اشکال شما اینه که تجربیات شخصی خودتون رو به همه ی دنیا تعمیم می دین. شما از کجا می دونید که به خارج از نت کشیده نمی شه؟ شاید اون پسری که با شما برخورد کرده بی هدف بوده و از روی تفریح با شما بوده ولی من برنامه دارم و اگر اوکی اولیه انجام بگیره بعدش زود میام ایران و یکی دو ماه همونطور که مهران گفت می ریم مشاوره و بعد اگر همه چیز روبراه باشه ازدواج. خانم شکوفه دو تا انگشت هم مثل هم نیستن چه برسه به همه ی آدمها. دلم برای اون کسی که بعداً از شما قراره خواستگاری کنه می سوزه چون با این دید منفی که شما به ماها دارید پیشاپیش طرف رو متهم می دونید و حکم رو هم صادر می کنید. مثل الان که حکم صادر کردید قرار نیست آشنایی من و اون خانم به خارج از نت بکشه. اگر دقت کرده باشید من از مادرم کمک خواستم، پس به قول فرنگیا already به خارج از نت کشیده شده!البته در مورد دختری که مد نظرتونه، نظرمو گفتم در صورت آشنایی به رابطه خارج از نت کشیده نمیشه .
مرسی مهران از نظرت. ببین من خیلی بچه مثبت نبودم که بگم دوستی یا آشنایی نداشتم با هیچ دختری. تجربیاتی داشتم اما نمی خوام مثل یک آدم بلاتکلیف زندگی کنم. اگر همسر مناسبم رو پیدا کنم فکر می کنم آرامش بیشتری پیدا می کنم و روی درس و کارم تمرکز بیشتری خواهم داشت و لذت بیشتری از زندگیم می برم. من اصلاً به خاطر مسائل جنسی و این چیزا نیست که قصد این کار رو دارم. چون اگر بخوام روابط کوتاه مدت داشته باشم خیلی راحت در دسترسه. از نظر خودم گناهی هم نداره چون صیغه ی اسلامی هم که گناهی توش نیست دقیقاً همینه. تنها فرقش خوندن یه جمله ی عربیه.
مسئله اینه که از ابعاد مختلف فکر می کنم که زمانش رسیده باشه که همسری رو پیدا کنم. دوباره دوستان هی میان می گن از خارج زن بگیر. عزیز من وقتی مورد مناسب نیست یا ندیدم که نمی تونم مورد مناسب بسازم؟ خیلی از دخترا اومدن اینجا آزاد باشن، دامن نیم متر بالای زانو بپوشن، روابط آنچنانی داشته باشن. اونا که برای من زن زندگی نمی شن! تازه همون ها هم تعدادشون محدوده. مطمئن باشید اگر امکانش باشه و پیش بیاد برای من و امثال من راحت تره از دور و اطراف محل اقامتمون زن بگیریم اما وقتی مورد مناسب نباشه باید به داخل کشور رو بیاریم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)