سلام دوست گلم:313: (خوشم اومده از این شکلک)
از صمیم قلبم آرزو میکنم بشی یه تسلیم خدای قبراغ و سرحال. تو که اوضاع من رو میدونی دیگه. میفهمم چی میگی با تک تک سلولهام میفهمم.
ببینم دیوونه شدی؟ببخشید غذا چرا نمیخوری؟!!!! حموم چرا نمیری؟!!! واقعاً مردی که یه پاپاسی ارزش برای زندگیش قائل نبوده ارزش افسردگی تو رو داره؟
آیا اون آقا هم الان در نبود تو غذا نمیخوره و حموم نمیره!!!!!!!!!!!!! میدونم این حرفم دور از ادبه ولی نمیگم رهاش کن، میگم ولش کن. گاهی بعضی آدما زیادین واسه سطل آشغال ولی ما بزرگشون میکنیم.
نکته بعد : فکر کردی با خودکشی ما آدما چرخ دنیا لنگ میمونه و مثلاً به خیال خودمون خیلی کار مهمی کردیم؟
نکته بعدتر : مردی که تو رو واسه خونه زندگیتون و سر و شکلتون بخواد همون بهتر که بره به جهنم و دیگه برنگرده.
میخوام یه خرده جدی باهات حرف بزنم دلگیر نشو ازم ، منم به اندازه تو داغ رو دلمه شایدم بیشتر.(من هنوزم نتونستم آسیبهای روانی ناشی از همنشینی با اون روانی خودشیفته رو به طور کامل درمان کنم)
یه خرده به خودت بیا که 2 سال دیگه که برمیگردی گذشته رو نگاه میکنی به خودت لعنت نفرستی،خودت رو سرزنش نکنی، جمع کن خودت رو زندگیت رو. بشو قوت قلب پدرت ،بشو همدل مادرت، بشو یه آدم قوی که طوفانم نتونه از جا بکنتش.
حرفام رو گوش بده،بهت گفتم با تک تک سلولهام میفهممت، ولی من بی غذا نشدم، هر روز دوش میگیرم، کلاس بدمینتون میرم و توی نوبت ثبت نام کلاس یوگام، با پدر مادرم میگم و میخندم و به خاطر یه دونه یه دونه نفس کشیدناشون شکر میکنم. با دوستام خرید و پیاده روی میرم، تلفنی حرف میزنم و البته به طور کاملاً طبیعی گاهی قاطی هم میکنم
همین من اگه اون آدمای بی فرهنگ نشینن دری وری و دروغهای در شأن خودشون توی شهر نگن اصلاً سالی یه بارم یادم نمیافته که همچین عتیقه هایی توی زندگیم بودن. به بزرگی خدا قسم از اون روزی که جدا شدم حتی یه قطره اشکم نریختم، چون لیاقتش رو ندارن به هیچ عنوان. من توی زندگیم بیشتر از وظیفه م و بیشتر از حد توانم تلاش کردم ولی دیدمم بی لیاقته پرتش کردم بیرون از دنیام. حرفام شاید خودخواهانه باشه ولی این واقعیته، ماها کی میخوایم واسه خودمون ارزش قائل شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تند حرف زدم ببخشید. فقط میخوام با نمیتونم نمیتونم خودت رو توجیه نکنی. دوباره با هم حرف میزنیم، توام با من حرف بزن![]()

ببخشید غذا چرا نمیخوری؟!!!! حموم چرا نمیری؟!!! واقعاً مردی که یه پاپاسی ارزش برای زندگیش قائل نبوده ارزش افسردگی تو رو داره؟
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)