به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array

RE: چطور می توانم با همسرم بیشتر تفاهم داشته باشم و چطور بهتر هم رو درک کنیم؟

سلام ملکه عزیز

ابتدا عذرخواهی می‌کنم، چون تمام پست‌ها رو نخوندم و نظرم کامل نیست. اما در مورد پست آخرتون:

مهمانها اومدن و رفتن بعد همین که بدرقه اشان کرد اومد وسط پذیرائی دراز کشید حال من موندم کلی خسته گی جمع کردن میوه ها و ظرف میوه ها و مرتب کردن بعضی چیزها هی بهش گفتم میشه یه سری کمکم کنی اینا رو جمع کنیم گفت نه من خسته ام ... ولشون کن بیا اینجا کنار من دراز بکش ... من هم که دیگه از خستگی و ایستادن زیاد ساق پاهام از درد داشت میترکید... و از اینکه خیلی همسرم بیخیال دراز کشید و چشماش هم بست خیلی ناراحت شدم دیگه کارهائی که واجب بود انجام دادم و ...
    چون وجود این تاپیک تنها برای بهبود عملکرد شماست و گفتنِ اشتباهاتِ احتمالیِ همسرتون هیچ سودی نداره، تنها اشتباهات شما رو در این مورد میگم:

همسر شما اومدن وسط پذیرایی دراز کشیدن. قرار نیست که تا صبح اونجا بخوابن. درخواست شما در مورد کمک رو هم این‌گونه جواب دادن‌: "ولشون کن بیا اینجا کنار من دراز بکش".
    یعنی همسر شما مایل نیست که شما کار کنی و خودش دراز بکشه. فقط چند دقیقه‌ای فرصت می‌خواد، تا بعد با هم کارهای باقی‌مونده رو تموم کنید.

کمی نرم‌خویی و سخت نگرفتن شما، می‌تونست نتیجه رو به کل عوض کنه. تصور کنید برای مدت کوتاهی کنار همسر دراز می‌کشیدید، خسته نباشیدی می‌گفتید (می‌گویند خدا قوت گفتن بهتره!) و به خاطر کارهایی که در منزل انجام داده، از او تشکر می‌کردید. و بعد از کمی صحبت و نوازش‌ها‌ی دوستانه، از او با نرمی خواهش می‌کردید که کارهای باقی‌مونده رو با هم انجام بدید. می‌تونم با اطمینان بگم که در این صورت، همسر شما همکاری می‌کرد. شما جور دیگه‌ای فکر می‌کنین؟

توجه کنید که قدردانی نکردن از همسر، روز بعدش هم به ناراحتی‌ها دامن زده. حتی با این‌که خودتون بر این واقفید که همسرتون کمک کرده و زحمت کشیده، اما هنگام صحبت با ایشون، کار ایشونو کوچیک می‌شمرید (که منجر به این شد که همسر شما، کار شما رو کوچیک بشمره!) و قدردانی نمی‌کنید.

برای برون‌رفت از این اوضاع، چند کار ساده را باید انجام بدید.
    کارهای همسرتون رو کوچک نشمرید، حتی بهتره بزرگتر از حد ببینیدش. در عین حال از طریق گفتار و رفتار قدردان کارهایش باشید. چه کارهای کوچک و چه بزرگ. چه کارهایی که وظیفه‌ی اوست و چه کارهایی که برای کمک به شما انجام میده.
    کمی ملاطفت و نرم‌خویی بیشتری داشته باشید. سخت نگیرید. نه میوه‌ها ده دقیقه‌ای می‌گندند و نه ظرف‌ها بعد از ده دقیقه سخت‌تر تمیز میشن.
    و در انتها فراموش نکنید که در اکثر موارد‌، "نه"‌ای که آقایون از روی تنبلی و خستگی به همسرانشون می‌گن، به راحتی قابل تبدیل شدن به "بله" هست. ملاطفت و مهربانی شما، چاره‌ی کار و منبع انرژی بزرگی برای همسرتونه. ازش به خوبی استفاده کنید.

موفق باشید

2. 5 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

مسافر زمان (یکشنبه 08 بهمن 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)