سلام tanha_999
البته اين جا فرصت واكاوي زندگي قبلي شما را نداريم. اما معمولا كساني كه در يك زندگي شكست خورده اند، اگر پس از آن به بررسي و واكاوي نقش خودشون در زندگي قبلي نپردازند، ممكن است ناخواسته نظير همان اشتباهات در زندگي فعلي اشان پيش بيايد.
اگر ما بپذيريم كه تمام مشكلات در زندگي قبلي مربوط به شوهرتون بوده است، بايد اين را هم بپذيريم كه شما در شناخت همسرتان اشتباه كرديد كه چنين شوهري را پذيرفته ايد.
در واقع من از پيش كشيدن زندگي قبلي مي خواهم به اين نكته شما را رهنمون سازم كه ممكن است در زندگي قبلي به خاطر ناديده گرفتن احساساتتان ، دچار مشكل گشته ايد، و در اين زندگي احتمالا ناديده گرفتن منطق
لطفا اينجا را زيادي دقت كنيد:
من به هيچ وجه نگفتم بي خيال اين آقا بشويد و تمامش كنيد. لكن شما آنچنان تحت تاثير احساسات و افكار خودتون هستيد كه حرفهاي همه را در همين زمينه مي شنويد.
شايد اصلا بتوانيد زندگي خوبي هم با اين آقا داشته باشيد.
اما اين وقتي هست كه دقيقا ارزيابي شود كه آيا غير از مسئله احساسي ، شما دو نفر ساير معيارهاي اساسي و لازم را در جهت ازدواج داريد، يا لااقل مي توانيد قبل از ازدواج اخذ كنيد. و .....
و بررسي دقيق اينهاست كه نياز به جلسات مشاوره ازدواج دارد....
اما اگر شما پيشاپيش تحت تاثير احساس تصميم خود را گرفته ايد و جلسه مشاوره را براي تائيد تصميم خود مي خواهيد لاجرم نتيجه اي نخواهيد گرفت. بلكه شما در سايه جلسات مشاوره و آگاهي بر ساير معيارها و همچنين ارزيابي هزينه هايي كه بايد در اين زمينه بپردازيد مي توانيد نتيجه بگيريد.
همچنين جلسه مشاوره يك تفاوت ديگر هم با اين راهنمايي هاي اينترنتي دارد.
در اين راهنمايي ها اينترنتي يا تلنفي، چون تعامل كامل بين مراجع و مشاور نيست، و اطلاعات جزئي و دقيق رد و بدل نمي شود. همچنين خلاصه گويي ها موجب مي شود دقيقا مشورتهاي عميق اختصاصي صورت نگيرد. اما چون انسانها منحصر به فردند و شرايط ويژه اي ممكن است در مسائلشان باشد كه بايد لحاظ شود، در جلسات مشاوره اين مسائل استخراج مي شود و براساس آنها جلسات مشاوره پي ريزي مي شود. لذا توصيه من براي جلسه مشاوره حضوري در محل سكونت خود به اين منظور بود.
از طرفي ،اگر شما مقاله اي كه در مورد تفاوت سني در ازدواج نگاشته ام را ببيند،متوجه مي شويد ما فقط روي سن تاكيد نمي كنيم بلكه سن را به عنوان يك پارامتر در كنار ساير متغيرها ارزيابي مي كنيم.
البته در مورد شما مستقل بودن آن آقا، تثبيت احساساتشان، همراهي خانواده اشان، و مسائل بيشتري هم وجود دارد كه بايد ارزيابي گردند.
براي مطالعه تفاوت سني در ازدواج لطفا اينجا را كليك فرمائيد:
تفاوتي سني دختر و پسر در ازدواج - دختر بزرگتر از پسر

علاقه مندی ها (Bookmarks)