من فکر میکردم که ما زنها احساستی هستیم و با احساس تصمیم میگیریم ولی ظاهراً در مورد شما برعکس شده ، دوست عزیز بدست آوردن کسی که دوسش داری به چه قیمت ؟
به قیمت زیر سوال بردن اعتقادات ، ارزشها ، باورها ، عزت نفس ، شخصیت و غرورتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من خودم هم دقیقاً توی شرایط شما به سر میبرم علت جدایی ما با شما فرق داشت ولی نهایتاً الان نتیجش یکیه و من الان 2 ماهه که با ایشون هیچ رابطه ای ندارم .
قبلاً در مورد خودم کامل و جامع نوشتم .
من هم برای اخرین بار که قرار بود برم ببینمش برای خداحافظی مردد بودم سر رفتن یا نرفتن .
3 بار استخاره کردم و هر 3 بار خوب اومد ووقتی رفتم دیدنشون تازه فهمیدم چرا خوب میومده . و اون روز به من خیلی چیزها ثابت شد .
(علت جدایی مون هم مخالفت شدید خانوادش بود با انتخاب پسرشون نه تنها من که هر کس دیگه ای هم بود راضی نمیشدن اینطور بگم که هیچ مشکلی نداشتم و شرایطم ایده آل تر از اون آقا بود ولی خانوادش ترجیح میدادن ازدواج فامیلی داشته باشن تا غریبه )
فکر کنید آخرین دیدارمون بود ولی وقتی مادرش زنگ زد رنگش پرید و گفت دارم میام (پسری که تا این حد از مادرش حساب میبره چطور به خودش جرات و اجازه میده مدت 2 سال زندگی یکی دیگه رو به بازی بگیره و ادای مردها رو در بیاره .)و منو وسط راه پیاده کرد و عذر خواهی کرد و رفت بدون اینکه حتی یه خداحافظی درست از هم بکنیم . بگذریم مهم نیست . تموم شده و روزهای بدی رو تا الان گذروندم ولی اصلاً سخت نبود چون من خدا رو داشتم و بیشتر از قبل پیداش کردم و بهش نزدیک شدم و اونم کمکم کرد .
و با یادش آروم میشم .
خوندن صحیفه سجادیه و قرآن رو همراه با ترجمه فارسی براتون توصیه میکنم .
هر وقت کم آوردید و دلتون گرفت با ذکر خدا خودتون رو آروم کنید . صلوات واقعاً معجزه میکنه . امتحان کنید .
میدونید خلایق هر چه لایق .
به نظر من ادامه رابطه اصلاً به صلاح نیست . آدمی که زیادی در دسترس باشه برای دخترها جاذبه ای نداره . هر وقت خواست باشید و هر وقت نخواست باهاتون تموم کنه .
برای خودتون ارزش بیشتری قائل باشید .
در ضمن با توجه به سنی که توش قرار دارید شاید یه کم سخت تر از من با این قضیه کنار بیائی.
مطمئن باشید 2 سال دیگه خودتون از اتخابتون تعجب میکنید .
برای زندگی مشترک خیلی فاکتورهای مهمتر از دوست داشتن لازمه . عشق برای ازدواج لازمه ولی کافی نیست .
موفق و پیروز باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)