سلام دوست عزیز
می خوام بهتون بگم که پیش بردن هر دوی اینها با هم کاملا شدنیه. فقط باید برنامه ریزی بکنین و اراده تون رو قوی کنین. درسته که فکر کردن به خاستگارها و ازدواج ذهن آدم رو خیلی مشغول می کنه ولی بدونین که عقب انداختن یکی از این کارها به خاطر رسیدن به اون یکی فقط بهونه است! چون همزمان با هم کاملا شدنیه. البته به هر حال به اندازه کسی که هیچ دغدغه ذهنی ای نداره شاید نتونین روی پایان نامه وقت بذارین ولی مطمئن باشین که می شه به اندازه کافی وقت گذاشت :)
چیزایی که به تجربه برای من مفید بودن براتون می گم. امیدوارم که بتون کمک بکنه
برای کارهای پایان نامتون برنامه ریزی بلند مدت انجام بدین طوری که یک ماه قبل از زمانی که انتظار دارین دفاع بکنین کارتون تموم بشه. این طوری برنامه بریزین که مثلا فلان قسمت کار باید تا فلان تاریخ انجام بشه و اگه انجام نشه یعنی من نمی تونم به موقع دفاع کنم! پس شده شبم نخوابم باید این کار تموم بشه.
توی خونه اصلا درس نخونین (این که خیلی سادست :d)
بیرون خونه اصلا به خواستگارا فکر نکنین (خیلی سخته ولی باااااید این کارو بکنین).
توی دانشگاه سعی کنین تنها نمونین. کارهای پایان نامتون رو جایی انجام بدین که کسی باشه. تنها بودن مساویه با رفتن حواستون. اگه ذهنتون ناخداگاه به سمت فکر ازدواج رفت به خودتون بگین خونه که رفتم بهش فکر می کنم و سریع صحنه رو ترک کنین :d برین بیرون یه دوری بزنین. یه چیزی بخورین یا به دوستاتون سر بزنین.
اولش خیلی سخته خیلی خیلی سخته ولی عادت می کنین و براتون می شه یه روال. خب شاید صد درصد هم نشه اجراش کرد ولی اگه تلاش کنین تا حد خوبی جواب می ده و ان شاالله به موقع دفاع می کنین.
به جاش خونه که اومدین تا دلتون می خواد به موضوع ازدواج فکر کنین و نگران پایان نامه هم نباشین.
ظرفیت آدما خیلی بالاست خودتونو دست کم نگیرین. اگه بخواین حتما می شه. موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)