نوشته اصلی توسط no1
سلام خانم no1
واقعا ً از شما بعید بود که چنین نظری داشته باشید !!! خود شما وقتی تازه وارد تالار شده بودید و ارسالهای اندکی داشتید بنده به شما یک رتبه ی شهرت دادم و فکر می کنم اولین و تنها کسی هستم که به شما رتبه داده ام چرا که با توجه به ارسالهایتان شما را فردی شایسته برای حضور در این تالار دیدم . درباره ی اعضای دیگری نیز این کار را کرده ام و هر فرد جدیدی که تالار آمده از جمله خود این محمد ابراهیمی و زیباده و سمیه و .... اولین کسی بودم که بعد از شناختن دیدگاهشان به آنها رتبه داده ام !
حال همین روش را بسط بدهید به بقیه ی اعضا می بینیم که محمد ابراهیمی محبوب ترین عضو تالار است و شهرت او هم کاملا ً برازنده ی او حتی کمتر از شایستگی اوست .
باز هم می گویم که در این تالار هیچ کس به اندازه ی محمد ابراهیمی برای من آموزنده نبوده است .
اما قسمت بت سازی از برخی انسانها را کاملا ً با شما موافقم و فکر می کنم اولین کسی بودم که با بت سازی از مدیرهمدریبه مقابله پرداختم و تاوان آن هم این شد که 3 رتبه ی شهرت خود را از دست دادم ولی مهم نیست چون با این کار به خیلی از اعضای قدیمی و جدید متذکر شدم که باید از نحوه ی رفتار خود خجالت بکشند و از تملق ها و فریب ها و دروغ هایشان همچنین ! همین آگاهی اگرچه شاید نمود ظاهری ندارد اما در بطن ارسالهای اعضا کاملا واضح است .
اما اینکه می فرمایید چرا عده ای محبوب نیستند بر می گردد به نوع فعالیت آنها . صرفا ً پاسخگو بودن به اعضا محبوبیت نمی آورد و همین طور صرفا ً محبوب بودن هم امتیاز محسوب نمی شود چرا که داشتن دافعه و جاذبه به اندازه ی متعادل ، امتیاز به مراتب بالاتریست .
اما قسمت بسیار مهمی از پست شما به این پرسشتان بر میگردد :
واقعا چرا دوستانی که مرتبا توی تالار هستند و به موضوعات پاسخ می دن یا موضوعات جدیدی برای افزایش اطلاعات ما به تالار می فرستند به اندازه ی کافی محبوب و مورد احترام نیستند؟
این مورد را باید در ضعف شدید و مفرط مدیریت استراتژیک این سایت جستجو کرد چرا که آقای مدیر با مدیریت راکد و منفعلانه ی خود باعث کم تحرک شدن تالارها شده اند و متاسفانه خیلی از دوستان از جمله خود مدیر متوجه این بی تجربگی و سوء مدیریت نیستند . البته دستگاه توجیه پراکنی و سر زیر برف رفته هم کماکان به کار خود ادامه می دهد .
در هر حال بنده از شما و نظرات و ارسالهایتان به عنوان یک دوست همواره مطالب ارزنده ای آموخته ام و امیدوارم جسارت بنده را به نظرتان در این تاپیک بخشیده باشید . یا علی مدد .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)