ممنون از تو ضیحاتتون ببینید من خودم کسی هستم که در مشاوره خیلی موفق هستم و تا حدودی تونستم به کسایی که نیاز به مشاوره دارن کمک کنم حرف رویا درسته واقعا وقتی می خوای در مورد مشکلت صحبت کنی تا می گی کسیو دوست داری که 8 سال از تو کوچیکتره اصلا دیگه به حرفات گوش نمی دن یک کلام می گن تمومش کن و بس هیچ راهی نداره همینجور که ما مجبوریم دروغ بگیم سنمونو به خیلیا می گیم هم سنیم فقط دوستای خیلی نزدیک می دونن من بزرگ ترم من می دونم که احساساتم بر عقلم غلبه کرده اما دلم می خواد بدونم ایا واقعا اینی که بین ما اتفاق افتاده دوست داشتن واقعی نیست؟ اصلا می تونه واقعی باشه یا نه؟ تو کشورهای دیگه وقت ازدواج به دو تا چیز اصلا اهمیت نمیدن یکی مذهبه و یکی سن اونجا هر کس آزاده آزادانه هر کس رو انتخاب کنه من خودم چندین سال با یه نفر زندگی کردم که همه شرایط را برای یک زندگی موفق از نطر عقلی و علمی داشت حتی یک لحظه هم نتونستم همیچین احساسی رو که اینجا تجربه کردم اونجا تجربه کنم چرا همچین اتفاقی می افته ؟چرا باید برای انتخاب یه نفر برای زندگی هزارتا اما و اگر بیاریم چرا نمیشه یه زندگیو بر پایه اون حس درونی شروع کنیم من زندگی اولمو کاملا بر پایه عقل و شرایط پذیرفتم و نتیجه اون اینه که هفته ای چند ساعت می تونم بچه مو که همه وجودم بود ببینم اونم با اجازه اینه نتیجه عقل !!!!!شاید دلیل این که اینجا احساسمو کنترل نکردم و به حرف دلم اینبار گوش دادم اینه، شما فک می کنید اگه ما به یک مشاور مراجعه کنیم به حرفامون گوش میده ؟ و کمکمون می کنه که بتونیم با هم بمونیم؟ یا جواب اونم اینه فاصله سنی و شرایط خانم نشون می ده که شما اصلا نمی تونید با هم باشید! اون حضرت محمد نیست منم حضرت خدیجه نیستم اما دوست داریم کنار هم بمونیم کاش یه راهی پیدا می شد به هر حال ممنون من که از اول گفتنم جوابشو می دونم رویا جونم برات ارزو می کنم که بتونی بهترین راهو انتخاب کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)