سلام دوستم.

با وجود احترامی که برای نظرات و دیدگاه های تک تک دوستان قائلم، معتقدم به شما *خیانت* شده.

خیانت در رابطه ای معنا پیدا میکنه که درش دلبستگی وجود داشته باشه.

تازه وقتی کسی از من خواستگاری میکنه، اگه متوجه بشم با کس دیگه ای در ارتباط بوده، دقیقا مثل یک خائن باهاش برخورد میکنم و معتقدم این شخص اگه آدم متعهدی بود، همین حالا به همین رابطه ناچیز هم متعهد میموند. بنابراین هیچوقت مسئولیت یه زندگی رو به عهده چنین انسانی نمیگذارم.

عزیزم. دوست شما همین حالا خودش رو نشون داده.

من درک میکنم با وجود دلبستگی ای که بهش داری، ترک کردنش سخته. اما من با اقدام اولیه تو موافقم. چون منطقی بود (اینکه ترکش کردی). اگه این فرد شوهر تو بود، درستش این بود که بهش یه فرصت دیگه بدی.

این رو باید خیلی خیلی خیلی توجه کنی که مفهوم فرصتی که زن یا شوهر به آدم میده، با مفهوم فرصتی که شما به این فرد دادی زمین تا آسمون تفاوت داره! یعنی اثر این فرصت در ذهن و رفتار های بعدی اون فرد خیلی متفاوته.

این پسر درسته که الان *ممکنه* از کاریکه کرده پشیمون شده باشه. و از فرصتی که بهش دادی هم خیلی *خوشحال* بشه، اما خودش هم نخواد، دیدگاهش نسبت به تو، ارزش های تو، احترامی که برای خودت قائل هستی (یا نیستی!) و خیلی چیزای دیگه تغییر میکنه. این اتفاق بصورت غیرآگاهانه برای اون میفته.

برای خود شما هم همینطوره. همینطور که خودت اشاره کردی چه روحیاتی پیدا کردی و چقدر داری اذیت میشی.

عزیزم. قاطع باش و به خودت احترام بگذار.

خیانت چیزی نیست که شما بخوای ازش بگذری!!

و یه چیز دیگه. از اینکه با ما حرف زدی برای خودت متاسف نباش! اینجا جمعیت زیادی عضو هستن با دیدگاه های متفاوت. اینکه یه عده ای تعاریف ذهنیشون با شما متفاوته نباید باعث بشه از حرف زدن باهاشون پشیمون بشی.

باور کن همه قصدشون کمک به توه. همه دوست دارن با حرفاشون تو رو به سمت درست هدایت کنند. و آرامش رو به زندگیت بیارن. منتها هرکس به سبک خودش.

بیا با هم باشیم. من تو این انجمن خییییلی چیزا یاد گرفتم. هم دوست دارم تو هم بیای که از دیدگاه هات و از وجودت یاد بگیرم، و هم دوست دارم بیای و از این انجمن یاد بگیری.