دوست عزیز من چند تا نکته رو براتون توضیح بدم:
1. ما بطور علمی چیزی به اسم اعتیاد به پورنوگرافی نداریم. اگه مشاوری برای ایشون همچین تشخیصی داده اشتباه کرده. ما علاقه بیش از حد به پورنوگرافی داریم که این یک علامت مسائل ریشه ای تر روانی است که معمولا ریشه در دوران کودکی نامناسب ایشون داشته. بیش فعالی جنسی هم می تونه دلایل هورمونی و ژنتیک داشته باشه و همینطور دلایل روانی. نکته بسیار مهم اینه که این مسائل یک شبه و خود به خود حل نمی شوند و چیزهایی هم که مردم میگن مشکلی رو حل نمی کنه. برای همین اگه دیدید اطرافیانتون گفتند حالا تصادف کرده و شاید سرش به سنگ خورده باشه و از این قبیل حرف ها، اصلا اهمیت ندید. ایشون نیاز به کمک حرفه ای و احتمالا دارودرمانی داره تا مشکل اول دقیقا ریشه یابی بشه و بعد از اون هم برای درمانش اقدام بشه.
2. اگه ایشون میخواد شما برگردید (و شما هم تمایل به ادامه دارید) حداقل کاری که می تونید بکنید اینه که از ایشون بخواید حسن نیتش رو به شما نشون بده. این یعنی بطور مداوم پیش روانشناس/روانپزشک و پروسه درمانیش رو بطور کامل و منظم انجام بده، حق طلاق رو به شما واگذار کنه و در راستای بهبود خودش قدم های محکمی برداره.
3. شما اگه قصد ادامه دادن دارید همیشه باید این احتمال رو درنظر بگیرید که ایشون ممکنه برگرده به همون روال سابق و ممکنه این کارهای شما نتیجه نده. هیچ تضمینی وجود نداره و موقع تصمیم گرفتن با آگاهی به این موضوع تصمیم بگیرید.
4. من هم متوجه نشدم ایشون چرا اومدند خونه شما. شما اول خودتون به تنهایی برید پیش یک روانشناس خوب و براش قضیه رو توضیح بدید، و احتمالا ایشون می تونه تشخیص کلی درباره وضعیت همسرتون بده و بعد یا خودش ایشون رو ملاقات کنه و یا شما رو ارجاع بده به یک روانپزشک. شما به برگشتن به زندگی بدون اینکه ایشون کمک حرفه ای بگیره به هیچ وجه نباید کنار بیاید چون قطعا نتیجه اش همینی خواهد بود که تا حالا داشتید.








علاقه مندی ها (Bookmarks)