به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 92 [ 11:23]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    299

تشکرشده 333 در 115 پست

Array

RE: من به نامزدم شک دارم که قبلا کس دیگه ایو دوست داشته!

با تشکر از شما آقای bivojdan
    بله اون تاپیکو یادمه...اتفاقا خودم بودم که ازتون پرسیدم و هیچ کدوم از اون علائمی که گفتید توش نیست و کاملا برعکسه ...الان خیلی بیش از اندازه حتی به من توجه میکنه...
    اما بخوام از رفتارش با خودم بگم اینه که همیشه وقتی منو می بینه یا باهام حرف میزنه خیلی شوق و ذوق داره...اصلا توی این مدت نشده اس ام اسامو دیر جواب بده...در حد زیادی و حد بیش از اندازه متعارف ( به نظر منی که همیشه خیلی سختگیر و سفت و سخت بودم ) قربون صدقم میره...خیــــــــــــلی زیاد در مورد آینده حرف میزنه! کافیه من بگم نظر و افکار ما اصلا به هم نمی خوره یهو 180 درجه حرفش فرق میکنه و تغییر موضع میده! در مورد کش دادن دوران نامزدیمون که من پیشنهاد دادم واسه شناخت بیشتر یکم شاکیه! خیلی شوخی میکنه و سر به سرم میگذاره...در یک روز که حتما باید هم ببینیم اگه نه که 3-4 با زنگ میزنه و کلـــــــی حرف میزنه و خاطره تعریف میکنه!!! و کلا هم فوق العاده ادم شوخ و سرزنده ایه
    اما ترس من از صادق نبودنه... اینکه با این کاراش داره خودشم گول میزنه!! آخه این شرایطی که میگم اونو به یکی از آرزو های بزرگش( که متاسفانه بعدا فهمیدم چقدر براش مهمه وگرنه هیچ وقت توی اون چند جلسه اول آشنایی بهش اشاره نمی کردم!) میرسونه!!

meinoush جان ...چرا منم عاشق شدم ولی الان کاملا فارقم...اصلا یاد آوریش برام یه موضوع کاملا خنده دار و مسخره است ...حتی خودم خیلی وقت ها با مسخرگی در مورد اون قضیه با دوستام حرف میزنم ...طرف را که می بینم هیچ احساسی دیگه نسبت بهش ندارم ....... به نظر من وقتی ادم می خواد ازدواج کنه باید موضعش در قبال همه عشق های قدیمیش این جوری باشه.....نه که هنوز ته دلش به یادشون آهنگ گوش بده!
    آخه موضوعی که منو اذیت میکنه اینه که مضمون همه این آهنگهای مورد علاقه اش یه چیزه ( دقیقا همین موضوع باعث جلب توجه من شد! وگرنه خوب منم میشه 1-2 تایی از این آهنگارو فقط به خاطر ریتم و صدای خواننده اش دوست داشته باشم)این مضمون مشترک توی همه این آهنگ ها خیلی تو چشم میزنه: چرا رفتی؟ قسمت نبود ما با هم باشیم! حالا از دورم تموم آرزوی من خوشبختی توئه!!! یعنی دقیقا توی همش همینو داره میگه!! شاید مسخره به نظر برسه حرفای من ...ولی این تکرار این مضمون خیــــلی تو چشمم خورد یهویی! بار اول گفتم نه...ار دوم گفتم نه بابا بی خیال...بار سوم گفتم بابا کوتاه بیا اندیشه...بار چهارم پنجم ششم و.... دیگه داره یکم تو ذوقم میزنه!
    بله درست میگید باید برم دنبال مشاور...گرچه از قبلیش که خیری ندیدم توی این مورد!!!!!!!!

2. 2 کاربر از پست مفید اندیشه 22 تشکرکرده اند .

اندیشه 22 (چهارشنبه 11 بهمن 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)