به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 فروردین 92 [ 14:40]
    سطح
    1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    دوست عزیز هیچ گونه بشری نه جنس مرد نه جنس زن حق ندارند به جرم ناراحت شدن و مخالفت شنیدن ادعای به جنون رسیدن کنند و زنانشان را به باد کتک بگیرند؟ متوجه نیستید جهانی از زنان نه فقط ایرانی به جرم سخن و حق طلبی کتک میخورند؟ کدام قانونی امده است که اگر زنی مردی را به جنون رساند او حق دارد کتک بزند؟ این جنون چی هست که ما زن ها به ان دست نمیابیم کمی چرخش نگاه داشته باش چه کسی کی و با چه حرفی به خشونت میرسد در جایی که شوهر من در ازای گفتن از خدا و قیامت بترس میگوید .. به خدا و قیامت و جعبه را در سر من میکوبد من جنون اور هستم و باید کتک بخورم
    شما از گروهی هستید که مدعی هستید در ازای سخن و نقد باید زد پس چرا من هر چه رفتارهای زشت شوهرم را تحمل میکنم او یاد نمیگیرد من هم ایا وقتی خشمگین میشوم باید بزنمش؟چون به جنون رسیدم ما کی میخواهیم دید زن و مردی را برداریم شما مردان کی تغیر میدهید خودتان را؟ بخدا خداوندگاری هست و قیامتی! من که از شوهرم رضایت ندارم الهی بشکند دست هر مردی که همسرش را میزند حال به هر دلیلی روایت هست از پیامبر که میگویند در عجبم از مردی که زنش را کتک میزند در حالیکه خودش سزاوارتر است به کتک خوردن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
    بعضی اوقات ما زنها مهارت خیلی خوبی داریم در اینکه یک مرد رو به مرحله جنون برسونیم. از اونجا که گفتی می خواهی همه راهها رو بری ، اگر برات ممکنه یک نمونه از مسائلی که باعث دعوا و کتک کاری شده (مثلا همین مورد آخر) و مکالمات و رفتارهای دو طرف (خودت و همسرت ) رو عنوان کن. اینجوری بهتر می تونیم بفهمیم که سهم شما چقدر هست و آیا قابل حل هست یا نه.
    دوست عزیز هیچ گونه بشری نه جنس مرد نه جنس زن حق ندارند به جرم ناراحت شدن و مخالفت شنیدن ادعای به جنون رسیدن کنند و زنانشان را به باد کتک بگیرند؟ متوجه نیستید جهانی از زنان نه فقط ایرانی به جرم سخن و حق طلبی کتک میخورند؟ کدام قانونی امده است که اگر زنی مردی را به جنون رساند او حق دارد کتک بزند؟ این جنون چی هست که ما زن ها به ان دست نمیابیم کمی چرخش نگاه داشته باش چه کسی کی و با چه حرفی به خشونت میرسد در جایی که شوهر من در ازای گفتن از خدا و قیامت بترس میگوید .. به خدا و قیامت و جعبه را در سر من میکوبد من جنون اور هستم و باید کتک بخورم
    شما از گروهی هستید که مدعی هستید در ازای سخن و نقد باید زد پس چرا من هر چه رفتارهای زشت شوهرم را تحمل میکنم او یاد نمیگیرد من هم ایا وقتی خشمگین میشوم باید بزنمش؟چون به جنون رسیدم ما کی میخواهیم دید زن و مردی را برداریم شما مردان کی تغیر میدهید خودتان را؟ بخدا خداوندگاری هست و قیامتی! من که از شوهرم رضایت ندارم الهی بشکند دست هر مردی که همسرش را میزند حال به هر دلیلی روایت هست از پیامبر که میگویند در عجبم از مردی که زنش را کتک میزند در حالیکه خودش سزاوارتر است به کتک خوردن

2. کاربر روبرو از پست مفید نیلوفر2013 تشکرکرده است .

gelareh (شنبه 24 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)