام گوشی و لپ تاپ خودم رو بفروشم. احتمالا پول خوبی گیرم میاد. از بابام هم پول میگیرم. اما خیلی جاها شنیدم که بینی گوشتی برای عمل خوب نیست. میترسم که وضع از این هم بدتر بشه.
    یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی هم به نوع فعالیت این سایت نداشته باشه. بعد از عمل زیبایی تکلیف عکسهای من در مدارکم چی میشه؟ شناسنامه، کارت ملی، مدارک تحصیلی، سربازی و چیزهای دیگه. اگر کسی تجربه ای در این زمینه هم داره لطفا در اختیار من بزاره.

============

taraneh89
    اعتماد به نفس رو میدونم که ندارم. حتی زیر صفر. اما اینکه کمال گرا باشم رو نمیتونم قبول کنم. من خیلی فرد قانعی ام. هیچوقت زیاده خواه نبودم. شاید گاهی اشتباهاتی کردم اما همیشه بهش اعتراف هم کردم. اعتراف کردم که تلاشم برای ارتباط با اون خانم اشتباه بوده. اما به نظر شما تقاضای زیادیه که من هم مثل بقیه افراد جامعه چهره معمولی داشته باشم؟ من مورد ظلم واقع شدم. دیگه بیشتر نمیخوام کفر بگم. اما خدا بین من و حتی برادرم هم عدالت رو رعایت نکرده.

اگه حرفای من یا هر کدوم از بچه ها ناراحتتون کرده ،بگید و بخواید که دیگه پست نذاره
    نه اصلا اینطور نیست. فقط چند روزی نتونستم به اینجا بیام. اتفاقا کامنت های خوبی هم اینجا برام گذاشتن.

تا جاییکه من متوجه شدم مشکل شما قابل حله
    ازتون ممنونم که پیگیر این مسئله هستید. اما ببینید این عمل پیچیده اییه. یعنی باید دو یا شاید سه عمل جداگانه انجام بشه. یکبار اون مسئله چرخش (C h o r d e e) حل بشه و دفعه بعد اون مشکل دیگه. شاید دفعه سومی هم نیاز باشه. من چنین جوابی از دکترها گرفتم. که همشون گفتن که حساسیت بالایی وجود داره و ممکنه که در اثر کوچکترین اشتباه اتفاق جبران ناپذیری بیفته. من باید ریسک این کار رو شخصا بپذیرم.

2. 5 کاربر از پست مفید Lupin تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), reihane_b (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), shirin_a (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), soheil2 (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), taraneh89 (سه شنبه 17 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)