سلام
سایه جون بلخره خونواده ی شوهرت بخشی از زندگی شمان نمیتونی تا اخر عمر ازشون دوری کنی که . این دفعه نری بلخره یه موقعیتی پیش میاد که باید باهاشون همراه بشی
باهاشون همراه بشو اما قبل حرکتتون با شووهرت در مورد رفتاری که زارت میده صحبت نکن . بطور مستقیم نگو مامانت یا خواهرت . مثلا بگو دوس دارم مسافرت که میریم آزاد باشم و اختیارم دست خودم باشه دوست دارم دو نفره بریم بعضی جاها رو بگردیم میخوام فقط با تو باشم و خوش بگذرونم .
جلوی مردا هیچ وقت نباید بگی مامانت فلان خواهرت بسان. باهاش منطقی صحبت کن و از چیزایی که آزارت میده صحبت کن . هیچ چیزی به اندازه ی صحبت کردن صریح با مردا نمیتونه مشکلات رو حل کنه . اونا اصلا نمیتونن بفهمن که فلان حرف از مادرشون ممکنه شما رو ناراحت کنه حتی اصلا شاید اون حرف رو نشنون . باید صریح و بدون لفافه با مردا صحبت کرد . ممکنه همون لحظه عصبانی یا ناراحت بشن اما بعدش اثر حرف رو میشه توی رفتارشون دید.
ما زنا عادت داریم ناراحتی هامون رو میذاریم کهنه میشه و بعد یهو منفجر میشیم . اگه هر موقعی که از چیزی ناراحت شدیم در اولین فرصت که شرایط طرف مقابلمون خوبه در موردش حرف بزنیم نصف مشکلاتمون حل میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)