RE: لطفا منو راهنمایی کنید
شاد عزیزم سلام . تمامی صفحات رو خوندم . واقعا متاثر شدم.
عزیزم این ادم بیماره و حتما باید به مشاور مراجعه کنه و حتی دارو مصرف کنه. به نظر من هر چه زود تر مجبورش کن پیش مشاور بره .
من قبل از ازدواجم یک نامزد دقیقا با خصوصیات شوهر تو داشتم که واقعا روزی 100 بار خدا روشکر می کنم که الان از شرش خلاص شدم . اونم مثل همسر تو کم کم خودشو نشان داد.
اصلا دوست ندارم با یادآوری اون خاطرات دوباره خودمو عذاب بدهم ولی هرچه زودتر برای نجات خودت اقدام کن. بازم می گم من دوست ندارم از جزئیات رابطه ی قبلی ام برات مثال بیارم تا باور کنی ولی 100% مثل تو بود شرایطم. من انقدر عاشقش بودم که حاضر بودم بمیرم ولی اون باز هم توی سرمن بزنه و دستور بده !!!
ناراحت نشی عزیزم ولی الان که مطالبتو خوندم واقعا خوشحال شدم که به موقع تونستم خودمو نجات بدهم . درواقه دارم که جون اون مشاوری که چشم های منو باز کرد دعا می کنم .
امیدوارم تو هم هرچه زودتر همون طور که من متوجه شدم ، متوجه شی . برام ننویس که تو با من فرق داری چون من نامزدم بوده ولی تو شوهرته! ضرر رو از هرجا بگیری منفعته حتی اگه الان 2 تا بچه داشتی . تو حالا حالا ها خیلی آینده بهتری می تونی داشته باشی . حتما بدون چون چرا پیش مشاور برو.همسر تو بیماری و بیماری اش هم خیلی طول می کشه تا درمان شه(البته نه100%) خدا کمکت کنه عزیزم.
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)