سپیده ی سحر عزیز نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید .. شاید شما این تصمیم رو گرفته باشی و راه اخر رو اول انتخاب کرده باشی اما دلیل نمیشه اون راه رو به کسی توصیه کنی .. تو این تالار ما اخرین اولویت رو برای جدایی قرار میدیم ..
صدف جان .. خیلی خوبه که داری رو خودت کار میکنی ..
چیزی که تو این دو تا پست اخرت فهمیدم اینه که تصمیمت رو گرفتی برای بهتر کردن زندگیت و اون غرور و تکبری که قبلا تو نوشته هات بود هم خیلی کمتر شدهافرین ..
ببین باید رگ خواب شوهرت دستت اومده باشه .. بدونی از چه چیزهایی ناراحت میشه و چه کارهایی خوشحالش میکنه ..
اگه میبینی رو یه سری چیزا حساسه رعایت کن .. مثلا کاش بهش نمیگفتی که قبلا خودت تنهایی رفتی پیش مشاور .. با مشاورت هماهنگ میکردی و به شوهرت هم میگفتی که از یه مشاور وقت گرفتیم بیا بریم پیشش .. اینجوری هم مشاور میتونست حرفهای همسرت رو بشنوه هم شوهرت این فکر رو نیمکرد که تو سرخود و بدون مشورت باهاش کارهاتو پیش میبری ..
گاهی مردها دوست دارن همسرشون بهشون تکیه کنه .. وقتی خودت مردونه و تک و تنها ( نه تو این قضیه . کلا میگم ) کاری رو میکنی احساس بدی بهش دست میده ..
شاید خیلی از نظر تو و من بی اهمیت باشه این موضوع .. اما همین موضوع کوچیک و بی اهمیت میشه یه دلخوری بزرگ تو دل شوهرت ..
مثال میزنم واسه ت .. شوهر من خیلی غیرتیه .. من بعد 2 سال فهمیدم که نقطه ضعفش اینه که من جوراب بپوشمباورت میشه ؟ مسئله به این سادگی که اصلا به هرکی بگی میخنده .. اما برای شوهر من مهمه .. یعنی میخوام بگم رگ خوابش یه ذره دستم اومده .. حالا همین شوهر غیرتی میذاره من برم سرکار در صورتی که قبلا اسم کار رو هم میاوردم دعوا میشد ..
رگ خواب همسرت رو پیدا کن .. روش مانور بده .. قرار نیست رفتار منفعلانه داشته باشی و توهین و تحقیر رو تحمل کنی ..
اما یاد بگیر که چه جوری خواسته هات رو بیان کنی ..
با سیاست و مهربونی و شناخت درست از همسرت میتونی به نتیجه برسی عزیزم .. صبور باش ..
اگه همسرت و زندگیت برات مهمه تلاشت رو بکن ...
در رابطه با خانواده ی همسرت هم به خودت بستگی داره .. اگر صبر و تحمل زیادی داری که بتونی به مرور زمان محبت اون ها رو جلب کنی طوری که دوستت باشن نه رقیبت برو جلو .. خیلی عادی رفتار کن .. کاری کن که با محبت و مهربونی تو بیان سمتت .. این خانواده قراره یه عمر با شما باشن .. پس چه بهتر که روابط خوبی داشته باشید و از کنار هم بودن لذت ببرید ..

افرین ..
باورت میشه ؟ مسئله به این سادگی که اصلا به هرکی بگی میخنده .. اما برای شوهر من مهمه .. یعنی میخوام بگم رگ خوابش یه ذره دستم اومده .. حالا همین شوهر غیرتی میذاره من برم سرکار در صورتی که قبلا اسم کار رو هم میاوردم دعوا میشد ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)