به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 اردیبهشت 93 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    227

تشکرشده 409 در 163 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ata نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان قدیمی

ایشون به خاطر کارش یکماه ایران و یکماه اروپا ساکن هستند و حتی همسر قبلیشونم اروپایی بودند و یکسالی هست جدا شدند، قرار شده در صورت ازدواج بیشتر ایران ساکن باشند.

1-ایشون چون 4-5 سال به سبک اروپایی زندگی کرده، یه جورایی با من هم میخواد همون سبک رو داشته باشه، مثلا داشتن یه حساب مشترک برای ریختن همه درامدمون و این یعنی مشترک بودن در کل هزینه ها و خوب البته شریک بودن در کل درامد خانواده..نمیدونم عیب هست یا مزیت

البته خیلی بی برنامه زندگی میکنه و دقیق نیست و خیلی روی برنامه ریزیهاش نمیشه حساب باز کرد، اما اتفاق افتاده که یکروزه رفته مسافرت برای دیدن دوستش و 10 روز مونده....

4-در مدت آشناییمون، چند باری به اروپا رفته اما چیزی به عنوان سوغاتی نیاورده، البته پرسیده چیزی نیاز داری یا نه و من هم چیز خاصی اعلام نکردم، نمیدونم این از خسیسی هست با بی توجهی یا تفاوت فرهنگ، البته با هم که بیرون میریم، خوب خرج میکنه و تقریبا 40% موارد ایشون مهمون من هستند ، منظورم اینه که کاملا مثل یه مرد اروپایی برخورد میکنه و نه مثل یه مرد ایرانی،

5-ایشان روابط صمیمی با خانمهای دورو برش داره، با اسم کوچک صداشون میکنه، خیلی گرم میحرفه، خیلی راحت ار دوستان دختر صمیمیش میگه، البته اینجور که فهمیدم تفاوتی بین دختر و پسر قایل نیست، البته دوستان خیلی صمیمیش آقا هستند

میترسم اگر ناراحتیمو ابراز کنم بگه بد دلم، البته من بیشتر از ناراحتی، نگرانم، حداقل نمیدونم ناراحتیمو چطور ابراز کنم

همه این موارد رو بارها خواستم باهاش مطرح کنم اما اونقدر دوستش دارم که و وقتی میبینمش تمام شکافها یادم میره، و انگاری دیگه برام مهم نیستند اما وقتی ازش دورم یاد این تفاوتها میافتم ....
    اولین چیزی که شما به عنوان یک ایرانی خارج از ایران یاد میگیرین نظم و انظباطه. در دو مقوله مسائل مالی و زمانسنجی اگه منظم نباشید غیر ممکنه بتونین روال صحیح زندگیتون رو ادامه بدین. ایشون احتمالا در رابطه با شما نظم و انظباط رو در نظر نمیگیرند. خریدن کادو به مناسبت های مختلف هم یکی از ابتدایی ترین کارهاییه که توی اروپا و آمریکا برای هم انجام میدن. اونجا از هم نمیپرسن چیزی میخوای یا نه ؟ اگر دوست داشته باشند حتما کادو میگیرن. همه ما تفاوت برخورد سالم یا ناسالم اطافیان رو متوجه میشیم ، اتفاقا غربی ها در این موارد خیلی سختگیر تر هستند و رفتار نا مناسب طرفشون رو معمولا تحمل نمیکنند.

هرگز هرگز هرگز از ابراز عقیده تون نترسین الان بدترین زمان ممکن برای پنهان کردن خواسته هاتونه ، من پیشنهاد میکنم حتما به دیدن مشاور برین و با مشاور صحبت کنین، این مساله در اروپا کاملا جا افتاده (-:

2. 3 کاربر از پست مفید samanis تشکرکرده اند .

ata (یکشنبه 27 اسفند 91), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 اسفند 91), صبا_2009 (یکشنبه 27 اسفند 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)