سلام من احساس میکنم تو شرایطی نیستم که بخوام راهه درست یا غلط جلوی پای کسی بذارم چون خودم مثل کسی هستم که ضربه مغزی شده.ولی میخوام برای شما دوسته عزیز از تجربه ام بگم .شما گفتید که احساسی ندارید بهش؟قهر میکنید وبعد از چند روز آشتی؟این نشونه اینه که شما به همسر یا نامزدتون هنوز علاقه دارید.ومورد دومی که میخوام بگم ؛هم وطن عزیز به نظر من یه دختر خانوم تو زندگیش دوبار تربیت میشه !بار اول خانه پدری وبار دوم منزل شریک زندگیش،شاید الان بابه میل شما رفتار نکنه ولی تجربه به من ثابت کرده،بعد از گذشت زمانه کوتاهی که خودشو تو خونه همسر همون جایی که قراره بقیه عمر سپری کنه دلسوزانه تر از قبل رفتار کنه
- - - Updated - - -
و کم کم میبینید حاظر نیست از شریک زندگیش بزنه به خانوادش بده!البته نو بعضی مواقع که همسر یه خانوم دارا هست از نظر مالی قضیه فرق میکنه،اما با شرایطی که شما گفتید فکر نمیکنم بعدا هم به مشکل بر بخورید ،و چرا برادر عزیز به این فکر نمیکنی هر هزینه ای میشه برای زنته؟؟برای عشقته؟نه غریبه با این دید نگاه کن شاید راضی بشی!!در ضمن به جای فسخ اول به وصل فکر کن، لطفا سریع راه اخرو نبین،امیدت به خدا باشه که خودش روزی رسونه!از هزینه کردنم بیم نداشته باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)