به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 41
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 92 [ 16:32]
    سطح
    3
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dony نمایش پست ها
    آقا اميد الان موضوع رابطه من نيست! و نا هم قصدمون شناخته و خود من هم الان قصد ازدواج ندارم و ترجيح مي دم اول خودم رو بسازم و مشكلاتم رو رفع كنم، كه حرف نزدن الان داره اذيتم مى كنه ! من راه مى خوام كه اين موضوع حل شه بعد با طرفم راحت حرف مى زنم و تصميم مى گيرم

- - - Updated - - -

مي شه بيشتر برام توضيح بدين چه تمرينايى كنم واقعا درست مي شم؟
    نظر شخصی من:

شما اعتماد به نفستون پایینه و یه ذره شجاعتتون پایینه، از هیچ چیز و هیچ کسی خجالت نکشین ... حتی اگر بقیه نظرشون این بود که این رفتار از شما عجیب بود و ... به نظرات بقیه توجه نکنید، چون خیلی زود براشون عادی می شه ... فقط شروعش سخته، به محض اینکه یک بار امتحانش کنید، می فهمید که ساده تر از اونی بوده که فکر می کردین
    در مورد تمرینات هم هر چیزی که ما بگیم، ممکنه برای شما جواب نده، این مسئله رو باید خودتون با خودتون حل کنید ... همونطور که گفتم، یک بار امتحان کنید

2. کاربر روبرو از پست مفید AliShaa تشکرکرده است .

کامران (شنبه 24 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 92 [ 10:18]
    سطح
    1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    هر دفعه مى گم اين دفعه ديگه حرف مى زنم اما باز نميشه بله شروعش سخته

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سوالی که ازتون پرسیدم به خاطر این بود که فکر کنم من خودم خیلی شبیه به شما هستم. خجالتی بودن، اعتماد بنفس پایین، کم حرفی همه اینها یه جورایی به هم مربوط میشه. بعضی از خصلتها هست که متاسفانه درست نمیشن. یعنی صددرصد درست نمیشن البته اگر بخوایم واقع بین باشیم. در حد حرف همه چی درست شدنی یه. ولی من و شما میدونیم که خیلی از چیزها دست ما نیست. من بیشتر از 6 ساله که دارم تدریس میکنم ولی حالا هرچند توی کلاس دیگه مشکل آنچنانی ندارم ولی توی جمعهای دیگه مشکل هست، فقط کمتر شده و اونهم فکر کنم به خاطر این 6 سال و بالاتر رفتن سنم باشه.
    چند مورد هست که نمیدونم چقدر علمی باشه ولی بر اساس تجربه ام میگم، شاید بهت کمک کنه:
    1- باید قبول کنی که تو خصلت کم حرفی و خجالتی بودن رو داری. این خصلت هیچ وقت از بین نمیره ولی میشه با این خصلتها هم دوست داشتنی بود.
    2- برای خودت شخصیت بساز. خودت رو دختری موفقی فرض کن که زیاد براش مهم نیست که توی جمعی صحبت بکنه یا نه ولی همیشه شاده. توی ذهنش کلی کار برای انجام دادن داره. در موردهای مختلف نظر خودش رو داره. سعی کن در موردهای مختلفی که مواجه میشی نظر بدی حتی فقط پیش خودت، بدون اینکه به کسی بگی. ولی منظورم اینه که باید به خودت تلقین کنی که آدم متفاوتی هستی که نظراتت در موردهای مختلف شاید با خیلی ها فرق کنه. اصلا نظراتت متفاوت با بقیه است!
    3- سعی کن چند کلاس مختلف شرکت کنی. کلاس زبان، موسیقی،... هر چیزی. و باز به خودت تلقین کن که چقدر به این کلاسها علاقه داری.
    4- خودت رو عاشقانه دوست داشته باش و سعی کن هر روز چند دقیقه ای جلوی آینه به خودت لبخند بزنی! از بودن با خودت لذت ببر. اصلا نیازی نیست که صحبت کنی. تو کم حرفی ولی کلی خصلت خوب دیگه برای خودت ساختی. آدم شادی هستی، در چند زمینه فعالی، به ظاهر خودت میرسی و آدمها رو از صمیم قلب دوست داری. این بهت حسی میده که فوق العاده ات میکنه.

5. 2 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 23 فروردین 92), dony (شنبه 24 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 02:46]
    سطح
    28
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 91 در 52 پست

Array
    من فکر نمیکنم مشکل شما خجالت نباشه .وگر نه عنوان تایپیکت این نبود ..شما در بیان و اظهار احساسات ناتوان هستید اول باید دلایلش رو شناسایی کنید .مثلا ایا پدر یا مادرتون هم اینجوری هستند یا در کودکی به شما ابراز محبت و احساسات نشده و حالا سختتون هست که احساساتت رو بیان کنی .در مورد کم حرفی باید بگم شاید واقعا هیچ حرفی برای گفتن با اون نداشته باشی و هیچ نقطه مشترکی با هم نداشته باشین اما اگر حرفی به ذهنت میرسه ولی نمیتونی بیان کنی که اون یه موضوع دیگه ست .باید ببینی از این کم حرفی چه منفعتی نصیبت میشه که حاضر نیستی پاتو از این منطقه ی امنت فراتر بذاری

7. کاربر روبرو از پست مفید خانوم تشکرکرده است .

dony (شنبه 24 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    ممنونم ازتون ، به موضوع دوستم نيست ، من مثلا تو كلاس هم روم نمى شه از استاد سوالى كنم و يا هميشه بيخيال نمره كلاسى و كنفرانس مى شم! اعتماد به نفسم كه كمه مثلا بيرون كه مي ريم همش نگرانم قيافم و تيپم و آرايشم خوبه يا نه اولا كه سرم همش پايين بود! پدر و مادرم به شدت من اين طور نيستن اما برادرم كه ٥ از سال از من بزرگتره تا حدى شبيه منه كه بعد از ازدواجش خيلى بهتر شده، بله موضوع فقط كم حرفى نيست من اصلا نمى تونم ابراز احساسات كنم ! يا نمى تونم بشينم بحث كنم سريع گريم مى گيره! دلم مى خواد يه آدم محكم با اعتماد به نفس و راحت بشم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    الان وجود دوستم شايد باعث ترسم شده كه زودتر راه حل پيدا كنم و اين موضوع رو حل كنم ، خب اونم حق داره مى گه دوست دارم بام حرف بزنى و تو جمع بياى صحبت كنى مثل همه!

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    سلام
    من فکر میکنم ی دلیلش اینه که تو اس ام اس و چت خودتو خوب تخلیه میکنی واسه همین دیگه حرفی واسه به زبان جاری کردن نداری!! یخورده فکر کن!!! به نظرم اگه ی مدت اس ام اس بازی و چت نکنی و هرچیز حتا کوچکی را با صحبت بگی زودتر نتیجه بگیری

در ثانی بچه های اینجا بقدری مشکلات بعدی این دوستیها را دیدن و هر روز دارن به افرادی که داغون و یا نابود شدن مشاوره میدن که بشما گفتن دوستی نکنید وگرنه مشخصه که موضوع تایپیک شما بحث دوستی نیست
    به هرشکل اگه دوستی با دوستتون را دوست دارید توصیه میکنم یوزر پسوردتون را فراموش نکنید چون بزودی برمیگردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    چقدر همتون بد بين هستين! نا همو دوست داريم منم دوسش دارم ومن واسه يه مشكل اومدم اينجا صد تا ديگه اضافه شد!!!!! يه كم اميد بدين به آدم كه همه چيز بد نيست و شايد ما هم بهم رسيديم! من دوسش دارم و يه جورايى الان با وجود اونه كه سر پام! من با اين سن يه طلاق داشتم و زياد اذيت شدم الانم با دوستم شادم و اميد دارم خوب پيش بريم! گير ندين به اين موضوع

- - - Updated - - -

من الان به ازدواج فكر نمي كنم ديگه به آرامش نياز دارممممممممم

- - - Updated - - -

مى خوام خودم رو بسازم و حداقل اون جور باشم كه دلم مى خواد و بتونم حرفامو راحت بزنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    من کاری بادوستی شماندارم ونمیگم خوبه یابدفقط ازتون میخوام اگه واقعاقصدازدواج نداریدنه اینکه فکرکنیدنصیحته نه سعی کنیدازاین رابطه دوری کنیدکه چیزی جزوابستگی نداره وخودتون ضررمیبینید
    امادرموردمشکلتون بایدخدمتتون عرض کنم که این خودشماییدکه بایدبخوایدتابشه درصورتی که شماتلاش نکنیدوقتی یکی رومیبینیدخودتون روکنارمیکشیدهرچقدرهم دیگران بهتون بگن نکن نمیشه پس عزیزم تلاش کن وبگومیتونم مثلابگواین دفعه که فلانی رودیدم این حرفهاروبهش میزنم اول خوب باخودت تمرین کن ووقتی هم کناردوستات رسیدی یاهرشخص دیگه ای شروع کن به صحبت کردن ،نظردادن شایداوایل برات سخت باشه ولی به مرورزمان برات عادی میشه ومیبینی چقدرراحت بوده ولی من بزرگ وسختش کرده بودم
    یه مثال واضح دراین موردمیشه گفت همون دختریه که وقتی پسری رومیبینه (خواستگار)ازاونجایی که باهیچ پسری حرف نزده میلرزه نمیتونه حرف بزنه احساساتش روبگه ولی وقتی چندبارهمدیگررومیبینن دیگه براش عادی میشه بعدمحرمیت اوایل نمیتونه ازاحساساتش بگه مثلابگه دوست دارم خجالت میکشه ولی کم کم شروع میکنه ومیبینه نه سخت نبوده شماهم شروع کنیدمیتونید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    ممنونم بله بايد بخوام و شروع كنم من الان دارم مى شناسمش و اونم منو تا ببينيم چى ميشه. ولى ديگه مى خوام حرف بزنم

- - - Updated - - -

بله موافقم كه اولش سخته و بايد ديگه شروع كنم، در مورد دوستم و ازدواج هم دارم مى شناسمش تا بعد! اما احتياج داريم بتونيم با هم راحتر حرفامونو بزنيم من به اونم حق مى دم خب ولى اين مشكل رو با همه دارم

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)