به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 466

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

Re: صداقت و این همه شهرت (برای تو محمد ابراهیمی عزیز)

نقل قول نوشته اصلی توسط no1
    انگار بیماری جامعه ی ما به این تالار هم سرایت کرده.اگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه چشم نداریم ببینیمش، حتی گاهی از تنگ نظری بخشهایی از نظراتشو که باهاش موافقیم تایید نمی کنیم،ولی برعکس کسایی رو که می دونیم در مواردی که برامون مهمه بر اونا تفوق داریم تایید می کنیم.بعضی وقتا هم طبق عادت از آدمهای نالایق بتی می سازیم
    واقعا چرا دوستانی که مرتبا توی تالار هستند و به موضوعات پاسخ می دن یا موضوعات جدیدی برای افزایش اطلاعات ما به تالار می فرستند به اندازه ی کافی محبوب و مورد احترام نیستند؟
    من برای همه ی آدمها با هر روحیه و استعداد و توانایی احترام قائلم ولی واقعا این معناش ترحمه؟یا تشویق؟ یا تظاهر؟ یا اینکه خودمونو می زنیم به.......
    من واقعا دلیل شهرت و تشکراتی که به آقای ابراهیمی داده شده رو متوجه نمی شم باور کنید شاخ درآوردم وقتی دیدم براش تاپیک ویژه زدند"پستهای ساده تک جمله ای و البته بسیار تاثیر گذار" جل الخالق!!!!(البته اگه برنامه ی رواندرمانی یا کمکهای روحی ویژه ای رو برای ایشون در نظر گرفتید من در جریان نیستم)

سلام خانم no1
    واقعا ً از شما بعید بود که چنین نظری داشته باشید !!! خود شما وقتی تازه وارد تالار شده بودید و ارسالهای اندکی داشتید بنده به شما یک رتبه ی شهرت دادم و فکر می کنم اولین و تنها کسی هستم که به شما رتبه داده ام چرا که با توجه به ارسالهایتان شما را فردی شایسته برای حضور در این تالار دیدم . درباره ی اعضای دیگری نیز این کار را کرده ام و هر فرد جدیدی که تالار آمده از جمله خود این محمد ابراهیمی و زیباده و سمیه و .... اولین کسی بودم که بعد از شناختن دیدگاهشان به آنها رتبه داده ام !
    حال همین روش را بسط بدهید به بقیه ی اعضا می بینیم که محمد ابراهیمی محبوب ترین عضو تالار است و شهرت او هم کاملا ً برازنده ی او حتی کمتر از شایستگی اوست .
    باز هم می گویم که در این تالار هیچ کس به اندازه ی محمد ابراهیمی برای من آموزنده نبوده است .

اما قسمت بت سازی از برخی انسانها را کاملا ً با شما موافقم و فکر می کنم اولین کسی بودم که با بت سازی از مدیرهمدریبه مقابله پرداختم و تاوان آن هم این شد که 3 رتبه ی شهرت خود را از دست دادم ولی مهم نیست چون با این کار به خیلی از اعضای قدیمی و جدید متذکر شدم که باید از نحوه ی رفتار خود خجالت بکشند و از تملق ها و فریب ها و دروغ هایشان همچنین ! همین آگاهی اگرچه شاید نمود ظاهری ندارد اما در بطن ارسالهای اعضا کاملا واضح است .
    اما اینکه می فرمایید چرا عده ای محبوب نیستند بر می گردد به نوع فعالیت آنها . صرفا ً پاسخگو بودن به اعضا محبوبیت نمی آورد و همین طور صرفا ً محبوب بودن هم امتیاز محسوب نمی شود چرا که داشتن دافعه و جاذبه به اندازه ی متعادل ، امتیاز به مراتب بالاتریست .

اما قسمت بسیار مهمی از پست شما به این پرسشتان بر میگردد :
    واقعا چرا دوستانی که مرتبا توی تالار هستند و به موضوعات پاسخ می دن یا موضوعات جدیدی برای افزایش اطلاعات ما به تالار می فرستند به اندازه ی کافی محبوب و مورد احترام نیستند؟

این مورد را باید در ضعف شدید و مفرط مدیریت استراتژیک این سایت جستجو کرد چرا که آقای مدیر با مدیریت راکد و منفعلانه ی خود باعث کم تحرک شدن تالارها شده اند و متاسفانه خیلی از دوستان از جمله خود مدیر متوجه این بی تجربگی و سوء مدیریت نیستند . البته دستگاه توجیه پراکنی و سر زیر برف رفته هم کماکان به کار خود ادامه می دهد .

در هر حال بنده از شما و نظرات و ارسالهایتان به عنوان یک دوست همواره مطالب ارزنده ای آموخته ام و امیدوارم جسارت بنده را به نظرتان در این تاپیک بخشیده باشید . یا علی مدد .

2. کاربر روبرو از پست مفید 108 تشکرکرده است .

108 (یکشنبه 24 شهریور 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)