سلام ملکه عزیز
ابتدا عذرخواهی میکنم، چون تمام پستها رو نخوندم و نظرم کامل نیست. اما در مورد پست آخرتون:
چون وجود این تاپیک تنها برای بهبود عملکرد شماست و گفتنِ اشتباهاتِ احتمالیِ همسرتون هیچ سودی نداره، تنها اشتباهات شما رو در این مورد میگم:مهمانها اومدن و رفتن بعد همین که بدرقه اشان کرد اومد وسط پذیرائی دراز کشید حال من موندم کلی خسته گی جمع کردن میوه ها و ظرف میوه ها و مرتب کردن بعضی چیزها هی بهش گفتم میشه یه سری کمکم کنی اینا رو جمع کنیم گفت نه من خسته ام ... ولشون کن بیا اینجا کنار من دراز بکش ... من هم که دیگه از خستگی و ایستادن زیاد ساق پاهام از درد داشت میترکید... و از اینکه خیلی همسرم بیخیال دراز کشید و چشماش هم بست خیلی ناراحت شدم دیگه کارهائی که واجب بود انجام دادم و ...
همسر شما اومدن وسط پذیرایی دراز کشیدن. قرار نیست که تا صبح اونجا بخوابن. درخواست شما در مورد کمک رو هم اینگونه جواب دادن: "ولشون کن بیا اینجا کنار من دراز بکش".
یعنی همسر شما مایل نیست که شما کار کنی و خودش دراز بکشه. فقط چند دقیقهای فرصت میخواد، تا بعد با هم کارهای باقیمونده رو تموم کنید.
کمی نرمخویی و سخت نگرفتن شما، میتونست نتیجه رو به کل عوض کنه. تصور کنید برای مدت کوتاهی کنار همسر دراز میکشیدید، خسته نباشیدی میگفتید (میگویند خدا قوت گفتن بهتره!) و به خاطر کارهایی که در منزل انجام داده، از او تشکر میکردید. و بعد از کمی صحبت و نوازشهای دوستانه، از او با نرمی خواهش میکردید که کارهای باقیمونده رو با هم انجام بدید. میتونم با اطمینان بگم که در این صورت، همسر شما همکاری میکرد. شما جور دیگهای فکر میکنین؟
توجه کنید که قدردانی نکردن از همسر، روز بعدش هم به ناراحتیها دامن زده. حتی با اینکه خودتون بر این واقفید که همسرتون کمک کرده و زحمت کشیده، اما هنگام صحبت با ایشون، کار ایشونو کوچیک میشمرید (که منجر به این شد که همسر شما، کار شما رو کوچیک بشمره!) و قدردانی نمیکنید.
برای برونرفت از این اوضاع، چند کار ساده را باید انجام بدید.
کارهای همسرتون رو کوچک نشمرید، حتی بهتره بزرگتر از حد ببینیدش. در عین حال از طریق گفتار و رفتار قدردان کارهایش باشید. چه کارهای کوچک و چه بزرگ. چه کارهایی که وظیفهی اوست و چه کارهایی که برای کمک به شما انجام میده.
کمی ملاطفت و نرمخویی بیشتری داشته باشید. سخت نگیرید. نه میوهها ده دقیقهای میگندند و نه ظرفها بعد از ده دقیقه سختتر تمیز میشن.
و در انتها فراموش نکنید که در اکثر موارد، "نه"ای که آقایون از روی تنبلی و خستگی به همسرانشون میگن، به راحتی قابل تبدیل شدن به "بله" هست. ملاطفت و مهربانی شما، چارهی کار و منبع انرژی بزرگی برای همسرتونه. ازش به خوبی استفاده کنید.
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)