به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 67
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 خرداد 92 [ 18:31]
    سطح
    28
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 13 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    اگه دیدی مامانت همراهی نکرد بهش بگو تو چه مرحله ای هستی و با این آقا زناشویی هم داشتی و ...! اونوقت یخورده قاطی میکنه حتا ممکنه ی کتک حسابی بزنت و ی هفته قهر کنه ولی بعدش همچین پی داستانو میگیره که ی ماهه میشونتون سر سفره عقد!چون میدونه ی دختر غیردوشیزه را باید تا آخر عمر رو دستش نگه داره و عابروش جلو همه میره، به هر قیمتی که شده این وصلتو به ثمر میشونه:d:d:d:d:d:d

چرا فکر میکنید خانمی از دوشیزه بودن در میاد باید به هر چی که بر سرش آمده اکتفا کنه تمام موجودات حق زندگی دارن قرار نیست به خاطره یه چیز کوچیک که در ایران تا انقدر به نظر شما مهم هستش از دست بکشن اگر مادر هم واقعا مادر باشه به بقیه مسائل و خوشبختی زندگیش فکر میکنه نه فقط به این موضوع:mad:

2. 4 کاربر از پست مفید yalda30 تشکرکرده اند .

samanis (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), sara.s (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), shabe niloofari (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), سپیده خانم (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array
    با سلام،

این تاپیک به اشتباه در انجمن مقالات ایجاد شده بود و بنابراین به انجمن زیر منتقل شد:
    طرح مشکلات ازواج - سئوالات ارتباط دختر و پسر.

شاد باشید.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yalda30 نمایش پست ها
    چرا فکر میکنید خانمی از دوشیزه بودن در میاد باید به هر چی که بر سرش آمده اکتفا کنه تمام موجودات حق زندگی دارن قرار نیست به خاطره یه چیز کوچیک که در ایران تا انقدر به نظر شما مهم هستش از دست بکشن اگر مادر هم واقعا مادر باشه به بقیه مسائل و خوشبختی زندگیش فکر میکنه نه فقط به این موضوع:mad:

مثل اینکه یادتون رفته ما داریم تو ایران زندگی میکنی با آداب و فرهنگ وسنتهای(درست یا غلطشو کاری ندارم) مخصوص خودمون! ببخشید ولی مثل اینکه خیلی قضیه را پیش پا افتاده دیدید
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *
    ویرایش توسط کامران : یکشنبه 08 اردیبهشت 92 در ساعت 10:11

5. 4 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

ahuman (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), ava48 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), یکی مثل شما (دوشنبه 09 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 مهر 92 [ 22:28]
    سطح
    6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    سلام سارا جان.من فكر مي كنم اين مسايل كه شما الان ميگي برات فرقي نميكنه در آينده بزرگ جلوه كنه.الان شما ميگي من خونه و ماشين و ... اينارو نميخوام،بنظرم اينها همشون بعد ازدواج قد علم ميكنن.يعني الان يه حالته وابسته شدي(البته الان يه سال و نيم براي وابسته شدن زياد بنظر نميرسه) و فقط به عشق فكر ميكني.
    الان شما خيلي جووني و احساساتي.الان يه انتخابي ميكني كه بعدها پشيمون ميشي.بنظرم شما نبايد خودتو وابسته ميكردي با افكارت ذهنت كلنجار ميرفتي.و جسم و روحتو به بازي ميگرفتي.يكم بخودت فكر كن.موفق باشي انشالله

7. کاربر روبرو از پست مفید سپیده خانم تشکرکرده است .

ava48 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yalda30 نمایش پست ها
    همیشه راه برگشت و توبه هست ولی دختر و زن با هم فرق دارن والا به همه می گفتن زن ;) واژه دختر برای همین اختراع شده
    من ک دوست دارم با یه دختر ازدواج کنم نه یه زن . شما چی دوستان ؟

در مورد سارا خانم هم بهتره فقط گوش بدیم به اتفاقاتی ک اینجا می نویسن و الا حرف ها فک نمی کنم در اعتقاد راسخ! ایشون تغییری ایجاد کنه

9. کاربر روبرو از پست مفید ahuman تشکرکرده است .

کامران (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array
    سلام سارا جان

چیز خاصی ندارم که بهت بگم چون تصمیمت رو گرفتی!

اما پای تصمیمت و تبعاتش بایست تا آخر!

چون الان تو سن 22 سالگی در اوج احساس داری تصمیم می گیری نه عقل.

آدم وقتی با احساسش تصمیم بگیره وقتی عقل بهش حاکم شد عقل هی حالش رو می گیره!!!

سارا جان بذار پدر و مادرت در مورد ازدواجت نظر بدن. باور کن من خودم وقتی به سن تو بودم خیلی سلیقم با الان فرق کرده و وقتی به خواستگارهام فکر می کنم

می بینم خیلی هاشون رو اصلا نمیشد تحمل کرد. ولی چون یه دختر 22 ساله تو اوج احساسه عقل رو کلا میفرسته تعطیلات.

به 10 سال دیگه فکر کن که تو 32 سالته تازه و حامی 50 ساله.

البته اگر مرد زندگی باشه حرفی نیست اما بعدا نباید از نگاه های متعجب مردم ناراحت بشی و این که حامی رو با پدرت یا برادر بزرگترت اشتباه بگیرن.

قبلش حتما زیر نظر مشاور باشین جفتتون بهتره

موفق باشی.

روزی تو خواهی آمــــــــد از کوچه های باران

تا از دلـــــــم بشويي غمهاي روزگـــــاران...

11. 6 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), ava48 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), sara.s (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), کامران (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), yalda30 (سه شنبه 10 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 خرداد 92 [ 19:24]
    سطح
    2
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 34 در 13 پست

Array
    ساراخانم، خدایی خدا همیشه سرجاشه و گوش شنوا و چشم بصیرت دارهاگه می بینی معجزه ای اتفاق نمی افته واسه اینه که مطمئنا داری افراط می کنی.منم بارها واسه ازدواجم ازته دل، نیمه شب نمازخوندم و زجه زدم. اعتقاداتم کم شد و باخودم لج کردمولی الان می بینم اگه کارم درست شده بود، الان یکی از بدبختای عالم بودم.نمیگم اون مشکل داشت،ولی از ته دل خدارو شکر میکنم ک نشدمن الان 26 سالمه و خیلی دلم میخاد ازدواج کنم. ولی خداییش می بینم هنوزم وقتش نرسیده. خدا بهتر حکمتنونو می دونه.هنوزم مقداری بهش فکر میکنم. اما چیزی ک هست اینه ک باید قبول کنی تو فقط50% قضیه ای. سعی نکن با آتیش تندت خودتو تحمیل کنیبرای مردم به اندازه ای ارزش قائل شو که برات ارزش قائلن. نمیگم الان سنت کمه یا نه، ولی 2 سال دیگه هرجای زندگی باشی ب تفکر الانت می خندیبا ترک حامی، زندگی خاتمه پیدا نمیکنه.
    می تونی همه چیو بتدریج فراموش کنی و از صفر شروع کنی،انگار ن انگار با مردی رابطه داشتی.ما ک خدا نیسیم بخایم بجاش تصمیم بگیریم. شاید توبتو بپذیره و آنچنان دری رو روت بازکنه ک فکرشم نمیکنی. حتی ب نظرم نذار طرز فکر مادرت نسبت ب تو عمری بد بشه، هر چند مادره و بعد مدتی می بخشتت.فکر اینو کن اگه باش ازدواج کردی و بنا ب هر دلیلی مشکلی تو زندگیت پیش اومد، دائما حامی می کوبه تو سرت و میگه این ازدواج ب اصرار خودت بود.والدینتم ک به اصرار تو راضی شن میگن خودت کردی و باید تا آخرشم وایسی. دیگه کسی کمکت نمیکنه و عملا از طرف خانواده حمایت نمیشی. اینجاس ک تمام پلای پشتتو خراب کردی. تو زندگیت تا وقتی والدینت نیان کمکت کنن، کسی دیگه هم نمیاد. اون موقه دیگه همه چی رسمی و فاش شده و تو مسیر یکطرفه ای هستی ک ب این راحتیا راه برگشتی نداری.بهت نمیگم چکارکن، اما اگ نظرمو بخای میگم الان فرصت کنار زدن در این مسیر هست.
    منم واسه عاشقیم پیش چنتا کارشناس مذهبی و روانشناس رفتم و متقاعدم کردن ک عشق یکطرفه پشیزی ارزش نداره. منم واسه هر چیزی ک اطرافیان می گفتن توجیه می آوردم ولی خدارو شکر دانشگامون تموم شد و دیگه چشممون ب هم نیفتادمی تونستم بازم برم دنبالش، ولی نرفتم.باور کن منم آتیش عشقم از تو کمتر نبود و الان کاملا حستو درک میکنم. زمان همه چیو درست میکنه.من ن امید الکی بت میدم ن مایوست میکنم. اما مطمئن باش همیشه رویاها با واقعیت فاصله دارن و نمیشه حتی باعشقت، اون زندگی ک میخایو بسازی.نا امیدی خودش بزرگترین گناهه
    روانشناسو فراموش نکن، حتما برو
    موید باشی
    ویرایش توسط HAMSEDA : یکشنبه 08 اردیبهشت 92 در ساعت 14:48

13. 8 کاربر از پست مفید HAMSEDA تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), bahar.shadi (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), sara.s (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), کامران (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), یکی مثل شما (دوشنبه 09 اردیبهشت 92), هلیا66 (سه شنبه 10 اردیبهشت 92), yalda30 (سه شنبه 10 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    آفرين سارا خانم :
    به عشقت حسوديم شد . آرزوي خوشبختي برات دارم و تو خوشبختي چون خوشبختي را در خود و بدست خود ميبيني و حسابي روي ديگري باز نميكني تو هميشه خوشبخت و موفق ميشي اگر سعي كني جرآتمند و صاحب هدف هم باشي . چنانچه بهر دليلي در هر زماني هم موضوع ديگري پيش آمد باز عاشق چيزي باش كه علاقه داري و به بي وفايي كسي توجه نكن و غصه اش را نخور و فقط عاشق باش محورزندگيت عش باشد به هر چه كه عاشقشي.

15. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

sara.s (دوشنبه 09 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 31 تیر 92 [ 18:54]
    سطح
    20
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    bahar.shadi جان هر وقت که شما برای من کامنت میذارید من خیلی خوشحال میشم. شاید باورتون نشه یه کامنتی که شما برای من گذاشتید من چند بار میخونم
    قصدم اینه که همین کاری که گفتید بکنم. یعنی وقتی خانواده ها در جریان قرار گرفتند زیر نظر یه مشاور بدیها و خوبیهای این ازدواجو بررسی کنم که یه روز پشیمون نشم که تحت تاثیر احساس بودم. حامی بهم اطمینان داد که مامانش خیلی بالاتر از اون چیزیه که من فکر میکنم و خیلی خیلی مهربون تر و خانوم تر از اون چیزیه که من تو چند برخورد دیدم. اما پای خانواده من که میرسه وسط من میخوام برم سرمو بذارم یه جا بمیرم. یعنی مطمئنم که پدرم با اون اخلاقی که داره پیشنهادها و مخالفتهای نامعقول میکنه. و مامانم (با وجود تحصیلاتش) با رفتارهای بچه گانه و دور از عقل باعث میشه ما دوباره از هم جدا بشیم. بارها دیدم که اونها سعادت منو فدای خواسته های بی منطق خودشون کردند.
    از نظر ظاهر حامی اینقدر خوشگل و خوشتیپه که هر چی سنش میره بالاتر بهترم میشه. عکسهای بیست و چند سالگیشو که با الان مقایسه میکنم میبینم این بشر روز به روز باحال تر شده! برای همین مشکلی با سنش ندارم. اینجوری که پیش میره احتمالا یه روز همه از تعجب شاخ در بیارن که این آقا خوشتیپه چرا اومده اینو گرفته؟
    ولی از نظر مالی خب چون آدم آینده نگری نیست خیلی نمیتونه تضمین خوشبختی اونجوری به مامان بابام بده. خونه‌ش اجاره ایه. ماشینش یه 206 است. به جاش رفته کل دنیا رو دیده و گشته. از نظر تجربه و احساس و اطلاعات حسابش پره. مطمئنم باهاش بهم خوش میگذره. همین الان برنامه کرد واسه پرفورمانسی که مرداد تو فرانسه داره منو هم با خودش ببره خب من دیگه از خدا چی میخوام؟ یه مردی که عاشقشم. یه آدمی که هرچی من میخوام میدونه و یادم میده. یه کسی که زندگیش هیجان داره. سعادت من تو همین چیزاست!
    ولی مامان بابای من کی میخوان این چیزارو بفهمند؟

- - - Updated - - -

راستی یه سوال!
    من الان چند شبه این موضوع فکرمو درگیر کرده. تفاوت عشق و هوس رو از کجا باید بدونم؟
    چون من هر موقع به حامی فکر میکنم ناخودآگاه تنم کشیده میشه. فقط هم در مورد اون این حسو دارم. این طبیعیه؟
    یکی از استادامون میگفت مردها با جسمشون علاقمند میشن و خانوما با ذهنشون. ولی من با جسمم هم بدجوری عاشقم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 09:57]
    سطح
    17
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    این خیلی خوبه که تو هم با جسمت عاشقی هم با روحت ایشالا تو زندگیت همیشه همینجوری عاشق بمونین برای هم

18. کاربر روبرو از پست مفید هلیا66 تشکرکرده است .

sara.s (دوشنبه 09 اردیبهشت 92)

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)