به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33
    عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    ممنون كه به سولاتم جواب دادي

نقل قول نوشته اصلی توسط بابک خرم دین نمایش پست ها
    ولی ورزش رو پایه ام.

ميشه بفرماييد الان چقدر ورزش ميكنيد؟ ورزشي رو به صورت نيمه حرفه اي يا حرفه اي بلد هستين؟

برنامه روزانه خدمتتون عرض کنم که ساعت 12 یا 1 ظهر بلند می شم

دير بيدار شدن يه آفت بزرگ براي اراده هست. از قديم گفتن سحر خيز باش تا كامروا باشي. از نظر متافيزيكي هم ساعات ابتدايي صبح و همچنين ديدن طلوع خورشيد باعث كاهش افسردگي و افزايش انرژي بدن ميشه.

صبحانه خوردن هم كه به خودي خود هم در رژيم غذايي و سلامت و هم در روحيه موثر هست.

با توجه به اينكه وقتتون همش آزاد هست. بايد برنامه ريزي دقيقي داشته باشيد.
    جسارت نباشه اما مشكل شما اعتياد به خود ارضايي به تنهايي نيست بلكه بي هدفي و كم اراده بودن باعث افزايش اين مساله شده.

میام پای نت یا بازی کامپیوتری یا انیمه می بینم و همین طور تا شب هستم. کلا همه اش وقت آزاده! البته با خونواده مهمونی و بیرون می رم.

اعتياد به نت و بازي كامپوتري كم از اعتياد به خودارضايي نيست. سعي كنيد محدودتر و در صورت ضرورت از نت و بازي كامپيوتري استفاده كنيد.
    مي تونيد به عنوان گام اول در تقويت اراده بازي كامپيوتري رو ترك كنيد.
    سرگرمي اي ديگه اي رو جايگزين كنيد.

خيلي خوبه كه اهل مطالعه هستين. براي مطالعه تون برنامه ريزي وزمانبندي كنيد.

رابطه با خانواده ام خوبه مشکل ندارم، مامانمم می دونه این مشکل رو دارم و روانپزشک دوم رو با خودش رفتم.

عاليه. يعني از حمايت عاطفي برخوردار هستيد. سعي كنيد ساعات بيشتري رو در كنار خانوادتون باشيد.
    سعي كنيد مسئوليت هاي ثابتي رو در خونه بعهده بگيريد. مثلا خريد نون و سبزي و خريدهاي جزئي ديگه بعهده شما باشه(البته اگه نيست) يا مثلا آشغال ها رو شما هميشه بيرون بگذاريد. يا مسئول آب دادن به گلدون ها باشيد. يا يه شب شام تو هفته رو شما درست كنيد. يا چايي صبحونه يا عصرونه با شما باشه.

نیازهای مالی هم بابام.

بايد كم كم سعي كني به استقلال برسي. از كارهاي ساده شروع كن. لازم نيست درآمد چنداني داشته باشي. اينكه مثلا پول استخر و سينما و بستني رو از پدرت نگيري فعلا كافيه. با توجه به اينكه دانشجوي پيام نور هستي محدوديت زماني نداري. و مي توني مثلا كارپرداز بشي. يا تو آژانس و ... يه سري مسئوليت ها را بعهده بگيري كه همزمان همونجا هم بتوني درس بخوني.

برنامه ام برای آینده اینه که امسال برم فنی حرفه ای مکانیکی یاد بگیرم بشم تعمیرکار ماشین!
    سرمايه داري؟ پس از همون اول كه نمي توني مغازه بزني. بايد بري چندجا شاگردي. مي توني از همين حالا شروع كني و اتفاقا خيلي عاليه كه مي خواي يه حرفه رو به صورت عملي دنبال كني.

- - - Updated - - -

البته من نیاز مالی آنچنانی ندارم! عشقم فقط بازی کامپیوتری و انیمه دیدنه که اینا هم پول خاصی نمی خواد. از اونا نیستم که حساب بانکی پر پر و پیمون و ماشین داشته باشم...از دار دنیا یه کنسول خونگی دارم، یه کنسول دستی و یه رایانه شخصی و یه کتابخونه و یه تخت خواب. فوقش یه 5 الی 10 چوق پول تو جیبی هم داشته باشیم...

شما الان براي خريد يه سري مكمل مشكل داري. من اصلا نمي گم آره چند وقت ديگه بايد سر وسامون بگيري و ازدواج كني ، نه اصلا. تو بايد اول بتوني گليم خودت رو از آب بكشي. بايد بتوني خرج خورد و خوراك و شهريه دانشگاه و رفت و امدت رو خودت بدي. (همه ي اينها نيازهاي مالي هست كه پدرت بي منت واسه ت فراهم ميكنه) پس نگو نياز من فقط يه پي سي و چند تا سي دي هست. تو يه جوان 22 ساله اي نه يه پسر بچه 6 ساله. پس اونجوري كه لايقش هستي زندگي كن و براي رسيدن به خواسته هات تلاش كن.
    ویرایش توسط صبا_2009 : چهارشنبه 14 فروردین 92 در ساعت 22:38

2. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

keyvan (چهارشنبه 14 فروردین 92), paniz93 (جمعه 04 مهر 93), taraneh89 (پنجشنبه 15 فروردین 92), میشل (چهارشنبه 14 فروردین 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 14 فروردین 92), بابک خرم دین (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مهر 93 [ 04:01]
    سطح
    19
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    به هر حال امیدوارم مانند صاحب اسم تاپیکتان با اراده و با غیرت باشید.

- - - Updated - - -

به هر حال امیدوارم مانند صاحب اسم تاپیکتان با اراده و با غیرت باشید.

- - - Updated - - -

به نظر من شما مشکلتون تنهایی است.نه فقط تنهایی فیزیکی.تنهایی روحی.
    خدا را شکر که خدا را قبول دارید.چون به نظر من هیچ کس دقیقا مثل خدا آدم را درک نمی کنه. و فقط اونه که ما را فقط برای خودمون می خواد و آدم می تونه در هر شرایطی باهاش درد دل کنه.تا غم هاش جمع نشه و دچار افسردگی بشه.
    در ضمنجای معتبری خواندم که ورزش های رزمی میل جنسی را کم می کند. مثل تکواندو .تا حالا امتحان کردین؟
    اراده که فکر کنم هنوز دارم غیرت هم تا تفسیرش چی باشه.
    بله خدا که هست. حتی اگه نظریه خلقت بر اساس تکامل داروین رو ملاک قرار بدیم باز یکی باید بوده باشه که خشت اول رو بذاره.
    اول دبیرستان که بودم یه مدت کاراته می رفتم ولی دیگه ادامه ندادم. اینم امتحان می کنم در اسرع وقت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط orange12 نمایش پست ها
    سلام بابک جون!
    منم مشکل شما رو دارم!
    24 سالمه.فوق لیسانسم.سر کار هم میرم.ولی متاسفانه معتادم به این کار!یعنی روزی یا دو روزی یک بار حتما!
    متاسفانه منم به خیلی از راه هایی که تو این سایت و بقیه سایت ها معرفی شده اعتقادی ندارم.وزنم بد نیست نمی دونم چه ربطی داره!!! 85 کیلو هستم.قدم 190
    امیدوارم بتونیم اینجا یه را ه حل پیدا کنیم!من که نا امید شدم و اینو به عنوان جزیی از زندگیم پذیرفتم.امیدوارم که بتونم ازدواج کنم ولی اوضاع مالیم اصلا مساعد نیست.
    سلام، امیدوارم خوب شید!
    همون طور که می دونید کلا اثرش رو روان آدمه...
    باز شما خوبه وزنتون خوبه، من 57 کیلوئم و واقعا نفسم رو بریده! دو متر نمی تونم بدوئم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط keyvan نمایش پست ها
    سلام جوان

اول اینکه : اعتقادات دینی و مذهبی ، فلسفه ، گرانی؛ فقر، وطن پرستی و ملت ، همه رو بذار کنار و با این موضوع قاطی نکن چون هیچ ربطی بهش ندارن

و دوم : قبل از هر چیز بهت بگم شما و یا هر شخص دیگه ای مثل شما که درگیر این مشکل هست، انتظار یه راهکار مشکل گشا و ماورائی نداشته باشید.در ادامه توضیح میدم

دوست گرامی، شما از بس که استمناء کردی؛ کلا" ذهنت درگیر این قضیه شده، هر راهکاری هم که گفته شده کم تا بیش روی کم کردن خودارضایی و یا ترک آن چه به صورت مقطعی و چه دائم تأثیر گذار است، اما تنها در حالتی که شما خودت بخوای

میگی که خواستم؛ اگه نمی خواستم اینجا نبودم

شما بیشترین ضربه رو از زیاد بودن وقت آزادت میخوری، تا وقتی که ، وقت آزاد زیاد داشتی باشی و زمانی رو صرف مسائل دیگه نکنی همین آش و همین کاسه

مطالعه کردن برات خوبه؛ اما هیچ دردی ازت دوا نمی کنه، چون شما خواسته یا ناخواسته؛ خودت رو لمس می کنی ،و باقی ماجرا

ورزش کردن دو خاصیت برای شما داره، هم اینکه وقتی ورزشی می کنی؛ حدود 2 ساعت رو به ورزش اختصاص دادی؛ خستگی که بعد ورزش هم به وجود میاد کلا" باعث میشه فقط به فکر دوش گرفتن و غذا خوردن و استراحت باشی؛ پس حتما" ورزش رو ادامه بده؛ و توصیه می کنم، فعلا" آیروبیک .

شما به دلیل اینکه به خودارضایی اعتیاد داری؛ هر چند ساعت یه بار تحریک میشی، اما اینجا خودت تصمیم می گیری انجام بدی یا نه

یه مثال برات میارم؛ فرض کن من یه سیگار به زور بهت دادم؛ و مجبورت هم کردم روی لبت بذاری، دیگه هم باهات کاری ندارم؛ آیا سیگار خودش روشن میشه؟ معلومه که نه؛ این توئی که اختیار داری روشن کنی یا نه

به دلیل خود ارضایی زیاد؛ درصد تحریک هم بالا میره؛ یعنی شما هر چی این کار رو در طول هفته بیشتر انجام بدی؛ بیشتر تمایل به تکرارش داری

سعی کن از کامپیوتر فاصله ات رو بیشتر کنی؛ حتی اگه شده یه هدفون تو گوشت بذاری و بری پیاده روی به هیچی هم جز آهنگی که گوش میدی توجه نکنی . حداقل یک ساعت و نیم پیاده روی

بعدش هم میتونی یه روزنامه بخری و بخونی؛ حالا لابد میگی دروغ بخونم! به راست و دروغش کاری نداشه باش؛ اینجا تو مهمی و اینکه هر وسیله ای که ذهنت رو دور کنه. حدالق هزینه یک روزنامه هم 100 تومانه

موقعی که ادرار داری؛خودت رو لمس نکن و بدون درنگ برو رفع حاجت کن؛ در آخر هم با آب سرد آل...... رو بشور

سعی کن کمتر با آب گرم دوش بگیری، معمولا" با آب ملایم و سرد. در هنگام استحمام هم سعی کن آل.... رو لمس نکنی

همه این های که برات گفتم، فقط باعث میشه شما کمتر به این مسائل فکر کنی و کمتر تحریک بشی، انتظار معجزه هم نداشته باش که یهو ترک کنی

در آخر به خودت بستگی داره؛ که چقدر بخوای و همت کنی؛ و مهمتر اینکه چقدر به توصیه ها توجه کنی

فقط خودت به خودت می تونه کمک کنه، وقتی تا 6 روز تونستی پس یعنی راه داره باز بتونی به 7 روز یک بار برسونی، مطمئن باش می تونی

اما اگر بخوای نوشته های ارسال های اولت رو تکرار کنی؛ نمی تونی!

شما هم ذهنت و زندگیت نیاز به تغییر داره؛ هر کدوم از ما به نحوی درگیر ملیت و وطن و اینجور مسائل هستیم؛ ولی سعی می کنیم با این مسائل به وجود خودمان لطمه نزنینم

با پشت کامپیوتر نشستن و فیلم و عکس اونجوری دیدن کاری پیش نمیره، این وطن نیاز به یک جوان سرحال و سالم داره

به خودآ

قصد نصیحت نداشتم ، فقط چند خط دوستانه برات نوشتم
    قصدم مطرح کردن اون مسائل نبود، می خواستم بگم چرا واقعا نمی تونم راه حل های از پیش ارائه شده ای که گفتم رو اجرا کنم!
    راهنمایی شما واقعا عالی جدید و بدون نقص بود، دستتون درد نکنه، عملیش می کنم حتما.

4. 2 کاربر از پست مفید بابک خرم دین تشکرکرده اند .

keyvan (چهارشنبه 14 فروردین 92), میشل (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array
    در خصوص مکمل هم، از نظر علمی، یک ورزشکار، که بدنش آمادگی نسبتا" بالائی داشته باشه، و بدن در حد توان خودش رشد کرده باشه لازمه مکمل مصرف کنه

قرص زینک پلاس، یه مکمل خوبی برای تجدید قوا و سلامت عمومی بدن هست، فکر کنم 5 میل حدود 10 هزار قیمتش باشه ، 60 قرص

پودر جوانه گندم و جوانه جو خیلی برای شما مفیده، هزینه اش هم کمه ؛ فکر کنم هر دو 6 هزار باشه،میتونی با آب یا با شیر مخلوط کنی و میل کنی، روزی دوبار ، از هر کدوم یک قاشق غذا خوری در یک لیوان
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

6. 4 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

taraneh89 (پنجشنبه 15 فروردین 92), میشل (چهارشنبه 14 فروردین 92), دختر مهربون (پنجشنبه 15 فروردین 92), صبا_2009 (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    ميشه بفرماييد الان چقدر ورزش ميكنيد؟ ورزشي رو به صورت نيمه حرفه اي يا حرفه اي بلد هستين؟
    الان که هیچی. کلا از بچگی تو ورزش خوب نبودم ولی فوتبال همیشه تو مدرسه بازی می کردم.
    دير بيدار شدن يه آفت بزرگ براي اراده هست. از قديم گفتن سحر خيز باش تا كامروا باشي. از نظر متافيزيكي هم ساعات ابتدايي صبح و همچنين ديدن طلوع خورشيد باعث كاهش افسردگي و افزايش انرژي بدن ميشه.

صبحانه خوردن هم كه به خودي خود هم در رژيم غذايي و سلامت و هم در روحيه موثر هست.

با توجه به اينكه وقتتون همش آزاد هست. بايد برنامه ريزي دقيقي داشته باشيد.
    جسارت نباشه اما مشكل شما اعتياد به خود ارضايي به تنهايي نيست بلكه بي هدفي و كم اراده بودن باعث افزايش اين مساله شده.
    خب اغلب وقتا به خاطر فشار خوابم نمی بره و به همین دلیل دیر بلند می شم. صبحونه هم همیشه اشتها ندارم و به زور یه لیوان چایی و یه لقمه نون می خورم.
    اعتياد به نت و بازي كامپوتري كم از اعتياد به خودارضايي نيست. سعي كنيد محدودتر و در صورت ضرورت از نت و بازي كامپيوتري استفاده كنيد.
    مي تونيد به عنوان گام اول در تقويت اراده بازي كامپيوتري رو ترك كنيد.
    سرگرمي اي ديگه اي رو جايگزين كنيد.

خيلي خوبه كه اهل مطالعه هستين. براي مطالعه تون برنامه ريزي وزمانبندي كنيد.
    اینترنت که به واسطه سایت های پـورن مضره ولی بازی واقعا خوبه و جلوی خودارضایی رو می گیره! در مورد بازی نمی گم اعتیاد، می گم عشق. گیمر حرفه ای هم هستم و به خاطر داستان هم بازی می کنم. حتما شما گیمر نیستید، من اصلا منظورم بازی هایی که جنبه اعتیاد دارن نیست و اصلا هم با کامپیوتر که بازی های اینچنینی داره بازی نمی کنم. Ps3 و 3ds دارم.
    عاليه. يعني از حمايت عاطفي برخوردار هستيد. سعي كنيد ساعات بيشتري رو در كنار خانوادتون باشيد.
    سعي كنيد مسئوليت هاي ثابتي رو در خونه بعهده بگيريد. مثلا خريد نون و سبزي و خريدهاي جزئي ديگه بعهده شما باشه(البته اگه نيست) يا مثلا آشغال ها رو شما هميشه بيرون بگذاريد. يا مسئول آب دادن به گلدون ها باشيد. يا يه شب شام تو هفته رو شما درست كنيد. يا چايي صبحونه يا عصرونه با شما باشه.
    تمام سعیم رو می کنم همین کار رو کنم ولی در مورد کار انجام دادن اکثر اوقات چون اعصاب و حوصله ندارم دست و دلم به انجام دادن کاری نمی ره.
    بايد كم كم سعي كني به استقلال برسي. از كارهاي ساده شروع كن. لازم نيست درآمد چنداني داشته باشي. اينكه مثلا پول استخر و سينما و بستني رو از پدرت نگيري فعلا كافيه. با توجه به اينكه دانشجوي پيام نور هستي محدوديت زماني نداري. و مي توني مثلا كارپرداز بشي. يا تو آژانس و ... يه سري مسئوليت ها را بعهده بگيري كه همزمان همونجا هم بتوني درس بخوني.
    دانشگاهم که تموم شد و لیسانس رو گرفتم. الان دنبال اینم کار یاد بگیرم بعد برم سرکار. خدمت هم بخاطر کم شنوایی معاف می شم، یه ادیومتری می دم قبلش ببینم معاف می شم یا نه، اگه شدم می رم معافی رو می گیرم اگه هم نشدم چون قصد انتخاب کار آزاد رو دارم لزومی نمی بینم برم.
    سرمايه داري؟ پس از همون اول كه نمي توني مغازه بزني. بايد بري چندجا شاگردي. مي توني از همين حالا شروع كني و اتفاقا خيلي عاليه كه مي خواي يه حرفه رو به صورت عملي دنبال كني.
    سرمایه هیچی ندارم، می خوام یه جا برم کار کنم...تعمیرگاه مجاز بود چه بهتر.
    شما الان براي خريد يه سري مكمل مشكل داري. من اصلا نمي گم آره چند وقت ديگه بايد سر وسامون بگيري و ازدواج كني ، نه اصلا. تو بايد اول بتوني گليم خودت رو از آب بكشي. بايد بتوني خرج خورد و خوراك و شهريه دانشگاه و رفت و امدت رو خودت بدي. (همه ي اينها نيازهاي مالي هست كه پدرت بي منت واسه ت فراهم ميكنه) پس نگو نياز من فقط يه پي سي و چند تا سي دي هست. تو يه جوان 22 ساله اي نه يه پسر بچه 6 ساله. پس اونجوري كه لايقش هستي زندگي كن و براي رسيدن به خواسته هات تلاش كن.
    آخه یه میلیون برای یه قوطی پودری که قبل گرونی 200 و خورده ای بوده خیلیه! تازه حساب بگیر احتمالا تقلبیم هست! بعد من خودم فکر می کنم مشکل ضعفم بیشتر روحیه و با این حرفا حل نمی شه چون پارسال یه دوره مکمل و کراتین و... خوردم و رفتم بدنسازی!
    آره تمام سعیم رو دارم در این زمینه می کنم، درس رو زود تموم کردم که زودتر برم سراغ کار دیگه.

- - - Updated - - -

آقا فکر کنم اینجا کسی انیمه بین نداریم، این انیمه هم عامل این کاره مثل ناروتو که توش پر دختره که ماشالا همه شونم آخر عشوه ان یا وان پیس که بانوان تو هر اپیزود لباس جدید می پوشن:دی
    باید اینم ترک کنم یا انیمه هایی ببینم که مورد نداشته باشه ولی انیمه رو نمی تونم ول کنم بدجور زندگیم بهش گره خورده!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Sinéad نمایش پست ها
    آیا روانشناس یا روانپزشک هایی که بهشون مراجعه کردید، برای شما تشخیص بیماری دادند؟ اگه بله، لطفا نام بیماری رو بگید.
    اولی که دکتر راز افشار باشن این تشخیص رو داد:
    http://upload.tehran98.com/img1/t1q2890zdhdsr0mw1pr8.jpg
    http://upload.tehran98.com/img1/6oi7h2pmwjjzsj3tyvpd.jpg
    دومی هم دکتر موسوی گفت خودارضایی طبیعیه و برو و قرص برای افسردگی داد:دی

8. 2 کاربر از پست مفید بابک خرم دین تشکرکرده اند .

میشل (پنجشنبه 15 فروردین 92), صبا_2009 (پنجشنبه 15 فروردین 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقا بابک دوستان راهنمایی های خوبی کردن.به خصوص آقای کیوان.
    به نظر من استفاده از خوراکی هایی که طبع سرد هم دارند و میل جنسی را کاهش می دن هم در کنار دیگر توصیه ها می تونه مفید باشه.مثل عرق کاسنی
    همین طور پرهیز از استفاده بیش از حد از گرمی ها مثل فلفل
    توی اینترنت می تونین در این مورد سرچ کنید.

به نظرم قبل از شروع جدی یه مسافرت کوچیک برید خیلی خوب میشه.با روحیه و انگیزه بهتری شروع می کنید.
    Cd های انگیزشی(مثل دکتر آزمندیان و...) هم گوش کنید خیلی خوبه.مثل ایتکه توی این تالار هم چند تا سمینار برای دانلود گذاشتند.

به خودتان اعتماد داشته باشید. از این مشکل به عنوان یک فرصت برای افزایش اعتماد به نفس و بالا بردن روحیه و محکم و با اراده کردن خودتون استفاده کنید.
    امیدوارم این قدر روحیتون خوب شه که به فکر یک ازدواج خوب بیفتین!

10. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

بابک خرم دین (پنجشنبه 15 فروردین 92), دختر مهربون (پنجشنبه 15 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    آقا بابک دوستان راهنمایی های خوبی کردن.به خصوص آقای کیوان.
    به نظر من استفاده از خوراکی هایی که طبع سرد هم دارند و میل جنسی را کاهش می دن هم در کنار دیگر توصیه ها می تونه مفید باشه.مثل عرق کاسنی
    همین طور پرهیز از استفاده بیش از حد از گرمی ها مثل فلفل
    توی اینترنت می تونین در این مورد سرچ کنید.

به نظرم قبل از شروع جدی یه مسافرت کوچیک برید خیلی خوب میشه.با روحیه و انگیزه بهتری شروع می کنید.
    Cd های انگیزشی(مثل دکتر آزمندیان و...) هم گوش کنید خیلی خوبه.مثل ایتکه توی این تالار هم چند تا سمینار برای دانلود گذاشتند.

به خودتان اعتماد داشته باشید. از این مشکل به عنوان یک فرصت برای افزایش اعتماد به نفس و بالا بردن روحیه و محکم و با اراده کردن خودتون استفاده کنید.
    امیدوارم این قدر روحیتون خوب شه که به فکر یک ازدواج خوب بیفتین!
    اون سردی و گرمی رو می دونم. اون سمینارها رو هم می گردم دان می کنم.
    در مورد ازدواج با این وضع اقتصادی خودم و مملکت برم سرکار گلیم خودم رو از آب بکشم بیرون هنر کردم...خانواده هم که پول ندارن. $=0 هر چی درمیارن خرج قسط ها و مخارج زندگی می شه با این وضع...البته رد نمی کنم که تو افغانستان و کشورای افریقایی هم ازدواج می کنن در حالیکه هیچی ندارن ولی من نمی خوام اینطوری زندگی کنم. بعدش از هیچ کس خوشم نمیاد! درسته منحرفم و بالطبع تو هر زنی یه قشنگی می بینم ولی از اون سمت به هیچ کس جز یه نفر حس محبت قلبی نداشتم!
    راستی روان پزشک اولی که رفتم بهم گفت با این وضعت اصلا به فکر ازدواج نباش بدبخت می شی! راستم می گفت.

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    تغذیه و میل جنسی را در google سزچ کنید.

تست گرم مزاجی و سرد مزاجی هم در اینترنت هست.
    مراجعه به یگ پزشک طب سنتی هم می تونه کمکتون کنه تا راحت تر با ایت قضیه کنار بیاین و ترک کنید.

- - - Updated - - -

طب سنتی رفتین؟ خیلی گرم هستین؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بابک خرم دین نمایش پست ها
    اولی که دکتر راز افشار باشن این تشخیص رو داد:
    http://upload.tehran98.com/img1/t1q2...dsr0mw1pr8.jpg
    http://upload.tehran98.com/img1/6oi7...jzsj3tyvpd.jpg
    دومی هم دکتر موسوی گفت خودارضایی طبیعیه و برو و قرص برای افسردگی داد:دی
    اگه این تشخیص ها صحیح باشه (که من دلیلی نمی بینم فکر کنم صحیح نیست چون تشخیص stpd ساده است)، مشکل ساده ای نیست و شما نیاز به همکاری با روانپزشک دارید و داروهایی هم که براتون تجویز شد به نظر مناسب میان ولی باید بطور مرتب و منظم مصرف بشن تا شما تغییری مشاهده کنید.
    زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.

کارل راجرز

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 94 [ 22:07]
    سطح
    29
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    بابک جان منم مثل تو تو دبیرستانهای پایین شهر درس خوندم با وضع مالی افتضاح و محیط خانوادگی فاجعه بار.کنار بچه هایی که تنها سرگرمیشون همین فیلمها بود و ...
    منم مثل تو تا همین 2 سال پیش همه نماز و روزه هام رو میگرفتم و چقدر هم تعصب داشتم -به حساب خودم میخواستم همه کمبودهامو باهاش جبران کنم (زهی خیال باطل)-ولی 2 ساله اسم دین که میاد روانی میشم .

در مورد مشکلت . گفتی یه مقدار پول داری . برنامه روزانت رو پر کن . کلاس موسیقی برو -گیتار-ویولون-سنتور. هم لذت بخشه هم بهت آرامش میده .
    ورزش هم از روی اجبار انجام نده . هر ورزشی دوست داری برو . اگه حس هیچ کدومو نداری قدم زنان آهنگ گوش بده. خرجشم کمه . من همه روزه انجامش میدم :d

یکی از دوستان گفت خود ارضایی باعث انزوات شده . بهتره تصحیحش کنم. انزوات باعث خود ارضایی شده . برنامه روزانت رو تغییر بده . یه کاری کن که مجبور شی از خونه بری بیرون . مثلا کلاسهای مختلف ثبت نام کن . پولشو بریز . دیگه مجبور میشی به خاطر پولت هم شده تنبلی رو بذاری کنار
    در کل بهت بگم کاملا درکت میکنم .

موفق باشی .

15. کاربر روبرو از پست مفید soheil2 تشکرکرده است .

sara 65 (پنجشنبه 15 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    آقای بابک عزیز
    بطور مداوم تصمیم به ترک یک اعتیاد گرفتن و موفق نشدن اثرات روحی شدیدی داره. یک حس بی ارادگی و بی عرضگی و ... رو به آدم میده. نمیگم محاله اما برای کسی که به شدت اینکارو تکرار میکنه یکدفعه کنار گذاشتنش برای همیشه واقعا سخته. به نظرم خیلی باید صبور باشین و انتظار نداشته باشین که یک روز تصمیم بگیرینو مشکلتون برای همیشه حل شه.سعی کنین توی مرحله اول فقط این کارو به حداقل برسونین.
    موفق باشی

17. کاربر روبرو از پست مفید sara 65 تشکرکرده است .

بابک خرم دین (پنجشنبه 15 فروردین 92)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)