ممنونم که پاسخ دادید،
۱. در ابتدا باید عرض کنم که با توجه به پاسخهای شما به نظر من ایشون مبتلا به اسکیزوئید نیستند لذا جای نگرانی در این رابطه نیست
۲. متاسفانه مشکل شما که از اون به تند خویی یاد کرده اید تغییر شکل داده و کمی شیک تر شده اما از بین نرفته و هنوز پرخاشگر هستید و باید بسیار سریع طی یک برنامه ریزی حساب شده این مشکل رو حل کنید
۳. من نمی خوام شما رو ناراحت کنم اما با توجه به فیلترهای ذهنی که دارید و نوع رفتاری که دارید مطمئن باشید هر شخصی با شما طی مدت کوتاهی به همین برداشتهای اشتباه می رسید
۴. چون شما واقعا انچه هستید را نشان نمی دهید و ایشون رو سردرگم کرده اید، چرا که ایشون از شما انتظار دارند که عاشقشون باشید و نه برای تمایلات سکسی به ایشون گرایش داشته باشید، پس جایی اشتباهی رخ داده که باید بر طرف شود
۵. بزرگترین چیزی که باید به همسرتون بدهید و تا کنون نداده اید احساس امنیت است و این همون اشتباهی است که به شما گفتم
۶. فیلتر می کنید، برچسب می زنید ، ذهن خوانی می کنید، اینها آفت است،
۷. شما هم به دلیل نوع زندگی و شیوه تربیتی مثبت نگر نیستید و وقتی این عدم مثبت نگری با کمالگرایی شما پیوند می خورد شما می ترسید! چرا که احساس امنیت شما به خطر می افتد و شما احساس ترس می کنید
۸. اعتدال را در روابط با ایشون رعایت کنید و فعلا اصراری به ارتباط جنسی نداشته باشید، ارتباط جنسی و زناشویی رو ابتدا باید بطور کامل یاد بگیرید
۹. متاسفانه باز هم تاکید می کنم که به فکر باشید! همسر شما در کنار شما ، چه از نظر عاطفی و چه از نظر سکسی و ... احساس امنیت نمی کند
۱۰. یکی از اساسی ترین حواس انسانها، علاوه بر حواس ششگانه، حس امنیت است که دارای پایانه های مشخصی در بدن است، لذا وقتی ایشون رو همراهی می کنید حتما نیم گام عقب تر حرکت کنید و در برخورد با دیگران چه اشنا چه غریبه حتما در کنارشان باشید و در لحظه بر خورد و دیدار، کف دستتان بین دو کتف همسرتان را لمس کند، فشار ندهید، یا بازو به بازو باشید به طوریکه بازوی ایشان بهبازوی شما یا سینه شما تکیه کامل داشته باشد، سعی کنید متوجه این کار شما نشوند و گمانشان این باشد که کار شما غیر ارادی است، نتایج درخشان خواهد بود
۱۱. در نهایت برادر عزیزم روی خودتون به شدت کار کنید، در پستهای شما وقتی انگشت اشاره تان را به سمت همسرتان گرفته بودید، من سه انگشت دیگر شما را دیدم که به خودتان اشاره می کردید!!
همیشه فرصت برای بهتر کردن اوضاع هست... ولی کاش قبل از ازدواج مشاوره می گرفتید

علاقه مندی ها (Bookmarks)